-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Cytat:
Napisał
malutkaistotkaa
a co jesli klienta ma swoja naturalna lecaca w strone kacika zew wtedy nie da sie doczepic tak zeby stala rowno w pionie... przynajmneij mi nie wychodzi
na stronie 29 Mysiaczeq dodała obrazek, a ja teraz dodam zdjęcia. mi też nie zawsze udaje się skierować rzęsę prostopadle do powieki :/:
na moim pierwszym kursie nie było mowy o trudnych rzęsach, a kleiłam trzy "standardowe" rozmiary - 8mm, 10mm, 12mm, nie wiedziałam nawet, że rzęsy mogą mieć jakiś stopień podkręcenia, albo różnić się grubością :haha:
-
Marchewkowy... ja nie mogę się napatrzeć na "kółeczka", którymi zaznaczyłaś te obszary :skacze:
-
Rozmachałam sie ostatnimi czasy i zaraz znów kleje :)
Załącznik 58726
-
dzisiejsze.. czekam na :aty::wstydek:
-
bombelkowa, mi sie podobają, :aty: ode mnie nie będzie :) A i moje dzisiejsze :)
Załącznik 58749
-
Mysiaczku chyba ok:) chociaz dla mnie za mala fota
Bombelkowa dawaj foty z zamknietym okiem tysz :) chyba ok, choc przy drugim cos sie wewn katy poplataly co?
Marchewkowa jakie śliczne szlaczki :):)
-
Starałam się jak zawsze zresztą, najważniejsze, że nic nie jest posklejane :) A mam takie pytanko, jak zachowuje sie Wam klej (mój D+) jak macie otwarte okno, bo mój glucieje i nie chce schnąć, poza tym jak rozpoznać kiedy klej trzeba zastąpić nowym?
-
no mam.. ale jakoś mało ostre.. te wew. kąciki mnie doprowadzają do :nie_powiem: jest kilka pań, które jak zaklejam, to te rzęsy wew. się chowają.. już nawet myślałam, o tym żeby przejść na taśmę.. :) jeszcze trochę mi do perfekcji brakuje.. wiem.. ale liczę, że na drugim szkoleniu coś jeszcze zadziałamy ^_^ to druga pani trochę nieuczesana :) w zew. kąciku :) ale co raz więcej uwagi zwracam na profilowanie rzęsy i sama widzę jakieś postępy.. jeszcze trochę i będzie :piatka:
mój cel: marchewkowy las, edytka i dzika :D :skacze:
-
a to moje ostatnie cudaczki..
c o o nich myslicie?? jakies uwagi na pewno sa bo swiezakiem jestem w tym temacie:) co to zrobilam dopiero z 7 /8 dziewczyn wiec chyab o doswiadczeniu nie moge powiedziec:P:)
a pewnie ebdzie uwaga ze sklejone ale co jamam zrobic ladnei wyczesane porozdzielane zdejmuje plaster dziewczynie i lzy leca i wsyztsko si eskleja...mimo ze czekam z 5min wyczesuje to wyglada jak wyglada..:(
-
malutka ja bym dała ciut krótsze w zewnętrznych kącikach a tak jak dla mnie to reszta :ok:
Jak zaczynałam to dawałam zawsze dłuższe od zewnątrz myślałam że się wtedy oko wyciągnie, dopiero po czasie zauważyłam że to wcale nie tędy droga;] Jak zakładam cienkie rzęski i rozsądny rozmiar to zazwyczaj (ale nie zawsze) "lece" od zewnątrz i przez środek tą samą długością, schodzę z niej dopiero później. Jak zakładam jakieś długasy to zaczynam od kilku krótszych wtedy tak nie falują i się nie kładą pod ciężarem.
-
Obiecałam, że wkleję mamę,ale tym razem koleżanka. Moja 2 aplikacja - nie licząc szkolenia. Jeszcze długa droga przede mną,bo sama widzę swoje wady (lewą rzęsę nie rozczesałam) - jestem jedynie dumna z siebie, że nie posklejałam rzęs, niestety gęstość nie jest jeszcze moją dobrą stroną ;(;(;(. Rzęsy z Evo - mix (nie ma napisane jakie rozmiary są :/ skręt B, 0,15. Chciałam uzyskać efekt kociego oka. Szczerość mile widziana :). Czytam wątek Wasz i dopiero 40stron przeczytałam,ale w wolnej chwili magluje temat dalej :):cwaniak2::cwaniak2:
http://pliki.wzorki.info/images/EBI86.jpg
-
-
bombelkowa widze ze nacinasz płatki to w celu lepszego dopasowania do ksztaltu oka?
-
bombelkowa, śliczne. Co to za płatki?
-
tak, nacinam żeby lepiej się dopasowały :)
powiem Wam, że super płatki, bez włókien, takie śliskie :ok:z noblelashes :) polecam ;)
-
kotka, jak na drugą aplikację po szkoleniu naprawdę jest całiiem fajnie, a nie dało się przykleić więcej rzęsek? A długosci rzęs w pudelku znajdziesz na stronie, na boczxku trzeba sobie dlugopisem napisac
Fajne rzęsy bombelkowa, a ta rzęsa na środku czoła, to co?:) Gratis!!:D
-
Gratis :D jasne :) trzeba dbać o klientki :D:ok:
-
ja swoim najczęściej zostawiam we włosach, raz zdarzyło mi się w nosie :nie_powiem:
-
Moje kolejne aplikacje - nie jestem z nich zadowolona :/: I od razu pytanie - czy kleicie rzęsy jak klientka ma odruch mrugania rzęsami? Bo mi się taka trafiła i masakrycznie mi się kleiło :/:
-
Wisienka nie jest fajnie jak klientka porusza oczami, oj nie jest. Nie wiem jak można mrugać z zamkniętymi... :o (nie zdarzyło mi się nic takiego) Ale jeśli którejś np. drżą powieki to ja wtedy masuje przy skroniach stosując jakiś olejek albo amol. Pomaga w większości przypadków. O ile jest to przypadkowy tik a nie jakaś stała przypadłość.
-
ja mam parę takich :/: pierwsza zasada to z nimi nie gadać bo mruga podczas mówienia jeszcze bardziej!!
a tak to cierpliwość i tyle...
-
A oto moje ostatnie rzęsky:) Wiem, że trzeba lepiej doprofilować. Myślę też teraz, że lepsze by były jednak trochę grubsze rzęski bo koleżanka ma naprawdę duże oczy i własne rzęsy długie. Tu robiłam C 0.20 9,10,11
-
smieszna>>sliczne rzeski:)
a tutaj kocie szaleństwo dziewczyny z baaaardzo długimi naturalnymi rzeskamii
-
malutkaistotkaa, tak długaśnych rzęs naturalnych nigdy nie widziałam :o niesamowite, natura szczodrze dziewczynę obdarzyła, a ona chce jeszcze dłuższe?:D
-
chciała zobaczyć jak to jest mimo ze ma takie długie to jak umaluje to przez tusz polowa się zlepia a chciała mieć ładne niepozlepiane no i wygoda bez malowania... ale zakładałam 7 9 11 i parę 13 w kąciku bo chaiala kocie oko.. no i ciut dłuższe niż ma swoje bo jej naturalne na środeczku i przy kącikach zew miała równe 9:P