Kawka przepiękna :D :skacze:
Printable View
hi hi hi no ;P ale zobaczysz szybko nadrobi :)
no lekarz mi pwoiedzial ze srednio na dobe 1mm :) wiec jak pojde za 3 tyg to 2,5 cm powinno byc :)
i serduszko już będzie biło :serce: :piatka:
dziewczyny gratulacje:D:D super:D
Woszcurku zapytam sie w piatek na wizycie u mojego gin . i wszystko sie okaże jaka jest sytuacja w tydzień po wyjściu ze szpitala. Wszystkim Wam dziękuję az mi troszkę lepiej żektoś jest razem ze mną :) pozdrowioka i całuski dla wzystkich:*
Basia mały te wychudzenie nadrobi raz dwa:)
cos do poczytania :)
Poród we własnym domu - Kobieta - WP.PL
dziewczynki od dzis zostalo mi 60 dni do porodu!! :wow::wow::wow: niby malo ale przede mna jeszcze 4 dni szkolen i warsztaty wiec trzeba zacisnac nozki :skacze: musze dac rade :D a moj malutki troszke z mama pojezdzi :D
Mysza :przytul:
hehe no to latania sporo przed tobą jeszcze:)
Kochana muszę zrobic szkolenie przed porodem, bo potem już mnie z domu nie wypuszcza hihi :D ale dam radę :) brzuszek mimo, że duży to absolutnie mi nie przeszkadza :D a nawet fajnie tak poczuć kopniaczki podczas pracy :skacze:
tylko ludzie fajnie reagują na moją ciążę ehehhe :D dla niektórych to dziwne, że jeszcze daję radę "pazurkować" :D ale z moim adhd to ja nie usiedzę w miejscu :skacze:
Mysza ja tez trzymam za ciebie kciuki bedzie dobrze :D tak jak basia mowi dupe skop mezowi
Basiu teraz to bedziesz niecierpliwie wyczekiwac kazdej wizyty :D hah ja to teraz tak mam z ejak bylam co 10 dni to widzialam berbecia na usg a teraz raz w miesiacu i juz tesknie za nim :D czy ono jeszcze zyje czy nie? bez kitu takie mam przemyslena a do lekarza dopiero 16.03 :D hah :D
Chanti ja mam troche mniejszy brzuch od ciebie a dziela nas 10 tygodni :D hihi :D ale bez kitu czy ciaza to nie wspanialy i przewrotny okres dla bab? ciesza sie ze tyją, nie ograniczaja sie w jedzeniu a jesli chca miec corke to sie ciesza jak ktos im powie ze brzydna :D hahahah
After masz kopniaka! ile mamy do ciebie wydzwaniac i pisać a ty nic? ja sie denrwuje co u ciebie :(
Ale przynajmniej czas ci szybciej do porodu zleci i nie bedziesz tyle o tym myslala...
Ja siedzialam w domu z moim maluchem i wleklo sie to okrutnie...
No ja @ dostalam wiec tym razem nic...teraz odkladam na staranka w maju:P
A za was kochane tzrymam kciuki i zycze wszystkiego dobrego:good:
Ja jak bylam z malym w ciazy to tez wszyscy mi gadali ze to blizniaki beda bo wygladalam jak slonica :D
Maly wg gin i usg mial miec prawie 5 kilo w efekcie mial 3850 mimo sugerowanej wagi rodzilam naturalnie ...24 godz.
jedynie co mnie cieszy to zero szwow:D:D
No wlasnie dziewczyny a wy masujecie smarujecie sie???
To na prawde pomaga!
no wiec TAK:
Zyzu i Basiu, ze wzgledu na pobyt w Polsce i zalatwianie kreacji slubnej, rozwozenia zaproszen na smierc zapomnialam ze mam telefon ;p a jak wrocilam do Holandii to palnelam go w kat. i niedawno zobaczylam ze mam na nim chyba z 15 polaczen i 21 sms nie odczytanych:) usprawiedliwaiam sie i przepraszam, ze napedzilam stracha :)
Macie po buziaku i juz sie nie dernerwowac bo zlosc pieknosci i Dzidzi szkodzi :)
no wiec tak:
ja rosne :) ale mimo ze rposne to chudne. juz 10t.c. a ja schudlam 4,5kg. lekarz mowil, ze to normalne, w 1 trymestrze.
zdecydowalam sie na porod w szpitalu. Nie chce jednak rodzic w domu.
udalo mi sie rzucic palenie, jakies 1,5 tyg temu. jestem happy i nie ciagnie mnie wcale. Tak wiem, zle robilam, ale korzystalam z rad w moim magicznym poradniku dla ciezarnych i serio sie udalo :)
---------- Dodano o godzinie 11:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:34 ----------
o kurde, i wlasnie popatrzylam na suwaczek, za 44 dni sie hajtam!!! :olaboga: :dżizys: :ja pierdacze: hehehe
no !! masz szczęscie ze sie wytlumaczylas :P bo bym po pupci biła :D
mi jest obojetne ... aby tylko ciaza ok przebiegla i zeby dzidzia zdrowa byla :)
yyyy tzn czy sie zgadzaja?? no raczej wyjscia nie maja :D no chyba ze chca potem przez 4 dni z dziecmi siedziec :skacze: a to raczej im sie nie spodoba :D
:D hahahaha no to ładnie .. cos za coś... ;P
kamilko dzięki :przytul:
a skopać mężowi du... to nie tak łatwo bo ju zbrzyuch przeszkadza :( ale uwieżcie mi chyba tak ciężko to mi nigdy w zyciu nie było, nie będę pisać o co chodzi bo to zabardzo boli :( ale powiem w skrócie całe 15 lat bycia razem to chyba stracone :( a osoba inna się okazuje niz wcześniej tylko szkoda że to wyszło jak jestem teraz w ciąży a nie wcześniej bo na pewno bym do niej nie dopuściła:(:( mam nadzieję że maleństwo przez te moje nerwy nie będzie bardzo nerwowe mimo iz biorę hydroksyzynę 10 mg 1 raz lub od sytacji 2 razy dziennie:(:(:(
pa trzymajcie się i proszę.
pa:(:(:(:(:(
heehhhe nio :P
nie no na serio nie mialabym sumienia zostawic malego na tak dlugo :/: Amelia jest starsza wiec to jeszcze przetrwam, choc jak mnie nie ma to ciagle mysle o niej :love: a co dopiero jakbym takie malenstwo miala zostawic ;(dlatego wole przed porodem zrobic szkolenia ;)
chciałam wam pokazać co moja mama zrobiła na drutach dla moich bratanic bo brat spodziewa sie córeczek bliźniaczek :skacze: sweterki szt 2 :P zrobione ze specjlanej wełny dla dzieci :)
natka ładne :) pewnie musiała się mamuśka napracować przy nim :)
After milo że się zjawiłaś :* Szok już niebawem będziesz mężatką :P
myszka moze on nie radzi sobie z sytuacją? moze jednak teraz sie troche zmienil ale to ten sam facet co sie w nim zakochalas? na prawde nie pijac tu do ciebie ale jak mowi dr house 'ludzie sie nie zmieniaja' nie wierze ze az tak zle moze byc z twoim mezem??