-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Telefon mam od tygodnia i póki co ładowałam go 2 razy :skacze: więc zadowalający wynik jak na tak duży ekran i częstotliwość macania go :p ( w końcu muszę się przecież nauczyć jego obsługi ) :ok:To ponoć jakaś limitowana wersja, która była produkowana na Rosję, baterię ma też niestandardową, ale ja się na tym nie znam od tych nowinek technicznych mam męża :] sam mi ten telefon wyszperał:crazy:
-
a ja sobie zamowilam paletki, primer i cleaner noi żele kolorowe strasznie bylam zła.. dlugo czekalam na nie;/ i gosciu na aukcji mial zarabiste kolory i dopiero jak kasiore wyslalam poinformowal mnie mailem ze tych numerow juz nie ma;/ ale nie chcialo mi sie juz w to bawic i zamowilam inne kolory... noi z avonu kosmetyki i zamowilam sobie wloski na clipach ;)
-
Paulka zakupiłam ten pędzel w naturze, bo chodzi mi o kształt, ze ma być to taka mała kulka. Pędzli mam mnóstwo i już dwie kulki i za duże. Jutro spróbóję nim coś wymodzić, jakiś smoki :D
-
no probuj probuj, ipodzielsi efektem, jaw niedziele malowalam i moze sie przekonam do niego, chociaz strasznie rozsypuje cienie zamiast je nakladac wg mnie:)
-
Aha dzięki Paulka za cynk :)
-
ej ja mam ten pędzel z pół roku i jak dla mnie jest fantastyczny:)
-
kasiulka jak chcesz uzywac tego serum to poczytaj troche na stronei bielendy co do neigo Ci potrzebne, jak stosowac...jam oge Ci powiedziec juz odrazu ze samo serum to nie wszystko, wczesnei jmusisz przygotowac twarz tzn demakijaz i tonizacja potem peeling w zaleznosci od rodzaju Twojej skory, ja osobiscie mam bardzo delikatna cere i uzywam peelindu enzymatycznego potem to serum i maseczke, a na koniec jakis krem na zakonczenie zabiegu...robie sobie taka kuracje raz w tygodniu, uzywam d tego wszystkich kosmetykow do uzytku profesjonalnego:)
yyy sorki za offtopa:)
-
-
Paulka - dziękuję za profi odpowiedź :skacze:
-
-
A ja kupiłam żele. Te pastelowe. Może nie za bardzo trafiłam w takie odcienie jak chciałam-szczególnie zieleń, ale i tak się cieszę jak dziecko.
Milenka- ah, ale masz rozczulający suwaczek. Fajny czas :)
-
właśnie ta zieleń piękna jest:) no i te róże...:)
-
6 żeli od dolu dla mnie wymiataja!!! co to za firma?:)
-
z tego co ja widzę to neonail i reni-nail :)
-
Gorzka-piękne kolory!!
U mnie tak skromnie
-
Evelyn moglabys mi cos napisac na temat tych zelolakierow o ile dobrze widze to ins, jak z trwaloscia itd? Z góry dziekuje Ci za opowiedz :)
-
tak to ins. jeszcze nie wiem jak trwałość. kolor po dwóch cienkich warstwach bardzo ładny (na nielepiący paznokieć bardzo ładnie kryją). dobrze się utwardza w uv. wieczorem wrzucę kolorki do katalogu żelo-lakierów.
używam bazy z nsi więc raczej będzie dobrze trzymać...
-
Evelyn nie takie skromne :P
Wszyscy mają mam i ja :D
Tak na początek :)
-
-
myślałam, że bagietki się od siebie nie różnią, ale ta z dr z moich poprzednich zakupów jest boska!!
ostatnie...
-
Ja kupiłam 2 bluzki.
Buty dostałam od mojego chrzestnego bo jak u babci zobaczyli że ciężarna przyjechała w 13cm szpilach to się za głowę złapali :D
-
milenka buciki sa piekne :)
-
milena buty :o sliczne .
zostane w temacie obuwia Załącznik 55177 i co?? musialam je kupic :D
-
Asiek musiałaś,musiałaś;) Śliczne są:wstydek:
-
Kolejne buty kupiłam :crazy::crazy: moje to te red i nude, a dla mojej mamuśki kupiłam te koturenki :D
źródło allegro u tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.