Ale my tylko tak sobie hmm..., bo gdyby ktoś coś, ale chyba nikt nic, a gdyby nawet to ja przypuszczam, że wątpię;)
Printable View
Ale my tylko tak sobie hmm..., bo gdyby ktoś coś, ale chyba nikt nic, a gdyby nawet to ja przypuszczam, że wątpię;)
teksty przeniesione tutaj :P
http://forum.wzorki.info/offtopic/54...-teksty-d.html
no i ciekawe jak tam wygladaja wyniki :D juz sie nie moge doczekac ... chociaz i tak pewnie szans zerooo
No coś Ty, takie ładniutkie prace robisz i mówisz, że szansy nie masz.
a moze by tak miedzystan zrobic i wstawic kreseczki przy zdjeciach na ktore bylo juz glosowane.
Boooozeeeee to jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyyylllllleeeeeeeeeeee Czasa!!!!!!!!
nie rozumiem :D
a czasu już wcale nie tak duzo :)
aaaaaaaaaa ja sie boje!!!!
ja tam się nie boje bo i tak nie mam szans przy tych zdobieniach z akrylu ;P ale dyplomik chociaż będzie :D
My już wszystkie wygrane jesteśmy ;)
Powiadomcie mnie jakoś jak jucz będą wyniki:D bo nie mam teraz za bardzo czasu żeby siedzieć na forum i nie nadążam nadrabiać i boje sie ze przeocze wyniki:( ;P
miminko będę o tobie pamiętał, zresztą wszyscy z pewnością dostaną maila z informacją :P
ps trzymam kciuki :)
Za mnie też proszę trzymać kciuki :P
ale ja trzymam za maturkę ;) żeby do nas miminka wrócila z samymi piąteczkami :)
---------- Dodano o godzinie 22:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:02 ----------
a za pazurki konkursowe tez trzymam ale to na drugiej ręce :P
Dzięki Wam kochani :* wrócę niedługo ale piąteczki to były kiedyś teraz są % :D
no ja jestem ciekawa ktora wygra??
ja już tez wygrałam dyplomik i jestem w niebo wzięta:)
to mi starczy w zupełności:)
A tak wogóle to dziewczyny wasze prace były piękne!!Naprawde nie widziałam żadnej brzydkiej pracy:good::good::przytul::ok:
A ja jestem ciekawa ile juz osób zaglosowało:skacze:
podobno ważnych jest około 40 ;) jak do tej pory
no jeszcze troche i wyniki beda....
ah powiem wam ze byłam bardziej napalona na te pazurki zeby zobaczyc niz na wyniki:)
zdaje się że do piątku można oddawać głosy a wyniki będą w niedziele :P