jest ponad dwa lata róznicy miedzy tymi pierwzymi a ostatnimi.dobrze ,że postęp idzię w dobrą stronę ;)
nie sugerowac się datami na zdjęciach bo aparat ustawia sam date jak wiatr zawieje ;)
Printable View
jest ponad dwa lata róznicy miedzy tymi pierwzymi a ostatnimi.dobrze ,że postęp idzię w dobrą stronę ;)
nie sugerowac się datami na zdjęciach bo aparat ustawia sam date jak wiatr zawieje ;)
Farb no to pecha miałaś z tą modelką ... :( szkoda
mariolka bardzo ładne frenchyki :) czyste i równe :)
joystynka ślicznoty, zwłaszcza 3 fajnie zrobione :ok:
belunia piękne frenche i jeszcze piękniejsze zdobienia :love:
delikatne zdobienie
Załącznik 32980
Dziewczynki, patrzę i się napatrzeć nie mogę :D Justynka szalejesz:D
Emi jesteś moją guru :master::P;)
A tu robione przed chwilką, miał być migdałek czy coś w tym stylu :D
http://img834.imageshack.us/img834/5959/ciocifrench.jpg
Belunia,Emilka perfekcja
jeśli chodzi o french to Emilka też jest moim guru:D
tez bym więcej zdjatek wkleiła ale niestety nie posiadałam dobrego aparatu wczesniej i te zdjecia nie sa wyrazne...:-( ale jak tylko nowy sobie zakupie to bede cykac i cykac:-)
emilko bardzo ładne frenczyki:* pozostałe pazurki tez dziewczyny sa super:-) oby tak dalej:-)
Emilko cudny frenchyk, zresztą jak każdy przez Ciebie wykonany :love:
o ja właśnie znalazłam swój ukochany wątek ;) kurcze no dziewczyny rewleka. Nie mam teraz czasu, żeby przeglądać wszystkie strony ( bo wiecie w pracy teraz jestem, ) ale jak tylko znajdę czas na pewno przejrzę dokładnie ;)
bo już widziałam kilka fajnych typów. ;d
asiek ładny delikatny frenchyk :ok::ok:
zawstydzacie mnie normalnie :wstydek: :D dziękuje :*
a tu jeszcze ciepłe :P
Załącznik 33014
Emilia czy to sa akryle czy zele? piekne!!!!!
akryle, żele robię baaardzo rzadko :)
bardzo ladnie wyszlo Ci to akrylem :) czysciutkie i sliczniutke :kwiatek:
99,9 % moich prac to akryl (chyba zrobiłam ze 4 żelowe :D) :) i 100 % na formie (no dobra jedne zrobiłam na tunelówkach ale to tylko sobie żeby przetestować :P ) :)
:wow: Emilia tos Ty mistrz jest ;D ja wszystko robie na tipsach na dodatek zwyklych ... na formie zrobilam moze z 5 cwiczeniowek i 2 na rekach :D
gdzie moje ptaszki, wsciec sie mozna... ;(
Emila :love::kwiatek: zakochalam sie w tych pazurkach :)
Emi,no to pięknie.ja w większosci żelowa,akrylowe mam tylko chyba 1 szpice ,atak to wszystko żel na formie w większości
Emilio sliczne france robisz, cudowne :jupi:
Emilia, teraz doczytałam, że to jednak akryl jest. Ja pitole mi tam nigdy nic z tego akrylu nie wyjdzie. Nie nadaje się do roboty akrylem. Najchętniej walnęłabym w kąt ten pędzel i liquid i tyle z mojej roboty :D
Twoje są piękne !!
Emila cudowne frenche trzaskasz :D
moje ostatnie:P
http://img100.imageshack.us/img100/2733/img5626c.jpg
Charolina ale śliczne
Belunia róze rzeczywiście niesamowity efekt dają :) piękne wykonanie
Charolina śliczne pazurki :love:
Emilia piękny frencz :wow:
Charolina śliczne pazurki :ok:
śliczne śliczne:)
charolina - super pazurki :)