no to czekamy :cwaniak2:
ale jak wrazenia? ^_^ zadowolona? bolało? ;P
Printable View
no to czekamy :cwaniak2:
ale jak wrazenia? ^_^ zadowolona? bolało? ;P
dobra mam...córa mnie obfocila...wiec troszke rozmazane...ale jest:P
bolec bolalo.....ałć... ale da sie przezyc....malo przyjemne momentami...
oo ekstra !! podoba mi sie !!
Dzieki....teraz zbieram kase zeby poprawic ten stary.... tzn przerobic...na jakis inny zeby sie z tym komponowal..
Nnisia jest swietny...super, ze na karku :)
Podoba mi sie rowniez :)
Nisia śliczny ten tatuażyk :)
Nnisiaa sliczny !!!:)
Nnisiaa super jest no i w tym miejscu to wyobrażam sobie że musiało boleć i ja mam coś z Twojej bajki tylko że na nodze . Mam go od października , a teraz myślę zrobić też drugi ale na ręce ,albo będzie to napis ( już wiem jaki ) albo jakiś wzór celtycki, zobaczymy. A to mój na nodze Załącznik 42824
no super... ja tez mysle nad kolejnym hahah to wciaga.......brrr
dzieki ciesze sie ze wam sie podoba:)
tez bym, chcviala ale boje sie ze nie wytrzymam
Mi się zawsze podobał motylek na łopatce, ale boję się bólu. :]
asiek ja mam na lopatce i powiem Ci ze nie bolalo nic.... bo tam nie masz samej skory i kosci (chyba:P) bynajmniej ja nie mam...boli jedynie tam gdzie cienka skora i gdzie kosci wystaja...jest to uczucie hmm szczypania pieczenia..takie srednio przyjemne ale do przejscia..
ja tez mam na lopatce i idzie w dol, juz wstawialam, z reszta mam w zdjeciu w profilu:D i mnie bolalo bardzo w tym miejscu, byly momenty gdzie bolalo mniej, ale jednak jak robilam na reku bolalo o wiele mniej.
ja szukam pomyslu na grzebiet stopy,widzialam kiedys drobne kwiaty rozowo niebieskie,piekny widok:P
Nisia przepiękny wręcz cudowny:love:.
butterfly Twój też prześliczny, a ja choruję na tatuażyk od lat i jakoś zdecydować się nie mogę więc coś chyba nie tak ze mną:huh:.
shola82 - jak najbardziej wszystko ok ;)
ja im dłużej w tym "siedzę" tym bardziej dostrzegam że moje ideały upadają...
w sensie robienie tatuażu z jakimś głębszym przesłaniem
dla większości to tylko ozdobnik na dodatek nie przemyślany w 100% no ale...
hehh moim zdaniem też tatuaż powinien coś znaczyć:)
ja tez uwazam ze tatuaz cos powinien znaczyc....i dlatego zanim "doroslam" do takiej decyzji by zrobic przemyslany drgi...zeszli mi 10 lat od zrobienia pierwszzego...srednio przemyslanego:P
Nnisia no super ;) ładnie się prezentuje :)
a gdzie w Poznaniu zrobić dobry tatuaż według Was? Bo opinii jest tyle ile ludzi, ale może znacie kogoś, kogo szczególnie możecie polecić?
dzieki:)
wiecie co....spodziewalam sie ze dluzej bedzie bolal "po"...a tutaj raptem dzisiaj 3 dzien i juz jest normalnie...nie boli nie szczypie nic kompletnie...
według mnie
boleć w sensie "bólu prawdziwego" :Pwystępuje tylko w etapie robienia.
potem jest już lepiej bo to kategoria bardziej silnego podrażnienia..
a potem to tylko jak ktos nie uważa albo jakoś niechcący ewentualnie jeśli miejsce jest wrażliwe...... ;)
Niśka super tatuażyk.
Germana, ja Ci powiem, ze nie ma co sie zalamywać, są po prostu dwie kategorie ludzi, ktorzy mają tatuaże. Tych dla ktorych tatuaż to przemyslana decyzja, ktory wynika u nich z jakiś skojarzen, osobistych refleksji i takich, ktorzy dziarają się pod wpływem impulsu, naprawde i Ci i Ci zdają sobie sprawę z tego, że to na skórze zostaje na bardzo długo:skacze:. Tak pieknie robisz, ze... przestan wątpić:skacze:
Najlepszy tatu jaki widzialam to taki koks ktory mial wytatuowana pralke na ramieniu. mega odjazd
Dzikakura jest jeszcze trzeci rodzaj ludzi do których ja należę . Mój tatuaż nic nie znaczy, nie ma żadnego przesłania, ale jednocześnie nie jest zrobiony pod wpływem impulsu. Zawsze chciałam mieć tatuaż i traktuję go jako coś co zdobi moje ciało bardzo mi się on podoba i długo szukałam tego wzoru .Pewnie dla niektórych jest on brzydki bo nie niesie za sobą jakiejś idei . Ludzie ozdabiają swoje ciało zakładając kolczyki, farbując włosy, robiąc tipsy a niektórzy robiąc tatuaż i mi się to bardzo podoba nawet bez głębszego przesłania.:)
ja bym to podzieliła na;
1. ludzi którzy mają tatuaż z głębszym przesłaniem
2. ludzi którzy chcą mieć właśnie "ozdobę"
3. hardcorowców któzy chą mieć bo po prostu chcą i kropka
a wszystkie grupy dzielą się na przemyślane i nieprzemyślane.
:D