Julcia piękne :) ja próbuje , ale na razie do niczego to nie podobne :(
Printable View
Julcia piękne :) ja próbuje , ale na razie do niczego to nie podobne :(
Julcia te twoje z twoim podpisem to mi się tak skojarzyły jak z wizytówka albo jakims zaproszeniem :D
ale to nie zmienia faktu , że bardzo ładnie Ci wyszły, teraz mamy chyba podwójna motywację, konkursik ;D:skacze:
cos nowego Mojego:)
Załącznik 16690
przepiekne, wiosna się budzi do życia:D
Aniu bardzo ładne:)
ja dzisiaj kupiłam pędzelek w empiku i nareszcie sobie poćwiczę:jupi:
pokazuj jaki pędzelek:D
piekne malunki annamon:) oby do wiosny:D
tak tak miminka pokazuj pedzelek:D
ja mam z empiku taki z czerwona raczką:]
z empiku? ide na strone empika :D
Słabo widać, bo telefonem.
Numer 2 myślałam, że będzie za mały ale jak dla mnie jest w sam raz:)
super następnym razem zerknę, czekam na efekty:D:D:D
a ja dzisiaj też w empiku czaiłam się na farbki, ale jak zawsze nie kupiłam. xd
a kwiatki wychodzą Wam cudne! :)
Mi szkoda było na pędzelki i kupiłam takie zwykłe w sklepie z badziewiem za 3zł zestaw:D zostawilam sobie małe pędzle a duże takie dałam młodszemu braciszkowi do zabawy;) Tu są te, które mam aktualnie:
Ja mam niebieska farbkę z empiku za 5,99 bodajże jest ona rzadsza niż tez w tubkach z rossmana ale sama nie wiem ,które lepsze:) dopiero zaczynam wyczuwać pędzelek, później pokaze Wam moje pierwsze próby:)
to sa moje z empiku większy uzywałam do zelu:]
mniejszy jakos marnie maluje kreseczki:]
ja właśnie ćwiczę kwiatki i wychodzi mi takie badziewie, że mam ubaw po pachy:lol:
No to czekamy na kwiatki, ja ćwiczę już coś wychodzi na pewno do konkursiku coś wymyślę :)
farbstift, i co? jak sprawują się pedzelki, bo ja myślę nad zakupem, ale nie wiem gdzie i jakie kupić, aby nie wydać dużo kasy ;)
Powiem Ci,że maluje się nimi wygodnie nawet;) Miałam kiedyś też z empiku, ale nie widzę różnicy między nimi. To mój pseudo-kwiatek:D
Fab dajesz za dużo farbki na pędzelek:) musisz go najpierw"rozmalować" nie wiem jak to powiedzieć - tak jak robi to liliya na filmiku, który wkleiła plushak:)