Evelyn to jest szkło hartowane w kolorze takim samym jak w półkach, płyta drewniana i znowu szkło, wszystko połączone aluminiowymi listwami, chciałam listwy zobal, ale niestety nie nadają się pomiędzy szkło i drewno:/:.
Printable View
Evelyn to jest szkło hartowane w kolorze takim samym jak w półkach, płyta drewniana i znowu szkło, wszystko połączone aluminiowymi listwami, chciałam listwy zobal, ale niestety nie nadają się pomiędzy szkło i drewno:/:.
moje wczorajsze zakupy z wypadu do Trójmiasta :P
dla młodych
Załącznik 56814 Załącznik 56815 Załącznik 56816 Załącznik 56817
dla młodej ;)
Załącznik 56818
dla mnie
Załącznik 56819 Załącznik 56820
A na deser odwiedzilam w Pruszczu moje kochane EF :buja:
Załącznik 56821
Ja ostatnio tez troche zakupkow zrobilam dla siebie,moich dziewczyn ,domu no ale nie chce mi sie wstawiac zdjec :P
ahah Jade za szczerość :piatka: hah
u mnie również kilka sztuk czeka na sesję zdjęciową
ale po prostu mam lenia :skacze:
ale wrzucę je wrzucę - kiedyś ;]
Widzę Elu że trafiłaś miętke- wrzuc fotke jak wypróbujesz
Ja dziś odwożąc córkę na obóz pobiegałam z rana po Bielanach i wróciłam z przecenionym na 59 zł strojem. Kolor mnie powalił:))
Załącznik 56829
Kobitki chciałam poprosić o radę:* co lepsze Krups Dolce Gusto czy Bosh Tassimo?? czym się sugerować przy zakupie takiego CUŚ:huh:
Powiem szczerze - mam co prawda Tchibo ale juz po 3 m-cach od zakupu znudzilo mnie bawienie sie w kapsułki - wychodzi drogo, limitowane serie smakowe szybko się kończą.. :( Używam go głównie do spieniania mleka do robionej tradycyjnie rozpuszczalnej kawy:))
W tej chwili gdybym miała inwestować to w porządny podciśnieniowy a nie na kapsułki.
dzięki Choco za szybką odpowiedź:*, mój mężulek jest tego samego zdania co Ty;)
Szalejecie dziewczyny z tymi zakupami :)
Ja zakupiłam wózek :D
http://www.oltom2.jesto.pl/tambero/gondola.gifhttp://www.oltom2.jesto.pl/tambero/spacerowka.gifhttp://www.oltom2.jesto.pl/tambero/fotelik.gif Taki tylko czerwono-czarny:)
http://allegro.pl/tambero-tutek-3w1-zobacz-jakosc-gratis-wysylka-i2463897942.html
Kath82 - piękna kuchnia :wow: a co do krupsa to ja mam osobiście Bosch Tassimo i jestem z niego bardzo zadowolona, ale przyznaję, że ta kawa tanio nie wychodzi:/:
Milenka - piękny wózek :ok:
Choco - super strój, kolor faktycznie super, już go widzę jak pięknie będzie się prezentował z opalenizną.
Ja też sobie wczoraj strój kupiłam w promocji, to już 7 do mojej kolekcji na 2 tygodnie wczasów :leze: poza tym, smarowidła, opaski i prasa na plażę :)
A no i takie tam dodatki: biżuteria i opaski do włosów :D
wrzucam fotki dzisiejszych zakupów
kurtka juz jakis czas temu kupiłam identyczna dla starszego syna ,dzis upolowałam rozmiar dla młodszego
spodenki tez wczoraj młodszemu kupilismy a dzis jeszcze takie same starszemu i reszta .... :D i koniec z zakupami :aty: do zimowej wyprzedaży :skacze:
rany .. :o
hahahahaa
A ja wczoraj zdobyłam takie rzeczy:) bluzke i strój kąpielowy chociaż ze strojem było cieżko bo nie mogłam swojego rozmiaru dopasowac;/ ale zdobyłam taki jak na zdjeciu i odrazu pokazuje jak na mnie leży:P
do mnie dzis przyszla ta nieszczesna frezarka, nie chce mi sie na nia nawet juz patrzec, tyle wojny o nia bylo ech...wczorajsze buciki za 40zł latalam w nich wczoraj caly dzien i nie obtarly, sa rewelacyjne:)
Paulka super butki mi sie takie podobają na koturnie ale niestety ciężko z dobraniem do mojej chudej nogi bo bardzo a to bardzo chudą mam i nie moge nigdy dobrac nawet sandałków bo zaraz palce do przodu lecą jedynie co mi pozostało to tylko klapki;/ chociaż w nich tez mi nie raz leci noga do przodu;/
no widzisz krasta ja mam ten sam problem, dlatego kupilam, musialm kupic buty ktore maja na kostce pasek i to nie byle jaki pasek, taki porzadny ktory nie bedzie za bardzo pilowal tylko trzy,a dobrze stope, tez mi tak jezdza stopy, kupilam wsuwane kiedys z odkrytym palcem to je gubilam i zadne wkladki nie pomagaly, moja kol miala taki sam problem ale kupila buty na obcasie z odkrytym placem wlansie tylko ze zaplacila za nie ok200zł i pomoglo, to wazne jak jest but wyprofilowany, te drozsze napewno lepeij niz te tansze
wszystko zależy od tego jak szeroki jest otworek na palce lub ułożenie palców, najlepsze są wkładki na śródstopie żelowe lub piankowe
Paulka śliczne buciki, Elizabeth widzę, że dzieciaczki obkupione w śliczne ubranka:D, ja dzisiaj też dopadłam parę rzeczy w promocji dla młodej, jak znajdę chwilę to obfocę;)
Ja dzis w drodze do domu wpadlam na sekunde do House:-x
Załącznik 56884
Tunika na plażę i japonki w marynarskich kolorach:)
Ja mam to samo... u mnie tylko japonki tylko wchodzą w grę i to też nie zawsze.... Zazdroszczę wszystkim które maja takie sandałki na paseczki na obcasiku albo takie z paluchem odkrytym :(
Jedne udało mi się takie z paluchem zdobyć ale sa na meeeega wielkiej koturnie.
A i wkładki też mam już wszystkie wypróbowane... żelowe i inne cuda :/
trochę moich
Moje skromne ;-)
Ręczniczek, płyn, i 4 akrylki
Skromne ale za t imponujące:crazy:
ładniutkie kolorki i moja ulubiona firma:piatka: