Ja sobie właśnie zakupiłam taki dzienniczek :)
Dzienniczek Ciąży | Dzienniczki | Sklep internetowy Brioko.pl
Printable View
Ja sobie właśnie zakupiłam taki dzienniczek :)
Dzienniczek Ciąży | Dzienniczki | Sklep internetowy Brioko.pl
Jak na mnie to skromnie;))
Załącznik 54155Załącznik 54156Załącznik 54157Załącznik 54158
okularki fajne z delikatna pantereczka :)
Choco super stojaczek masz na lakiery. ja w sumie szukam jakiegos na moje ale niektore sa drogie :( gdzie moge kupic fajny duzy a nie drogo?
choco widzę, że naprawdę kochasz fiolet:ok:
Nie wiem czy to duzo czy mało.. cena jednego hybrydowego lakieru a wygląda naprawdę profesjonalnie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=2292848372
choco to ja nie wiem gdzie ja to ogladalam ze byly drozsze o wiele niz ten co Ty pokazalas . dziekuje ;*
Super te Wasze zakupy :D Choco - śliczne okularki :skacze:
ja teraz kupuje wszystko dla malego bo upały niezłe. noi sobie sprawiłam białą tuniczkę do opalenizny mniam ;)
nienawidze chodzic do rossmana kiedy wszystko mi sie konczy :( 80 zl poszlo sie j... -_-
plus 30 w aptece za antyperspirant vichy.
No ale wiadomo bluzeczek se czlek nie pozaluje.
Ta w smerfy mi chlop kupil (nie wiem czy juz pokazywalam) a ta z Yorkiem i z ta druga kupilam dzisiaj w butiku za 39,99+39,99 - 50% na druga rzecz :) czyli niecale 60 zl zaplacilam.
Ale nie bede zalowac sobie na bluzeczki skoro jutro swieto a ja dwie klientki mam :skacze::skacze:
ps. zawsze sobie musze znalezc jakies wytlumaczenie. Tak dla siebie samej zeby nie bylo ze pieniadze marnotrawie :P
tu jest link do bluzeczki z butiku :
http://www.butik.net.pl/product-pol-128961-Bluzka.html#
szczerze polecam ten sklep kobietki ! ! !
zadnego bubla tam nie kupicie. Od dobrych trzech lat kupuje bluzki, bluzy na zime i mam po dzis dzien. Moje kolezanki jak i mama sa zadowolone. Tylko ze u mnie w miescie jest normalny sklepik i nie musze przez internet kupowac.
Świetne zakupy dziewczyny :D
Nanami - powiedz mi proszę, czy ten krem Garnier BB jest fajny???? Nadaje się do cery tłustej ???? Chyba raczej nie bardzo :/: Powiedz mi coś o nim proszę :tuptup:
dla zainteresowanych kremem bb garniera tu jest recenzja:)
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SP5SQqFxOkE]? TEST KREMU BB GARNIER SKIN PERFECTOR ? DEMONSTRACJA I RECENZJA STYLIZACJE2 - YouTube[/ame]
Milenka - bardzo Ci dziękuję :*chyba sobie ten kremik na lato kupię :skacze:
Kasiulka -> jedym slowem rewelacyjny jest ten krem :D
Dziękuję Wam za opinię na temat kremu, chyba się skusze na niego, na urlop będzie jak znalazł :skacze:
A tutaj moje sobotnie zakupki, najbardziej to mi się teraz te buty przydadzą :leze:
kasiu boskie buciki! gdzie je kupilas?:)
A dziękuję :) buciki kupiłam na targu w przecenie z 200zł na 115zł :cwaniak2:były jeszcze białe i beżowe, ale aj uwielbiam róż :skacze:
Mój dzisiejszy zakup ;-)
Plushak poluje na takie koturenki ! Chyba kupiłaś w CCC ? No i jaka jest ich cena? Bo są genialne ^_^
No i moje zakupki :D Kolejne szpile :nie_powiem:
dokładnie ccc, 79 zł
szpileee :love::love::love:
ja szukam jakiś szpileczek na średnim obcasie.. a miarę uniwersalne i żeby były wygodne.. bardzo wygodne.. na dłuższe dystanse.. i tanie .. :]
ale nie mam czasu po sklepach pochodzić :(
Hyyy to jak znajdziesz to mi też kup od razu ;)
hahahahahahha cicho bądź. :skacze:
kochanaa butki sliczne ;) ale ja na takie to lubie tylko popatrzeć :D w praktyce to bym nogi połamala ;)
A ja wczoraj ponownie szaleństwo w ikei , tym razem kupilismy do młodego pokoju komode z szufladami ,zestaw regał z biurkiem , krzesło do biurka , oświetlenie sufitowe i drobiazgi świeczki zapachowe, świecznik ,prześcieradła na łóżka ,skrzynkę na zabawki. Po za tym młodej dwie pary butów, i jeszcze jakies pierdółki ;)
w New Looku jest dużo butów na średnim obcasie i w tym sklepie: Obuwie damskie > CzasNaButy.pl > Tanie buty damskie.Wysoka jakość,niskie ceny. :) na dłuższe dystanse najlepsze są buty z platformą