Losek widze zakupy robione u Kasi w nailz :D ja tez czekam od Kasienki na indigowe ale wczoraj wysłane to pewnie dojdzie w poniedziałek ,bo juz dzis listonosz chodził i nic nie przyniósł ;)
Printable View
Losek widze zakupy robione u Kasi w nailz :D ja tez czekam od Kasienki na indigowe ale wczoraj wysłane to pewnie dojdzie w poniedziałek ,bo juz dzis listonosz chodził i nic nie przyniósł ;)
Ja też właśnie czekam na zamówienie od Kasi. Zamówiłam próbki hybryd.
Losek , a jakie kolorki tych hybryd?
tak u Kasi , jutro wrzucę kolorki na wzorniku : brąz, różowy i ciemny bordo
Ja dzis dostalam paczuszkę z Shellac CND w kolorkach Rubble i Black. Na dniach jeszcze dotrze do mnie Silver Chrome.
http://www.curlsnpearls.com/wp-conte...011-Swatch.png
Zdjęcie z Curls N Pearls
Świetne kolorki, a gdzie kupujesz te hybrydki?
Ja zrobilam male zamowienie w alle jak tylko przyjda moje zakupki to porobie zdjecia:) i wstawie
Akurat ten sprzedawca teraz nie ma tych kolorów, ale widziałam u kogos innego. A czy możesz wstawić wzornik tych hybryd, bo ciekawa jestem jak wyglądają?
Woow Milena! Nie oglądam się za autami zazwyczaj ale ten wygląda zajefajnie!
Monnalis w poniedziałek zrobię próbniki tych co mam (póki co z CND mam ok 5 kolorów, a z tych nowych tylko Rubble bo srebrny dopiero dostane)
Milenka - sukienka boska :skacze:
A ja kilka takich zaległych wstawiam :D
Zakupki u Dobrej - blaszki Dior, LV oraz Gucci, a i jakaś nowość chyba bo jeszcze nigdzie tego nie widziałam kupiłam na próbę broszka ze znaczkiem Chanell :haha: lakier do konada (już nawet nie wiek który to w mojej nieudanej kolekcji - walczę z nauką stemplowania) no i klej do tipsów
Szablon drzewo wymalowaliśmy podwójnie :P żeby był lepszy efekt na tak dużej ścianie i chyba się udało bo wszystkim znajomy się podoba i szablon wędruje dalej :skacze:
Kolaż ramka do której władowałam zdjęcia z naszych egipskich podróży (uwielbiam ten kraj i ciepełko :P)
Broszka położona na kciuku dla pokazania Wam wielkości, ponoć można je kilkakrotnie mocować ale w żelu i akrylu, nie trzymają się na kleju, jak użyję to Wam opowiem co i jak :P
I takie tam butki do latania na szybko :]
świetna ta ramka... bardzo mi się podoba:D buty teeeż :D
Kasiulka nie widzę u Dobrej rady tych broszek:( Możesz zdradzić ile kosztowały? Są super! A mam kilka takich klientek chanelkowych;)
Te broszki kosztowały 9,90 zł za te 4 sztuki, przez przypadek je znalazłam bo mrugały jako nowość :D
ooo znalazłam http://www.dobrarada.com.pl/index.ph...&kategoria=140
a mnie zainteresowały te kokardki http://www.dobrarada.com.pl/galerie/...koka_22690.jpg , kasiulka81 dzięki za linka z tymi broszkami bo gdyby nie Ty bo bym ich nie zauważyła w sklepie, szkodas tylko, że przy każdej broszce nie ma zdjęcia jak to wygląda na paznokciu
Dziękuję Kasiulka:* Ładne te broszki:) Ciekawe jak w praktyce z nimi? Czy nie przeszkadzają?
Nie mam pojęci bo nie testowałam ich jeszcze, ale myślę, że można je wtopić an tyle głęboko, żeby nie przeszkadzały:)
a ja obrabowałam Weltbilda
wszystko z przeceny i jeszcze z rabatem więc za 200 zł kilka cacuszek :)
elektroniczna waga
Załącznik 52377
3 patelnie ceramiczne :serce:
Załącznik 52378
Cuudne foremki już przetestowane spisują się na medal :yess: zresztą uwielbiam foremki silikonowe :D
Załącznik 52379 Załącznik 52380
i foremka do pierogów nei wiem jak to będzie ale są fajnie zrobione i pierogi nei powinny sie rozklejać bo ścianki dobrze na siebie nachodzą. :)
Załącznik 52381
zdjęcia ze strony Księgarnia internetowa, książki Weltbild.pl - tania książka, filmy, muzyka, dekoracje, zabawki, dom i ogród, kupuj online
Super te foremnki, wyglądają rewelacyjnie, gdzie je kupiłaś?
Infinity link podała Germana :)
Silikonowe foremki do babeczek, 2 sztuki - | Sklep Internetowy Weltbild.pl ? tania wysyłka, odbiór osobisty księgarnia Warszawa, Kraków, Poznań, Wrocław, Łódź, Gdańsk, Szczecin, Lublin dokładny link :)
mam jeszcze świąteczne :P
Silikonowe formy do pieczenia "Boże Narodzenie", 2 sztuki - | Sklep Internetowy Weltbild.pl ? tania wysyłka, odbiór osobisty księgarnia Warszawa, Kraków, Poznań, Wrocław, Łódź, Gdańsk, Szczecin, Lublin
Załącznik 52382
A ja sobie ostatnio kupilam sukienke
888 PIĘKNA KOBIECA SUKIENKA SUPER DEKOLT M CBE (2099043760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w srode ide z mezem do kina wiec zrobie jemu niespodzianke i zaloze ja
ana_zaba a możesz nam cyknąć fotkę? ciekawa jestem jak wygląda na kimś :) i czy bardzo jest rozciągliwa?
Ana_zaba - piękna sukienka i ten kolor, ostatnio szalenie modny, ja sobie teraz buciki w tym kolorze kupiłam na wiosnę :skacze: jak cyknę fotę to pokaże :) do tej sukienki by Ci super pasowały :ok:
brałam dwie sukienki od tego sprzedawcy ale z długimi rękawami, fasony maja podobne , ale ta z grubszego materiału jak z linka podanego przez ana_zaba mechaci się i nie jest zbyt rozciągliwa, z cieńszego materiału lepiej leży bo lepiej się rozciąga i nie mechaci się