Odp: nasze zwierzaczki :)
druga fotka jest boska :D slodko to wyglada... :)
hehe no bosko się bawią ale takie dwa duże psy w domu? Jak Ty dajesz rade.. Ja mam małego i pełno kłaków wszędzie
Sara tzn bokserka jest z nami od 5 lat i zawsze w domciu to domowy pupil a Kenzo owczarek ma kojec na podwórku i bude tak wielką że jak sasiad przyszedł to pytał czy to domek dla synka?:P A w domu był do póki nie miał kojca. Z 2 bym nie dała rady siki kupy i sierść. Wystarczy że z jedną mam problem gdy błoto jest bo tak to na dworzu się załatwia nigdy w domu. ALe kocham oboje jak nie wiem moje pupilki:)
zdjęcie z serii "tak się żyje" :D
Załącznik 27545
a to mój kotek :D
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dnfkUQI5jww"]YouTube - kotek[/ame]
julcia aż się ze śmiechu popłakałam :leze:
Jula dobre, dobre :D schowalas tam cos czy tak z ciekawosci tam wlazl ? :D
Emila Twoj pies ma u mnie mistrza za pozy w trakcie spania :P
Cytat:
Napisał
rudzia1985
Jula dobre, dobre :D schowalas tam cos czy tak z ciekawosci tam wlazl ? :D
nie no właśnie sam :D jak widzi karton to juz wiadomo, że będzie do niego się pchał :P:haha:
Julcia :leze: dobry ten twój kiciuś...się obśmiałam :D
A to moj piesiu ;( wczoraj wieczorem mu sie zdechło (bardzo się męczył)dostał obrzeku mozgu i w ogole okropnie to wygladało miał zaledwie 8.5roku :(
Jeszcze mam kota i dugiego psa to pozniej wkleje
agaciorka pieska masz pięknego :)
raczej miala ale na zdjeciu wyglada jakby byl smutny...szkoda bo ja nie lubie jak zwierzeta zdychaja i w dodatku w tak straszny sposob :( wspolczuje...
Cytat:
Napisał
agaciorka93
A to moj piesiu ;( wczoraj wieczorem mu sie zdechło (bardzo się męczył)dostał obrzeku mozgu i w ogole okropnie to wygladało miał zaledwie 8.5roku :(
Jeszcze mam kota i dugiego psa to pozniej wkleje
Kurczę po pyszczu mi mojego Borysa przypomina:( ja nie wiem jak przeżyję śmierć pieska, duże psy umierają wcześniej do tego mój jest strasznie chorowity, no i pies mój ,, z domu rodzinnego" ma już 12 lat też kiedyś przyjdzie na nią czas:(
Kotek dał czadu :skacze: Uśmiałam się jak nie wiem.
Cytat:
Napisał
julcia88
a to mój kotek :D
o mało się nie udławiłam śniadaniem :P a jak ryknęłam śmiechem to koleżanka z pokoju wypuściła kubek z rąk...po ok 20 min rechotu ( patrzyli się na nas, jakbyśmy się ledwo co zerwały z pokoju bez klamek ) poszłam po mopa, coby kawę i resztki w/w kubka posprzątać :D przed filmikiem powinno być ostrzeżenie "nie oglądaj w pracy" :D:lol:
moj nowy balkonowy lokator :D
specjalnie dla emi jest on wielkosci pieciozlotowki
oo jaki fajowy:)
a to moja niuńka:)
milenko pluszaczek przytulaczek super, a jedno pytanko jest w terrarium czy biega swobodnie?
już was nie lubie :placz: ja się poskarżę! że mnie straszycie!obie jesteście u pani! :P
ps. dobry sposób na cellulitis - jak oglądam te "cuda" to tak mnie telepie,że chyba zgubiłam już z 4 cm na udach :lol:
Cytat:
Napisał
julcia88
oo matko !! zarabisty filmik :) Kotek mistrz ! ^_^
Zyzzaaaa fuuuuu daj żyć :P
Milenka jest cudowny.. ale w zyciu bym nie dotkneła :placz:
a tu moja mordka..
Mojemu bratu sie nudziło i robił mu 'sesje' :huh:
pierwsze 3 zdjecia jak sie opalał ;]
nie no pajączek siedzi sobie w terrarium:)
a tu moje maleństwo Yoko :)
i duża babunia Irka :)