Aneczka bardzo ładny makijaż :)
Printable View
Aneczka bardzo ładny makijaż :)
Mi też sie bardzo podoba... A kolor oczu też masz świetny fajnie się kąponuje z kolorkiem włosów :)
Stare make.
bardzo ładny taki delikatny:)
bardzo ładny makijaż :)
na maturkę z histy;) jakieś smutne te oczka dziś, ale taki mam dziś humorek niestety:
http://images44.fotosik.pl/295/c5aa96873c9053f9med.jpg
Fab! Współczuje :D Ponoć z histy jest DUŻo trudniejsza od matmy, czy fizyki. Życxzę powodzenia :)
A make przesliczny - taki delikatny :)
i znow cos mojego :P
te mega kolorowe to sa proby makijazu "faraonki" do szkoly :P pozniewaz musze moja modelke za cos przebrac i zrobic makijaz i taki pomysl przyszedl mi do glowy ale chyba jednak z niego zrezygnuje :P
Natalia fajne makijaże :D
dziekuje :*
Piekne te wasze makijaze, ja ostatnio ograiczam sie tylko do rzęs bo mi sie po prostu nie chce malować, za malo czasu. Ale upatrzałam własnie piękna paletę odcieni od czarnego , szarości po bialy, można zrobic piekne cieniowanie na oczkach.
Natalia piękny ten makijaż:) nie rezygnuj z tego pomysłu:)
Natalia zaszalałaś-to lubię :D
ajj dzieki dziewczyny :*
i jeszcze raz efekt wczorajszej nudy :P jednak czasami dobrze ze deszcz pada :P hehe wiecej zdjec ktore dodalam wczoraj i dzis mam w galerii ;)
Natajla efekt motyla :D
pierwszy bardzo fajny:ok: a tu moja bardzo subtelna próba cieni za 2,50zł:D
http://images40.fotosik.pl/291/b090b27ffd6d09cfmed.jpg
ładny taki delikatny róż :)
Natalia ten makijaż zrobiłaś tą paletą z Allegro o której kiedyś pisałaś? Boskie :wow: Ja też kiedyś do szkoły robiłam makijaż fantazyjny - Kleopatrę :D
Farbi fajne:ok: Jak poszła maturka z historii? Ja zdawałam ustną i pisemną ;)
te makijaze co pokazalam wczoraj robilam paletka z allegro co pokazywalam a te co dzis wystawilam robilam juz inna paleta ;)
ooo to powiedz mi czy musiales przebrac modelke albo siebie ? jak tam to w co przebralas bo ja nie mam pojecia :P
Robiłyśmy na sobie nawzajem. Zrobiłam bransolety z papieru błyszczącego, tunika to materiał taki zwykły owinęłam Beatę i przewiązałam złotym sznurkiem. Do tego peruka.
Zdjęcie sprzed 9 lat, więc robione aparatem zwykłym i wywołana fotka;) Pstryknęłam cyfrówką, więc jakość kiepska, ale coś widać :D Z lewej ja, z prawej moja modelka.
świetne!! kreatywne forumowiczki:*
a ja nie wiedzialam jak zrobic mojej modelce taka kiece teraz juz bede wiedziala i zaczne dzialac bo mam 2 tygodnie na to a wlosy mojej modelce tylko wyproswuje bo ma grzwyke na prosto i wlosy tez wiec wydaje mi sie ze powinno byc dobrze ;)