powiem Ci, że jak miałabym pieniądze to bym ja kupiła:) też mam wesele za miesiąc ale sukienkę na szczęście już mam:)
Printable View
powiem Ci, że jak miałabym pieniądze to bym ja kupiła:) też mam wesele za miesiąc ale sukienkę na szczęście już mam:)
no właśnie! troche droga jest, a dzisiaj jak chodziłam po sklepach znalazłam taka jedną za 120zł... wiec różnica jest.
no tak ...i przymierzyć można:)
mase drobiazgów u Dobrej Rady, troche ciuchów...teraz poluje na buciki jesienne, frezarkę i kurteczke:yess:
A ja muszę sobie jeszcze botki kupić (jak mamę namówię :D ) bluzę i jakiś płaszczyk jesienny... :skacze:
Kupiłam dwa brokaty w fiolkach, a'la cekinki ktore sie mienia w różnych kolorach i mały różowy ręczniczek na którym planuję wyszyć moje imię i naziwsko albo pseudo albo cos... ;]
fotki później wrzuce jak bede na komputerze bo nie mogę znaleźć kabla do aparatu a do komputera włoze karte i kabel bedzie zbedny.. :/:
płaszczyk na elegancko płaszczyk na sportowo pasek do spodni majtusie biustonosz :) skarpetki spodnie dresowe w stylu alladynek leginsy :) mamusie naciągnełam :P
moja mamusia cos ostatnio nie idzie mi na rękę ;( ;]
A ja dzisiaj musze wydac troche ,,siana,,:)u dobrej rady bo pokonczyly mi sie zelki i chce teraz te sprawdzic i pedelek do kwiatkow:)
dodaje to co kupiłam.. a jeszcze dzis na allegro zamowiłam sobie złotą odżywkę Sally Hansen, ktorą jade odebrac bodajze we wtorek :)
No to tak zamowilam:zel silikonowy,prima White American(czy cos takiego),preparat do uzupelnien,Clear jednofazowy,Violet blyszczacy,Super budujacy,kamuflaz,rozowy klarowy,zel finisch,pylek teczowy,mase perlowa i pedzelek do kwiatkow akrylowych nr.2.........i znowu zostalam opierdzielona przez meza:)
Ja byłam wczoraj z chłopakiem na zakupach bo trzeba było na wesele kupic koszule i krawat... Jak to z moim misiem jest wchodzi sie do sklepu raz dwa i po sprawie... :)
masz racje lepiej poszukcw sklepie i przymierzyc,ale ta fioletowa jest super:good::good::good:
a ja dzisiaj kupiłam półbuty na jesień :)
a jutro idę kupic kozaczki
:love::love:
kupiłam 1m fizeliny żółtej i 1m fizeliny zielonej.. bo krótszych mi nie chcieli sprzedac, a byłam zbyt napalona by w ogóle nie kupic... mama jak zobaczyła powiedziała ze jestem głupia. :] tez Ją kocham.
ja wczoraj na allegro kupilam dwie pary kolczyków i zawieszke na łąncuszek. oto jene z kolczyków. co o nich sądzicie? była do tego jeszcze zawieszka ale nie zdażyłam zalicytowac:(
są śliczne !! :love:
nie ma za co.. było wiecej ? :skacze: u jakiego uzytkownika ? ^_^
własnie nie ma juz takich:( bo wsyztsko przejrzałam. byl jeszcze wisiorek do tego taki śliczny ale nie zdazylam zalicytowac:(
---------- Dodano o godzinie 16:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:11 ----------
absrebro1
Piękne, a czegoś w złocie nie było ? cholera bo ja uczulona na wszystko ;(
a nie wiem czy on ma w złocie...ja znow na złoto jestem uczulona:(
a ja zamówiłam sobie dzisiaj na allegro fotel do biurka i czekam teraz na przesyłkę:)