natalcia jakie zele kolorowe ??
rudzielec daj znac jak ten akryl ;)
Printable View
natalcia jakie zele kolorowe ??
rudzielec daj znac jak ten akryl ;)
Rudzielec, też jestem ciekawa jakie są te Modenowe akryle :)
no dziewczyny nie wiem czy bede odpowiednim czlowiekiem ktory by sie moggl wypowiadac na temat akryli, bo to beda moje pierwsze w zyciu:o nie wiem co z czym, ale metoda prob i bledow na bank cos wymodze:D
Moj ostatni zakup- jeansowe buciki+korek:D
I love shoes:)
Natalia, powiedz gdzie zakupiłaś ten lakier matujący??
w drogerii Natura :) za 7,99zł bodajże
od jakiegos czasu zmienił image :D + dodatkowo wypuścili partię ze złą naklejką, znaczy jest napisane na nim cracking, efekt spękań, a gucio prawda ;)
Już od dłuższego czasu szukałam w Naturze matującego lakieru,ale ciagle nie było,a jak na tym czytałam ze crackig no to lipa... kazda babka mi mówiła ze będą spękania, aż ostatnio natrafiłam na jakąś kompetentną kobitkę i mówiłam jej czy aby na pewno to jest pekający, bo wygląda jak matt no i wyprobowałysmy i był matt ... byłam dumna, bo przy mnie nakleiła kartkę ze to jednak matt :D hahahah
Dzidzia piękny kolorek tych bucików :)
Lakier matujący ma też Indigo lub w sklepie Natura nazywa się Essence mat top coat ;)
Natalia dokładnie ja też chciałam matt a było napisane że to crack :P
a wygląda na matt już w buteleczce ;]
ooo :wow: to sporą partię z błędem wypuścili...
szkoda... bo u mnie naturę przerobili na jakąś inną drogerię:/:
ale będę szukać....
natalia tez mam ten matt ale niestety fajny jest ale góra dwa dni pozniej bardzo bardzo sie wyświeca:/:
a ja zakupiłam matt w zyczajnej drogerii z paese :)
Dzidzia - świetne te Twoje butki, też bym obie takie chętnie sprawiła, ae ja mam strasznie długie i szczupłe stopy i w tego typu bucikach wyłażą mi paluchy, dlatego u mnie zazwyczaj zdają egzamin tylko japonki :/:
A tutaj moje zaległe zakupki, zestaw z Sephory pachnie tak, że mąż stwierdził, że mnie zje :P
To różowe to rewelacyjna sprawa, organizer do torebki, pomaga w szybkiej zmianie torebek :D bo w tym organizerze jest masa miejsca na nasze POTRZEBNE rzeczy, które nosimy w torebkach:skacze:
A sukienkę wyczaiłam w promocji w Zarze za jakieś smieszne pieniążki jeszcze zimą, a na lato będzie jak znalazł :tuptup:
Ooo ja taki organizer kupiłam niedawno w lumpku za 5zł :)
Mi ten organizer kupiła teściowa :D bo wie, że mam masę torebek i jest problem w przepakowywaniu gratów, a dodatkowo jest on w moim ulubionym kolorze :love:
kasiulka81 fajne zakupy , organizer bardzo przydatny :D
moje dzisiejsze jeszcze cieplutkie prosto z Trójmiasta z ikei
tablica dwustronna do pisania mazakami i kreda ale dzieciaki radosc maja no wkońcu chwila spokoju maja nowe zajecie :yess:
do tablicy mazaki i kreda i młoda jakies mazaki dla siebie kupiła
Załącznik 53932 Załącznik 53933 Załącznik 53934
krzesełko mamut dla najmłodszego
Załącznik 53935
skrzynka na klocki lego
Załącznik 53936
świeczki zapachowe i dwa świeczniki dwustronne
Załącznik 53937
i dwa kartony dla młodej na czasopisma
Załącznik 53938
pieknie kochane szalejecie ;) a to moje zakupy i prezenty. Łańcuszek dostałam od męża ;) z białego zlota. otwiera sie i jest miejsce na dwa zdjecia. musze do fotografa pojsc aby mi pomniejszyl i wydrukowal męża mojego i synka. dostalam od meza tez dwie bluzy i brazowa koszulke a reszte sama sobie kupilam ;) musialam sobie biustonosze nowe kupic bo te co mam sa za duze ;/ niestety przez odchudzanie biust mi zmalazł co ubolewa nad tym moj maz i krzyczy abym wiecej sie nie odchudzala bo mi nic nie zostanie;/
i moje malutkie:) paczuszka z Alle: zarowki, waciki, pilniki i fartuszek a ijeszcze palec do cwiczen, ale juz gdzies sie zapodzial; oraz rosmanowe kremik dla siebie i zestwa imieninowy dla mojego;)
Moje zakupy mistero, oliwka, primer, baza-top, i 2 akryle pastelowy żółty i pomarańczowy, tego mi brakowało :)
Plushak mnie już interesuje jak będą wyglądały te kolorki ach jak cudnie,że już wchodza letnie kolorki :)
DiamondShine -świetne prezenty i superanckie zakupki :ok:
A tutaj moje zakupy weekendowe :skacze:
kasiulka81 widze robisz sie kolejna forumowa zakupoholiczka :D ojjj szalejesz kobito, szalejesz ;) a co to za swieczuszka ?? :]
moje wczorajsze :)
Ahhh musiałam odświeżyć trochę garderobą :P a większość ciuszków kupiłam w centrum chińskim więc majątku na to nie wydałam :ok: w sumie wszystkie ciuchy (łącznie ze strojem kąpielowym) prócz jeansów kupiłam u "Chińczyka" :D
A świeczuszka t moja ulubiona świeczka do masażu całego ciała o zapachu czekolady :skacze: ja jej używam po zrobieniu pazurków do masażu dłoni :yess: rewelacyjnie nawilża skórę i świetnie pachnie gorąco polecam :) a tutaj masz linka do podobnego produktu (chyba to inny zapach) Świeca do masażu Balance Aromaterapia Massu150g (2288675035) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.