będzie dobrze:przytul: liczą się chęci i pasja:)
witajcie dziewczyny:kwiatek:
Printable View
będzie dobrze:przytul: liczą się chęci i pasja:)
witajcie dziewczyny:kwiatek:
Witam . Mam na imie Sylwia . Jestem mamą czteroletniej Majeczki. Wpadłam ostatnio w trans malowania paznokci.... Mam nadzieję że to forum tchnie we mnie nowe pomysły zdobienia swoich pazurków.
pozdrawiam :-)
Cześć Sylwia :)
witam wszystkich nowych forumowiczów ;)
Witaaam :love::kwiatek::love:
hejo:kwiatek::*:kwiatek:
Witajcie :))
witam wszystkich pazuromaniaków :)
witam:uklon:
I ja witam kolejne dziewczyny
Cześć, jestem Magda. Jestem pazurkoholiczką :D Od pół roku aktywnie zajmuję się przedłużaniem pazurków metodą żelową.
Witam wszystkie współuzależnione od paznokciowej twórczości własnej :D
Witamy nowa pazurkoholiczkę :D
Witam wszystkich:papa: Mam na imie Ola, kocham wszystko co dotyczy pazurkow:D w przyszlosci mam zamiar zrobic kurs i zajac sie zawodowo tym co lubie:) Na razie zajmuje sie swoimi naturaskami:P Pozdrawiam serdecznie:kwiatek:
witam ;)
Dziendobrywieczor kochani!!!Witamy Serdecznie!!!
Witam wszystkich! :macham: Cieszę się, że znalazłam forum gdzie zawsze można pogadać o pazurkach :skacze: Od paru lat kosmetyka i wszelkiego rodzaju upiększanie paznokci, jest moją pasją ale ze względu na brak czasu nie bardzo mogłam się do tego przyłożyć. Teraz mam zamiar mocno zabrać się do roboty i robić pięęęękne pazurki;) Liczę na Waszą pomoc i radę.^_^
witam Ewula ;]
Witajcie dziewczyny
witam nowe forumki
witam Drogie Panie:) Ciesze się ,że jest takie forum gdzie można się dowiedzieć tego czego się jeszcze nie wie o paznokciach, doszkolić przez porady wykwalifikowanych stylistek i w ogóle oderwać się od rzeczywistości i normalnie porozmawiać o problemach dnia codziennego:) Dziękuję:* i jeszcze raz Witam:)
Hej dziewczyny-spodoba się Wam tu, zobaczycie:skacze: Witam i pozdrawiam:D
witajcie:kooffa::roza::roza::roza:
witajcie :):):)
witam wszystkie:*nazywam sie Ania mam 25 lat jestem pazuroholiczką...hihihihi... jak to brzmi...:D
pazurki robie od 2006roku:) zajżałam tu przypadkiem i tak zostałam...hihihihi...każdawolna chwile spedzam tutaj...właśnie przypala mi sie ciasto...hihihii...forum-kolejny nałóg;)pozdrawiam i całuje:*
hmmmm chyba większośc miała podobnie ja zajrzałam tu przypadkiem i także zostałam i na 100% nie żałuje mozna sie tu wiele nauczyć :)