no i gratisy to 5 próbek (2 kremy,3 zapachy), notesik z długopisem oraz balsam waniliowy w słoiczku też cudownie pachnie! ta seria jest po prostu super! polecam:) dostalam jeszcze ofertę gazetkową ale nie świąteczną
Printable View
no i gratisy to 5 próbek (2 kremy,3 zapachy), notesik z długopisem oraz balsam waniliowy w słoiczku też cudownie pachnie! ta seria jest po prostu super! polecam:) dostalam jeszcze ofertę gazetkową ale nie świąteczną
Mówiłam,że fajna,solidna firma :)
jestem bardzo zadowolona:)wszytsko tak pięknie pachnie:)
i to wszystko są darmowe probki?? czy za cos płaciłaś??
płaciłam za kosmetyki na pierwszym zdjeciu gdzie sa szampony w białych opakowaniach i lawendowy oraz malinowa seria, a próbki to kalendarz z długopisem 5 probeczek i balsam waniliowy w tym fajny słoiczku (2 zdjecie)
Moja mama od Yves na urodziny i imieniny zawsze coś dostaje,to cały krem,to miniperfum-ta to ma szczęście
ooo to fajnie:) to znaczy że oni pamiętają o urodzinach swoich klientek:):skacze::skacze::skacze::skacze:ale moje dopiero w maju:(
Ja dzisiaj dostałam próbki kawy z Douwe , czarną i złotą :)
A ja znalazlam moze sie przyda dla dziewczyn mieszkajacych w uk ,irlandii.Ktore maja male dzieci
UK Free Stuff for Parents, Baby Coupons, Baby Freebies
mi tez przyslali probki kawy:) juz wypite;) hihi
EKOnkurs - Wygrywaj w zgodzie z naturą | Tesco (Polska) Sp. z o.o. tu jest jakis konkurs
dziewczyny a dostalyscie ze streetcom teraz do testowania:)?
mi napisali o gumach pure fresh..
o testowaniu i Streetcom piszemy w tym temacie zobacz sobie http://forum.wzorki.info/kosmetyki/1...a-darmo-4.html
hej a dostalyscie probki perfum z tej strony??? Zbiór darmowych próbek
ja nie zamawiałam z tej strony nic
Moja nagroda-tak się cieszę :skacze:
oooo diablica moje gratulacje!!!!!:) super nagroda! pięknie pachnie balsam(wiem bo mam) i kiwi też jest cudowne:) pochwal się w jakim konkursie wygrałas? czy to w biedronce jak pisałas?
ja narazie nie dostalam zadnych probek:/:
Tak-to z krzyżówki z Biedronki :) szybko doszło. Wielkie dzięki Mariolka :D
super:) fajna nagroda:) gratuluje jeszcze raz:):przytul:
ojj jaka słodka nagroda.. super są te kosmetyki, gratulacje (szybko doszła!) :):)
Gratuluje:* :)
jesteście może zarejestrowane na freesweetsite? wiecie coś o tej stronie?
ja jetsem. tam o jakies slodycze chodzi ale nie korzystam z tego bo nie wiem o co biega...;/
korzystasz z róznych usług za to dostajesz punkty, a oprócz tego bierzesz udzial w grach na forum za to też są punkty. ciekawa jestem czy to fajne jest, za ten konkurs powyżej, ten z tesco, też są punkty