co do sposobu pokazania prac... mysle ze ten bardziej odpowiedni ... a co do prac ja nie mialam problemu z wyborem tej jedynej gdyz moim zdaniem te " poprawne " mozna policzyc na palcach jednej reki .
Printable View
co do sposobu pokazania prac... mysle ze ten bardziej odpowiedni ... a co do prac ja nie mialam problemu z wyborem tej jedynej gdyz moim zdaniem te " poprawne " mozna policzyc na palcach jednej reki .
Ojejkuś, nie myślałam że szefostwo tak się wkurzy... już nie będę,nic mówić :nie_powiem: Przepraaaszaaaam!! ;(;(;(
Najlepiej jak będzie następny konkurs to zamknąć dla mnie temat....:(:(:(:(:(
Teraz mi się wydaje że to przeze mnie bo to chyba ja zaczęłam....
:spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spal ony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony:: spalony::spalony:
a ja w sumie nie wiem o co sie szefostwo tak wkurza ... szpila o co chodzi ?
No o to że pisałam w postach czy można nadwóch rączkach czy na jednej i że mi się wydawało że na jednej brokacik i taką zaciętą dyskusję prowadziłyśmy... No i napisałam do Annamon se pomyślałam, że ona taka dobra w te klocki to może coś przuważy albo nie i sprawa będzie rozwiązana, no, ale Kamis strasznie się wściekł i teraz mi się wydaje że to przeze mnie... ;(:(:spalony::spalony:
Dziewczyny zrobiła się bardzo nie miła atmosfera. Tak jak ktoś napisał wcześniej - z zabawy zrobił się wyścig szczurów. Po niektórych postach dziewczynom mogłoby się zrobić przykro a szczególnie po jednym ale już nawet nie chce go przytaczać. Proszę wyluzujcie trochę...
Witam,
Wszystkie prace ładne ale jedna zasłużyła na mój głos.
:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]
Pozdrawiam
Akurat nie Twój post miałam na myśli. Ale zamiast dalej wytykać błędy innym bawcie się tak jak na początku a w razie wątpliwości piszcie do jury na pw.
szpila59 było minęło po co znowu to rozpamiętywać :)
Wyluzujcie bo dzisiaj mam dobry humorek od rana i szkoda by było mi go popsuć :P
kobietki blagam was dajcie na luz bo az nieprzyjemnie sie zrobilo przez moment a chyba nikt nie chce zeby z tego forum zrobilo sie jakies inne paskudne skąd wiekszosc uciekla :)
No to teraz czekamy znowu na wyniki :) :tuptup::tuptup::tuptup::tuptup: I w międzyczasie popsiątam troszkę bo zaczyna mi sie w domu dzungla robić :P
Oj tak czekamy z niecierpliwością na wyniki:) co prawda i tak wiem że żadnego miejsca nie zajmę bo sknociłam po całej linii ale jestem ciekawa jak jury poradzi sobie z tymi pieknymi pracami bo wybór jest trudny:P
hehe najlepszy sposób to wyliczanka:D ja bym tak musiała zrobic, bo najchętniej to bym na podium większość postawiła:skacze: albo wszystkich dla sprawiedliwości:P:P:P
Ale każdy dostanie medal i dyplomik więc nikt nie będzie pokrzywdzony:)
ale skąd wziąść nagrody dla tylu osób?? :D:D:D:D
Chyba po batoniku by się dostało :D
Jakby co, to chcę Twixa :skacze:
---------- Dodano o godzinie 11:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:21 ----------
zgadzam się ;P Mój pierwszy medalik będzie :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
A wiadomo już czy wyniki będą rano czy wieczorkiem??... :wstydek:
a ja wyjeżdżam i wacam w niedzielę, więc dopier wtedy zobaczę wyniki :)
Wlasnie ja tez wyjezdzam w sobote ale popoludniu wiec sie moze jeszcze zalapie na wyniki
ja jutro popołudniu jadę w góry i wrócę w sobotę wieczorem a w niedzielę są warsztaty w Pajęcznie, więc pewnie nie zobaczę wyników:(
może chcesz żebym Ci wysłała sms?:)