a ja wrocilam z urodzin i sobie siedze z dzieciakam
Printable View
a ja wrocilam z urodzin i sobie siedze z dzieciakam
ja juz po kapieli odpoczywam w necie:wow::wow::wow:
no a ja skonczylam robic swoje pazurki , po wczoajszym pikniku mega kac, normalnie wiecej nie pije!! hmmmm w sumie zawsze tak mowie hehe ;*
to pij sok pomidorowy i pospij
gdybym lubiła sok pomidorowy i nie była na to warzywko uczulona to bym wypiła hehe , ale spac to właśnie sie chyba położę bo padam , ale najpierw długa kąpiel :D
tak,to wlasnie lubie
ale nas tu dzis malo,ja tez zmykam zaraz spac:spiacy::spiacy::spiacy::spiacy:
Ja kolacje wszamałam i trzeba będzie iśc spac :P
dzień dobry :) dopiero co wstałam i odrazu na forum :D ah ten nałóg :D
Ja nie przepadam ale sa takie z dodatkiem chilii to moge wypic:)
a ja wrocilam z urzedu i zdycham , slonce pali i taka duchota ze masakra!!!! pozniej wejde ide teraz pod prysznic........... :*
wrocilam z urzedu i od lekarza,gotuje obiad i odpoczywam
czekam na meza
a tak poza nawiasem wiecie co nie wiem czy ja jakas dziwna jestme czy ludzie
kupil ode mnie facet ksiazke przez ebay
no i wyslalam mu dane a on mi przysyla wiadomosc ze sie nie zgadzaja i nei chce mu przyjac
no to sprawdzam i pisze ze mu dobre napisalam
a on mi odpisuje ze koncowka 91 sie nie zgadza (a ja mu napisalam 98 czyli dobrze)
takze mu pisze ze koncowka jest 98 ize mu dobrze podalam i ze on zle wpisuje
to midzis napisal ze mu nie przyjmuje bo 91 jest zle
no i kurde badz tu madry
a to jeszcze po polsku pisalam bo to polak
u mnie obiadek już powoli się robi upał na dworze a ja siedze sobie i buszuje po forum
ja to chyba za dlugo tu przesiaduję... nie lubię działać myszką na kompie tylko na touch-pad'zie i tak mi zagrzał (bo przez ostatnie 4 dni w ogóle kompa nie wyłączałam) że aż mi się podusie w palcu serdecznym i środkowym poparzyły... jakbym się czegoś gorącego dotknęła...
moj synus zasnal,spadla mu wkoncu goraczka,a ja siedze przy nim i klikam,za 3 dni wracam do polski
kasia nie za dobrze to tobie weź mnie ze sobą
z checia,ale za dwa tygodnie znowu laduje w limerick
a u nas w końcu pogoda się zrobiła i wywaliłam dziecka na pole. myślałam ze se poćwiczę a tu zaczęło lać;(;(;(
u mnie się nie zanosi na wypad do polski a tak bym chciała za to polska przylatuje do mnie...
to tez dobrze,gdzie dokladnie mieszkasz???
Preston jakieś 40 min od Liverpool. Dobrze będzie jak teściowa poleci a mamuśka moja przyleci z bratem
no tak,ja potem z reszta rodzinki tu przylatuje, z dziecmi starszymi
a dzieci mieszkają z tobą tutaj czy w polsce
a u nas w końcu pogoda się zrobiła i wywaliłam dziecka na pole. myślałam ze se poćwiczę a tu zaczęło lać;(;(;(
w polsce,a ja latam w ciagu roku do mojej polowki z Oliwierkiem,a latem wszyscy lecimy,takze pomieszkujemy i tu i tam,w polsce mieszkam w zlotowie,wielkopolska
myślałam że mieszkasz w Irlandii na stałe ale widzę że dużo podróżujesz sobie
tak,moglabym tu mieszkac ,mam tu wszystko pps,zasilki,lekarza,ale dzieci starsze nie chca,wiec latam sobie hehehe:D:D:D
w sumie to nie ma się co dziwić bo zmiana szkoły i nowe otoczenie itp to tez bym chyba się nie chciała przeprowadzać. Wiesz jak patrze na tą młodzież w UK to tak się zastanawiam czy chce tu zostać i zeby moje dzieci się tu wychowywały
NO WLASNIE,moze wrocisz do polski
też mi sie nie podobała angielska młodzież :P
a ja właśnie dostałam serum i próbki kremów od Eversun :) zobaczymy jakie będą efekty :D
jeszcze dzieci nie mam ale jak już będzie to trza będzie coś postanowić zanim beda musiały iść do szkoły
to naprawdę nałóg ja pierwsze co robię na komputerze wchodzę na forum i siedzę chyba muszę sprawić drugi komputer mojemu facetowi heheh bo się doprosić nie może heheh
a mi sie przypomnialo ze jeszcze sie nie chwalilam nowymi ozdobkami , wiec pstrykam fotki :P
nio to czekam na fotki
chyba zaraz ide po jakieś piwo żeby sie znieczulić.. jutro wyniki matury :/:
ale sie boje...
Egzamin dojrzałości oblał co piąty maturzysta.
Jak donosi "Rzeczpospolita", wnioski z przestawionych przez Centralną Komisję Egzaminacyjną są wstrząsające.
W liceach ogólnokształcących, gdzie egzaminy dojrzałości wypadły najlepiej, matury nie zdał co dziesiąty uczeń. Zdecydowanie gorzej było w technikach i liceach profilowanych, w których maturę oblało odpowiednio: 33 i 39 procent zdających."
Sfora.pl - Tegoroczne matury to klęska - Polska