wszystko się na bb rzuca a ja czytałam że skład jest be
Printable View
wszystko się na bb rzuca a ja czytałam że skład jest be
majka gdzie zakupilas te odzywke, ja nie moge nigdzie znalezc, w drogerii jakiejs znajde??
odżywkę kupiłam w jakiejś zwykłej osiedlowej drogerii :D wcześniej kupowałam w drogerii Aster, słyszałam że w Rossmannie też mają :)
Najczęściej są w Rossmanie tam gdzie grzebyki i spineczki, trzeba pytać sprzedawce bo trudno je samemu wypatrzyć:)
W Rossmanie jest u mnie tam gdzie zmywacze do paznokci i takie rękawiczki bawełniane:) Ostatnio chyba była na te odżywki promocja. Ja też muszę sobię kupić bo mi się właśnie skończyła:)
No to mnie namówiłyście...
Załącznik 55875
Szoko będziesz zadowolona:) jak dla mnie to takie cudeńko małe zwłaszcza na lato:)
rossmanie byłam się ochłodzić i....
bo był w promocji za 9,90
http://nokautimg3.pl/p-b3-6a-b36acbd...onut-250ml.jpg
źródło nokaut.pl
i popękane naczynka mi się objawiły
http://img.bazarek.pl/140349/10902/7...e7e0cd571c.jpg
źródło bazarek.pl
ciekawe jaka będzie - kupiłam ją spontanicznie bez sprawdzenia jakie ma opinie :huh:
i lotion, który szybko się wchłania dzięki czemu pracując "przy papierach" nie palcuje się ich kremem
http://sklep.nailscompany.pl/p1319/Manicure_Lotion/Balsam_355g
Choco ja też :) Który odcień wybrałaś? Mój się bardzo nieodznacza bo one się całkiem nieźle dopasowują, odrobina bronzera i już nic nie widać więc nie ma źle ;) Ale lubię jak coś ma odcień mojej skóry a nie albo za jasny albo za pomarańczowy.
One właśnie bardzo ładnie stapiają się ze skórą i chyba żadna inna firma nie ma ciemniejszego koloru niż ta Missha.... No i pomarańczowy to on nie jest w cale:)
Wzięłam 23- chyba najciemniejszy z tych które wystawiali. Na dłoni wydaje się ok - sprawdzę dziś na twarzy:-x
nysza ja mysle ze to swietny wybor:)
Choco ja też mam 23 ale i tak jest ciut za jasny. Używam go bo tak jak Milenka mówi ciemniejszych prawdziwych BB chyba nie ma niestety :(
a oto moje jeszcze cieplutkie cienie :) bosze ciesze sie jak dziecko:):skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: :skacze::skacze:
wow Paulka poszalałaś z tymi cieniami :D
Paulka, super! Eh...zazdroszczę.
Aż wstyd chwalić się moimi, bo skromne...
Askar jakie to zele ? Clear? :)
Paulka daj znac jak te cienie ;) bo widze ze kolory boooskie !!
opinie maja rewelacyjne, sa mega napigmentowane!! juz mi sie podobaja, obejrzalm kilka filmikow z nimi na youtube i juz nie moge sie doczekac jak cos zmaluje, raczej kogos:)
Nanami, dwa clear i jeden extremo bianco.
moje ostatnie zakupy :
Załącznik 56004 Załącznik 56005
+ dwa żele kolorowe
nigdzie nie mogę znaleźć japonek które by do mnie mówiły 'weź mnie' nic ciekawego, a jak juz cos znajdę to okazuje sie ze moja stopa jest za szeroka...:/:
Natalcia te pierwsze fajniutkie :D mów szybko gdzie kupione :pistol: ja takie chciec miec :skacze:
w Nev looku ... kosztowały 79zł, ale teraz jest przecena -25% ... wiem ze później będą bardziej przecenione, ale juz czekałam na jakas obnizke z 2 miesiace wiec nie moglam sobie odmowic ;P, najwyzej później nie bede wchodziła tam do sklepu i patrzyła ;D
są jeszcze z różowym paskiem ale...