choco swietnie sobie urzadzilas ten swoj kat ;) baaaardzo mi sie podoba ... z guscikiem :D
Printable View
choco swietnie sobie urzadzilas ten swoj kat ;) baaaardzo mi sie podoba ... z guscikiem :D
Choco..salonik mimo to iz mały jest przeuroczy..bardzo schludny wszystko ładnie skomponowane..gratuluje wyczucia "smaku"...Jest naprawde cudny..nie jeden moze ci pozazdroscic tych 7m:P
No dziewczyny superowe te wasze saloniki (az wam zazdroszcze- ja narazie w domu dzialam) Powodzenia zycze i tlumu klientek pchajacych sie dzwiami i oknami. Jeszcze raz powodzenia.
chocolata kamila królowa piękne te wasze saloniki tylko pomarzyć mogę o takim:(
Kama..twoj salonik tyż superowy!!! hmm..i te maki cudny...
Królowa i twoj sliczny..bardzo ciekawy parawanik:)
Królowa bardzo fajnie po remoncie :ok:
Choco normalnie pieknie u ciebie ,fakt malutki ,ale jak przytulnie i wielki plus ...te okna..ile swiatla i w ogole super ,ta zebra -mmmmm!:love:
krolowa -zdecydowanie wole wersje po remacie...kolorystyka lepsza i tak przytulnie
Kamila, Choco, Królowa... Śliczne macie saloniki... Życzę Wam jak najwięcej zadowolonych klientek :)
...Ciekawe czy mi się kiedyś uda otworzyć :buja:...
Coco przesliczny!!!!!!Powodzenia ,,na nowej drodze zycia,,hihi :*
Choco tylko 7 mkw ale jakie za to JAKIE 7 MKW:ok: Świętnie się salonik prezentuje!:love: Mnie się tam wszystko podoba;) Gratuluje i życzę tłumu klientek!
Królowa, Twój salon kosmetyczny po metamorfozie podoba mi się bardziej niz przed. Bardzo ładnie się urządziłaś!
Chocolata, śliczne jest. :) Bardzo fajne kolory. :)
Choco, na jakiej ulicy Masz to swoje pasiaste cudo? Jestem z Wrocka i może Cię kiedyś odwiedzę.Życzę mnóstwa klientek
Super kobitki!!!! Cieszę się, że każda z Was ma swój kącik gdzie możecie tworzyć cuuudne paznokcie i sprawiać, że każda kobieta może poczuć się pięknie! :) Mam nadzieję, że kiedyś i ja będę mogła się podzielić z Wami moim miejscem pracy :D ale jeszcze daleka droga przede mną :)
Choco śliczny gabinecik, a zeberka marzenie! Prześliczna!
Królowa ja pierdziu....az ma się ochotę przyjść na jakiś zabieg:) Super!
No Choco i Królowo miejscówki macie super :ok: dużo i jeszcze więcej klientek życzę!!!!!! :ok:
czesc
Piekne sa te wasze saloniki...tylko pozazdroscic! ja planuje otworzyc na wiosne ale ciezko mi znalesc lokal... choc mam troszke stresa ze moze nie wyjsc...
mam pytanko czy w poczekalni moze byc wypoczynek wiklinowy bo wiem ze z materialu odpada ale wiklina wie ktos moze .
Buziaki i powodzenia!!!
Dlaczego z materiału odpada?
sanepid :D
Choco gratuluje ,ładnie tam tak lawendowo:)
Królowa u Ciebie to już nie salon a prawie SPA :)
A oto moja maly gabinecik :) narazie tylko tyle fotek :) jak bede miala wiecej to wstawie :)
Melka piękny gabinecik.Przejrzyście,jaśniutko tak jak lubię :wow:
Melka piękny salonik ,ale jakieś kolorki by sie przydały,ale napewno na nastepnych zdjeciach juz beda jakies dekoracje :)
MElka salonik bardzo ładny :ok:
Bardzo ładny salonik GRATULUJĘ!!!!!!!:ok:
Melka śliczny masz gabinecik:) Super kolorki....wzbudza zauanie:)