mnie też czeka fryzjer, aż strach się bać co ty razem "odwali" :D
ja zamierzałam kupić te kolorowe butki które wstawiałam wcześniej ale.... brak już numeru 36 i nie wiedzą czy będą jeszcze je mieć. a już tak blisko byłam bo wypłata 10 ;(
Printable View
mnie też czeka fryzjer, aż strach się bać co ty razem "odwali" :D
ja zamierzałam kupić te kolorowe butki które wstawiałam wcześniej ale.... brak już numeru 36 i nie wiedzą czy będą jeszcze je mieć. a już tak blisko byłam bo wypłata 10 ;(
No to wstawię jeszcze moje dzisiejsze zakupy :D 2 tuniki i sukienka :D
http://images40.fotosik.pl/1406/331846633ece1f4bmed.jpg http://images47.fotosik.pl/1415/fd337a69f843d00amed.jpg http://images41.fotosik.pl/1361/68c83fca1416fdb2med.jpg
milenka no to teraz mnie już dobiłaś
ta czarna z kwiatem jest mega rewelacyjna !!!!
przez Ciebie zaczęłam znów myszkować po allegro !!!! ;]
hehe można czasem jakieś perełki wyhaczyć:) Dodam że zielone to sukienka:)
Milenka, piękne te sukienki. W kwiaty jest zjawiskowa !!
milenka Ty masz juz zakaz dodawania czegokolwiek
zawsze wyszukasz obrzydliwie piękne ciuszki :wow:
kupiłam wczoraj kalosze, ale dzisiaj chodziłam po lesie troszkę i się ubrudziłam, ale dałam za nie uwaga : 19,99 !! :skacze:
pasek, bluzeczka i perfumiki (ale perfumy dostałam :P )
dobra dobra co jakiś czas mogę coś wstawić:) ja zazwyczaj rzadko coś sobie kupuje a jak już to na jakichś przecenach :) Poluję na taką jedną bluzkę i pasek ale nigdzie nie mogę znaleźć..;/
Nanami bluzka świetna:) sama dziś chciałam podobną kupić:)
kolejna para bucików :D jescze cieplutkie swiezo wypakowane z kartonika
mojemu mężowi też się spodobały te buciki - teraz biega po necie i szuka :skacze:
ja zamierzam kupić sobie tę sukienkę z Mango!
MANGO - CLOTHING - Flower printed maxi-dress
od kiedy ją zobaczyłam na stronce śni mi się po nocach!
Myślę, że jest bardzo elegancka i spokojnie będę mogła założyć ją na jakieś większe wyjście albo na baaardzo romantyczny spacer z ukochanym :)
Mango ma fantastyczne jakościowo rzeczy i mam wrażenie, że ostatnio są tańsze niż kiedyś.
Jade świetne zakupy z Drewlandii będziesz miała co robić. Ja też czekam na podobną przesyłkę, ale z Drewnianej Doliny.
Któraś z was dziewczyny prosiła mnie o zdjęcie tej czarnej rozkloszowanej sukienki. Wstawiam zdjęcia. Sorki że takie marne..;/
Milenka czarna sukienka z kwiatem ,bajera :) Ja wczoraj dostalam mojego Avona : perfumy Forever z prezencikiem (kolczyki i naszyjnik),perfumy Treselle +dezodoran i prezent kosmetyczka i blyszczyk:)
Milenka fajna ta sukienka, a te buciki- miodzio;)
milenka - wybaczam jakość fotek bo suknia na prawdę bajeczna - ale masz figurę fiu fiu
Jade - ja również uwielbiam perfumy Trieselle tyle co je odebrałam :ok:
a ja w koncu cos sobie kupila ochodzilam sie wczoraj jak glupia za jakimis tunikami i nic komplenie niema. chyba musze poszukac cos na allegro. załapałam sie na spodnie za 32zł i dziś kupiłam sobie dwie pary buty na szpilce i baleriny i mojemu małemu za 30zł buciki na wiosne
diamond buty na szpilce są świetne
mają bardzo ładny kolor - co to za firma ??
Nysza na butach pisze ideal
dałam za nie 84 zl troche mi kurde szkoda bylo ale tak mysle sobie raz sie zyje jak tak bede zalowac sobie to nigdy nic sobie nie kupie hehe ;)
Milenka sukienka ślicznie się na Tobie prezentuje:).
Diamond buciki rewelacyjne:love:.
dzięki Diamond
nie masz czego żałować bo sa bardzo ładne
i po przystępnej cenie - byle teraz wygodnie się w nich chodziło ...
Mam kupić na zajęcia parę rzeczy i nie koniecznie wiem co ponieważ nasza prowadząca średnio potrafi sprecyzować czego od nas oczekuje. Talk do depilacji? Coś do pedicure co jest metalowe i ma z 2 stron takie coś do usuwania zrogowaciałego naskórka. Podobno prowadzi salon więc myślę, że gdyby chodziło o kopytko/radełko umiałaby je nazwać. Może to pilinik do pedixa?
Zbieram się też do zakupów u Dekorynki trzeba zakupić frezów i pilników, a przy okazji może jakiś żel spróbować ;)
Nanami - śliczne kalosze :love:
Milenka - cudna ta sukienka :ok:
Diamond - świetne zakupy, a butki nawet podobne sobie kupiłam tydzień temu, właśnie je pokazuję :P
Prócz bucików kupiłam wreszcie nocne lampki do sypialni (do środka ze szkła można powrzucać koraliki czy co się tam chce) i zmieniam trochę zieloną lampkę (długa historia), ale nie będę Was zanudzac :D
Karchola to "coś" do pedi to zapewne tarka do stóp...swoją drogą dziwne, że prowadząca nie potrafi tego sprecyzować...
Kasiulka meeeeeeeeeeeega pościel :slina: