Odp: Opinie o produktach Modena Nails
hej...chcialabym wiedziec czy rozwiazalyscie wasze problemy z modena nails, tez uzywam ich zeli i nigdy nie mialam problemu a teraz jestem na zwolnieniu maciezynskim, za miesiac zaczynam prace i chcialabym zrobic zamowienie ale po waszych komentarzach martwie sie ze moze to wina zeli
A ja Wam chciałam polecic modenowy nabłyszczacz do hybryd ten bez przemywania.
Pierwszy raz taki kupiłam i nie ukrywam,ze miałam wątpliwości,ale przetestowałam na sobie i śmiało polecam.
Ma tylko wyjątkowo specyficzny zapach takiej spalenizny/siarki.trudno opisac ten zapach ale nabłyszczacz jest super.
jeśli któras miała ten z przemywaniem to chetnie sie dowiem czy jest ok :)
Modene kupiłam jak tylko zaczęła się moja przygoda z pazurkami żelowymi. Jestem po kursie, moja instruktorka chwalila zele modeny i mowila, ze sa nie do zdarcia, i ze spokojnie moge sobie na nich pracowac. Jednak paznokcie zrobione ich zelem odpadaja calutkie po 2-3 dniach... Wszystko robię dobrze, odsuwam skorki, matowie, odtluszczam... Wiec wina na pewno nie jest zle przygotowanie plytki. Myslalam troche o tym i za kazdym razem uzywam primera bezkwasowego z allepaznokcie, czy to moze byc przez to?
Żel z modeny, którego używam to jednofazowy gęsty
to może być wina primera, ja wcześniej też używałam taniego bezkwasowego i były zapowietrzenia, a potem wypróbowałam indigo i zapowietrzeń zero ;) ale żeli nie mam z modeny. w każdym razie zmiana primera czasem ma ogromny wpływ na trwałość ;)
Dzieki za odpowiedz. :) Wczoraj rozmawialam ze stylistka, ktora jest takze szkoleniowcem i także potwierdzila moje obawy, a caly czas szukalam bledow w technice robienia, dopiero ostatnio pomyslalam, ze probowalam roznych zeli, ale ZAWSZE na tym primerze... Ile nerwów przez taki drobiazg :haha2: No ale juz teraz przynajmniej wiem o co chodziło, primer już w koszu, zaopatrze sie teraz w kwasowy modeny chyba. :)
Witam, zakupiłam jednofazowy żel z modeny i nie wiem czy coś z nim jest nie tak czy może ja coś źle robie... Uzywam primera bezkwasowego z modeny także. A prawie każde paznokcie które komuś robie łamią się ( robię na formie ) już ostatnio robiłam bardzo starannie żeby forma była ładnie dopasowana i nadal sie łamią :placz: nie wydaje mi się żeby były za cienkie
Cytat:
Napisał
Jaclyn
Witam, zakupiłam jednofazowy żel z modeny i nie wiem czy coś z nim jest nie tak czy może ja coś źle robie... Uzywam primera bezkwasowego z modeny także. A prawie każde paznokcie które komuś robie łamią się ( robię na formie ) już ostatnio robiłam bardzo starannie żeby forma była ładnie dopasowana i nadal sie łamią :placz: nie wydaje mi się żeby były za cienkie
pokaż zdjęcia pazurków :)
Cytat:
Napisał
Majkaa130
pokaż zdjęcia pazurków :)
proszę, wiem że nie są idealne i dużo jeszcze brakuje ale co mam zrović zeby się nie łamało? czy może piłuje po bokach za bardzo ?