dzisiejsze:skacze:warsztacikowe
Printable View
dzisiejsze:skacze:warsztacikowe
Tez chce taka :slina: Czoko nie rob juz zakupow albo choc wstrzymaj sie tydzien :P
chocolata tez wlasnie rozwarzalam nad kupnem tej a tej co zamowilam ale niesety fundusze nie pozwolily mi na dwie wiec jednak wybralam ta szarka ;) ale chce tez zaniedlugo wlasnie kupic ta co Ty :P
Evelyn. gratuluje 2-go miejsca !!!
ale pokaźne zakupy zrobiłaś :D
Juz znalazlam na ebay'u to co Czoko kupila i tez se chyba kupie ale to po wyplacie :D
Evelyn - gratuluję 2 miejsca :skacze: a zakupy :love: fiu fiu :P też mam te naklejki (korony) ale w srebrnym kolorze, jeszcze nie testowałam,ale niebawem na jakimś króliczku doświadczalnym (czyli mamusi albo teściowej) wypróbuję :haha: to moje najwierniejsze "króliczki" które są ze mną w tej dziedzinie od samego początku:D
evelyn gratki, a to moje ciuszkowe... bluzeczki z teranowy po 19,99 i spodenki przecenieno z 39,99 na 39,99- nie, nie nie pomyliłam sie te spodenki kupiłam własnie na takiej swietnej promocji:)
a ja zaczynam odchudzanie wiec to moje dzisiejsze zakupy:
1. asysor slim tabletki'
2. skakanka z licznikiem led
he he he:D
Paulka super te koszulki moja żonka tez takie lubi
Paulka - pochwal się jak te spodnie się będą nosić - też się nad nimi zastanawiałam
ogolnie to te spodnie to takie leginsowe są i są bardzo wygodne i praktyczne maja gumke w pasie sa na wysokim stanie, nic Cie nie piłuje nie uwiera i najwazniejsze suwak Ci sie nie psuje, a u mnie to wazne bo zawsze jak nie guzik to suwak sie psuje;)
Weszłam dziś do Jyska zobaczyć pierdółki na balkon a wyszlam z pościelą. Fota z JYSK - materace, koldry, poduszki i meble - wspaniale urzadzenie domu w niskiej cenie
http://resources.jysk.com/getimage/w...40870/WEB/1005
Oraz dotarł do mnie wreszcie CND hybrydowy Silver Chrome
a i zeszło tygodniowe. kolczyki kupiłam półfabrykanty i sama składałam
Moje nowe brokaciki,zdjecie zapozyczone z eBaya :) a teraz szukam cos znowu zeby kupic :skacze:
moje dzisiejsze:)
Paulka fajny kolor szamponetki :love: Na moich włosach ostatnio rudy nie wyszedł :(
A ja chyba wstrzymam się z zakupami przez internet ;p co zamówię, a nawet piszę e-maile z prośbami, żeby mi wszystko posprawdzali bo ostatnio co dostane zawsze znajdzie się cos do wymianki. A to pilniki nie takie, a to rozmiary pędzelków nie te, blaszki inne aszzz ;) I po kosztach z wysyłkami.
Chciałam być ruda ale mnie żaden kolor nie chwyta :(
na moich tez nie wychodzi taki mega, ale zawsze cos tam przyryje ten mysi ciemny blond...jak zrobie w sobote to pokaze co wyszło:)a zawsze je kupuje bo zmywa sie bez odrostów;)
gosia Twoj post został usuniety bo brakowalo źrodła fotek, prosze napsz gdzie kupilas te sukienke, przydalaby mi se taka na slub mojej siostry jestem swiadkowa i szukam czegos takiego wyjatkowego...
Moje dzisiejsze zakupki :skacze:
Najbardziej cieszę się ze szpileczek :skacze:
Źródło - allegro
buty: 25 RÓŻOWE SZPILKI Platforma Koral Podsuwka r.40 (2218527118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bluzka : Koszulka z tygrysem - porównaj ceny, zobacz opinie i recenzje
Myślę, że teraz dobre źródła podałam ;]
teraz super :)
Odebralam paczke od mamy > Musialam kupic Sidolux do linoleum bo juz mam taki matowy ;) W Niemczech nie mamy takiego srodka, a to co tu jest nie daje takiego efektu.
Rudzia co do tego sidoluxu to facet na szkoleniu bhp mi mówił, że to jest najbardziej żrący i szkodliwy środek ze wszystkich produktów sprzątających... może dla tego na rynkach zagranicznych nieobecny...
dla ludzi zwłaszcza wdychanie...
Hmmm...Zrazcy ale dla kogo, dla czlowieka czy dla gumowej powierzchni ? :)
Moja mama uzywa go od lat i linoleum u niej tryska nowoscia a ma ponad 15 lat ;)
Kochanaaa- jakie buciki:love: ja nie oge na żadne fajne trafić;d
wkleje jeszcze raz,ale tym razem dobrze:P
zrodla: QUIZ KWIATEK!KRYSZTAŁKI! OKAZJA! r36 w PL JEDYNA! (2214746968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KABUKI Profesjonal Pędzel do różu i pudru M. Luigi (2179937866) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:)
A ile ja się naszukałam butów, które by mnie ujęły za serce ... obeszłam po 10 razy wszystkie sklepy w moim mieście i też 2 rynki i sklepy w Zgorzelcu i Legnicy, no i nic nie trafiłam ... Dopiero dziś miałam farta, bo w pierwszym sklepie do którego weszłam kupiłam bluzkę, w drugim buty i po 45 minutach byłam w domu. :D Chociaż mama krzyczała, że nie pasują mi one do niczego, to i tak się uparłam i koniec ! :skacze: Mam nadzieję, że się nie zabiję :D