Jesli macie sprawdzone żele to jestem jak najbardziej za :-). Zmiany są dobre od czasu do czasu.
.......................
Stylizacja Paznokci i Rzęs - iza281 - blog dostępny pod adresem iza281.pinger.pl
Printable View
Jesli macie sprawdzone żele to jestem jak najbardziej za :-). Zmiany są dobre od czasu do czasu.
.......................
Stylizacja Paznokci i Rzęs - iza281 - blog dostępny pod adresem iza281.pinger.pl
to trudne wyzwanie bo każda z nas ma swoje kosmetyki i firmy
ja kila znam więc co i jak udzielę informacji\\\\
GRATULUJĘ pomysłowości bo w dzisiejszym czasie kosmetyka to szerokie pojęcie!!
Postaramy się w najbliższych kilku tygodniach ogarnąć i ruszamy. Na razie będą to podstawowe zele marki , na której obecnie same pracujemy (już od blisko 2 lat) więc tymbardziej wiemy, ze są ok :)
Dzięki Dziewczyny, ze z nami jesteście
Edzia i Kurka,
dziękuję za szybką przesyłkę i super gratis, mam nadzieję że szybko będę mogła go przetestować razem z zielonymi rzęskami ombre, wyglądają super i w dotyku delikates, czy raczej "delyszys".
Ale nie byłabym sobą, gdybym nie zapytała, zamawiałam również two tones zielone 0,15 a dostałam 10-14 o gr.0,15 i 9-11 gr.0,2:) zabrakło czy Edzia próbuje mi dać do zrozumienia, po naszej ostatniej rozmowie, że 0,2 to nie taki diabeł straszny:]
Pamiętacie o moich czerwonych ombre?;)
Maksik dokładnie tak jak myślisz :)
:) jak Ty mnie znasz :) czerwone zamówimy i damy znac jak już beda
Tjaaa,:)
to proszę o wskazówki, ponieważ te zielone two tones są dla Klientki, która trafiła do mnie po masakrze w salonie i ma swoje "troszkę" osłabione czy mogę te rzęski wklejać bez obaw czy lepiej odczekać jeszcze jedno uzupełnienie i wybrnąć mieszanką genetyczną z czarnymi? :wstydek:
Maksik a taj te 0,15 i czarne 0,15 :) da się? będzie ładnie
Rzęsy z norek, rzesy naturalne, rzesy z norki syberyjskiej, rzesy 100% naturalne, rzesy do 2:1
kiedy będziecie miały te rzęski, zainteresowana jestem mix długości 8/10/12/14
i jeszcze jedno pytanie ,wiem ,że to skręt C,jak to wygląda,bo mam klientkę która chce tylko norkę ale bardzo podkręconą
proszę doradźcie które z norek u Was w sklepie mają największy skręt?
z góry dziękuję za odpowiedź :kwiatek:
Ania38 dla Ciebie wszystko:)
Mam chyba jeszcze jedno takie pudełko o które prosisz. Sprawdzę i dam znac na PW
Co do skrętu, nie będę Cię okłamywać, że to jest to nasze evolashowskie "C" (czyli prawie jak standardowe D).
Nasz skręt C w norkach to standardowy skręt C, ale naprawdę super wychodzi na oczku, jesli mogłabym Ci podpowiedzieć, to spróbowałabym klientce wytłumaczyć, że norka- z założenia zwierzę delikatne (aplikacja też delikatna wycodzi przecież norką) plus ten skręt C który my mamy to naprawdę wspaniały mariaż. Zresztą.. te właśnie nasze norasy są przez nas wielokrotnie przetestowane i naprawdę aplikacja nimi wychodzi tak.. norkowo-superowo.
Mamy jeszcze inne norki, lekko mocniejszy skręt i grubsze są, bo zwierzątko obcinane było zimą te za 199, ale ja wolę te, które pokazujesz
(Maaatko, pluję we własne gniazdo):gafa::gafa:
czekam z niecierpliwością na priv:*
Aniu a jeśli klientka lubi bardzo podwinięte to śmialo bierz skret D mamy go w mixie 11/13/15, spokojnie kacik wewnętrzny wykończysz pewnie tym co masz, uwierz mi, nie bralysmy od 9 bo... zbyt podkręcona była :(
zaraz zamawiam,wysyłajcie jak najszybciej,,moja Pani lubi mego długie i podkręcone rzęski:))
norka oczywiście musi być!! ale p laci to i wymaga!
mam nadzieję, ze spełnię jej oczekiwania/
pewnie sprostam jej oczekiwaniom bo sama wiesz ,że już trochę od Was zakupiłam hihihi
---------- Dodano o godzinie 22:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:43 ----------
Edytko chciałam kupić te rzęsy co pisałaś ale na stronie jest ich brak:(( niedostępne:(
co mam robić??
jestem nadal zainteresowana rzęsami, klejem i innymi produktami.......
już sprawdzam :)
zaznacz proszę jak trzeba 11/13/15 d
sprzedane mam:(
proszę o kontakt tel 784.. bo nie kumam .nic dla mnie nie jest dostępne:(
chcę norki piękny skręt!! to dla klientki a ona jest mega wybredna!!
dzwonie, nie odbierasz :(
Jak zwykle super szybka przesyłka :skacze::skacze: dziękuje :D
NO a jak inaczej Asieńko :)
powodzenia wiesz dlaczego :):)
to ja chciałam się przypomnieć. Zamówiłam 2 dni temu plakaty, zapłaciłam a plików do tej pory nie dostałam
i ja dziaduję Edyta,przesyłka doszła wczoraj a te rzęski są cudne,już nie mogę się doczekać kiedy będę je kleić..
jeszcze raz dziękuję:*:*:*
Iosa bo to miało się samo dac sciagnac,
Ania ciesz się klientka na bank będzie zadowolona :) ja bym była, to moje ukochane rzesiory
Edytko a skąd mam ściągnąć ?
Dziękuję Kurko za jak zwykle expresową wysyłkę. Te norki są rewelacyjne. Uwielbiam nimi kleić rzęski :skacze:. Oczywiście gratis też superowski.. Dzisiaj kleiłam nimi rzęski. Super. Jak ktoś się nie zna to może się pomylić:hahaha:
-------------------
iza281.pinger.pl
witam , od dwóch lat pracowałam na Sl ale coś się popsuło albo monotonia , no nie wiem ... w każdym bądź razie zaopatrzyłam się w wasze produkty na punkcie których oszalałam jak dla mnie o wiele piękniejsze wyprofilowanie i skręt rzęs a klej naprawdę pięknie schnie nie skleja i nie śmierdzi (hs-4) po za tym rozmawiałam z przemilą osobą bo miałam na stronie problem ale pani ładnie podpowiedziała , wysyłka expres i to pocztą szok! po za tym platki ANGEL cud miód malina i orzeszki nie puchą i pięknie separują no i te mini paletki !!! :love::love::love::love:
KOCHAM KOCHAM KOCHAM !!!
Jako stylistka rzęs poczułam się bezpieczna hehe z wami :*
Madzia to chyba ze mną rozmawiałaś :) Dziękujemy za tak miłe słowa :) i cieszę się, ze to co mówiłam potwierdza się w użyciu :) (PS widziałam już kolejne zamówienie - dziękujemy :))
Iza :) cieszymy się, ze wszystko super :)
To naprawdę bardzo miłe czytać takie komentarze na temat swojej pracy - bo tylko dla Was i dzięki Wam tu jesteśmy. I to dla Was staramy się szukać, drążyć i testować kolejne nowości, które wpadną nam w oko :) Tymbardziej, ze doceniamy, bo zdajemy sobie sprawę, jak niewiele czasu macie (my też) :)
Edzia, Bożenka- jesteście kochane! :kooffa: Baaardzo dziękuję za prezent :* :kwiatek: jest swietny:) w końcu zacznę namawiać klientki na noraski:D
Cieszymy się razem z Tobą a teraz klej i wstawiaj te swoje dzieła!!!!! Czekamy z niecierpliwością
Przelew przed chwilą poszedł, czekam na swoje pierwsze zamówienie :skacze: Tyle pochwał, że aż żal było nie zamówić :D Przetrzepałam prawie cały wątek i mam nadzieję, że jak na początek przygody z rzęsami zamówiłam dobre produkty ^_^
a ja myślę, że to wspaniały pomysł. Mając do Was zaufanie rzęsowe zaufam i pazurkowo. Jestem świeżo po kursie pazurkowym i właściwie poszukuję kolorówki z żeli. W mojej firmie są ciut za drogie i kolorki mi się nie podobają, nie ma takich łądnych pastelowych. Czekam na ofertę :D
Mucha niestety chwilowo plany się zmieniły, ale kto wie kto wie... wystarczy, że będziemy miały chwilę dłużej na rozmowy Ehem... biznesowe i ruszymy z inicjatywą
dziewczyny napiszcie mi czym się różnią rzęsy mink od silków? Nie miałam z nimi do czynienia nigdy a przymierzam się do zakupów, doradzałyście mi wcześniej silki a ja chciałabym wiedzieć po prostu jaka jest różnica między nimi?
karolasc silki są bardziej błyszczące od minków. Osobiście preferuje mink - silki leżą i kwiczą ale jak kto woli.
Ja też preferuje bardziej mink ..a moje klientki KOCHAJA silki;)
tak więc moje zdanie nie liczy się za dużo;)
Ponoc silki się jakość gorzej klei...hmm ja tego nie zauważyłam i obydwa rodzaje rzęsek mają świetną przyczepność;)
Pozdrawiam ,,kierowniczki ''z EVO ;))) zawsze potrafią doradzic;)
MINK Mink Premium to As w świecie rzęs. Wyjątkowo delikatne i miękkie. Charakteryzują się głęboką czernią i subtelnym połyskiem.
> Rzęsy są starannie selekcjonowane, przyklejone na 16 paskach. W
> pudełku mieści się około od 3.500 do 4.000 rzęs (ilość rzęs jest zależna od długości i grubości mieszczących się w pudełku) Rzęsy Mink Premium nie wykręcają się w trakcie noszenia. Są bardzo lekkie, nie obciążają rzęsy naturalnej. Znakomicie nadają się dla Pań o jasnej karnacji i oprawie oczu. Preferują je kobiety ceniące dyskretną elegancję i naturalne stylizacje. Rzęsy Mink Premium pozwalają stylistce na precyzyjną, piękną stylizację.
Diamond Silk
Silk Diamond to rzęsy o wysokiej elastyczności, bardzo błyszczące(granatowy odcień czerni)Rzęsy są starannie selekcjonowane, przyklejone na 16 paskach w pudełku mięsci się około od 3.500 do 4.000 rzęs (ilość rzęs jest zależna od długości i grubości mieszczących się w pudełku) Rzęsy Silk Diamond przeznaczone są dla Pań oczekujących wyraźniejszego look'u. Świetnie prezentują się u Pań o ciemnych włosach i karnacji, ale również nadają się dla platynowych blondynek. Idealnie wyprofilowane(grubsza podstawa i cieniutka końcówka) pozwalają na uzyskanie precyzyjnej stylizacji oka.
Ja pracuję na przemian raz te raz te zależy które opakowanie otworzyłam, rzeczywiście widać różnicę golym okiem jeśli chodzi o Silki w 0,20 ale w 0,1 ja już większej różnicy nie widzę:)
Chociaz klientki podobno czują w miękkości (mink delikatniejsze)
Choco - kierowniczki :) ale się uśmiałam :) - pozdrawiamy również :)
Silki według mnie mają w sobie to "coś" - w mini mamy je teraz nawet w 0,07 więc może warto sobie wymacać :)
Kierowniczka jestem? Matko, jak w sklepie z mięsem normalnie:D
Szykujemy dla Was nowości uu, będzie grubo:D
Ale więcej wyrazów miłości prosimy:D
Dzięki choco:przytul::przytul:
Jak zwykle dziękuję za szybciutką przesyłkę :D.Czekam z niecierpliwością na te nowości:skacze::skacze:::skacze:
-----------------
Jak tam moja przesyłka? :)
miała wyjść 22.10, czekam na nią niecierpliwie już 2tyg walczę bez 0,15 - 10mm - B :D
podpinam się Anastazja pod pytanie :P wczoraj myślałam, że dotrze bo dziewczyny pisały, że biegusiem to wygląda, umówiłam kosmetyczkę, czekałam na listonosza, który nie dotarł :( buuuu :P Anastazja najwidoczniej do nas do w. śląskiego z "nad morza" to dłużej idzie :P ale i tak czekam z niecierpliwością :D
Anastazi /twoja przesyłeczka naprawdę wyszła 22 pazdziernika, w zad pocztę polską pokopać no, a wyglądało na to, że się poprawili
Karola- wybacz kiepską pamięć kurzą, ale nie mogę przypomnieć sobie /twojego nazwiska, napisz mi na pw, to ci opowiem kiedy wyjszła, dobra?
Wy się nie smiejscie z tym znad morza... coś jest na rzeczy. Parę razy złapałysmy się na tym ze do jednego miejsca wysyłam ja (ta znad morza:D) i edytakon, i z Poznania szybciej dochodzą, myslicie, ze tam ludzie bardziej pracowici na pocztach są?:/:
Drogie Stylistki Nasze złote. Wiecie, że u mamy nowe miksy z włosia norki syberyjskiej? Sliczne są, ułożone poziomo, a nie pionowo (jakoś takoś wydaje nam się tych norek więcej w tych miksach) Długość 9-14 mm skręt C
Tak, mam paczuszkę, była na poczcie 23.10...
Tylko, że chyba nikomu się nie chciało do mnie pofatygować z nią, czy chociaż zostawić awizo. Uwielbiam pocztę polską.
No widzisz Anastazja...
Jednak nie Evo nawaliło :) (ps - szło z Poznania):)
Tylko teraz ostatnia szansa na wypróbowanie rzęs podwójnie ciętych
Promocja do wykorzystania zapasów:
10 C 0,20 oraz 13 B 0,15 w cenie 49,99 zamiast 69 zł!!
rzęsy podwjnie cienkie