Witam wszystkich serdecznie!!!!! Mam na imię Ewelina i zaczynam dopiero moją przygodę z paznokciami.Bardzo się cieszę że trafiłam na to forum,można tu znależć bardzo przydatne informacje
Printable View
Witam wszystkich serdecznie!!!!! Mam na imię Ewelina i zaczynam dopiero moją przygodę z paznokciami.Bardzo się cieszę że trafiłam na to forum,można tu znależć bardzo przydatne informacje
Witam wszystkie forumowiczki - maniaczki pazurków :)
Mam na imię Basia i jestem z KOszalina
Pazurkami zajmuję się jakies 7 lat i jak do tej pory nie znudziło mi się to :)
Witam serdecznie.
Mam na imię Agnieszka. Certyfikat mam od 3 lat...ale paznokciami tak na poważnie zajmuje się od kilku miesięcy:tuptup: Mam 20miesiecznego synka:love:
Super, że trafiłam na to forum!!!! Mam nadzieję, że nauczę się czegoś nowego:-)
Witamy witamy :D :kwiatek:
kalaga napewno się nauczysz :) to można sie bardzo dużo dowiedzieć :)
ewelaw balbinka kalaga
Witajcie dziewczyny:):)
Na pewno będziecie bardzo zadowolone z tego forum ( tak jak ja ) i dużo się tutaj nauczycie
Tutaj zawsze jest miła atmosfera nigdzie nie ma tak super jak tutaj
Tu jest jedwabiście ( zajebiście hihi ) :D:jupi::jupi:
Witem wszystkich :kwiatek: dopiero teraz trafiłam na to forum ale widzę, że znajdę tu wiele ciekawych informacji :]
Witaaam!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
:soczek: witam wszystkich, jestem nowa i powoli próbuję się tu odnaleźć, ale widzę, że ciekawie tu macie:soczek:
Witaj :):soczek:
Cześć! :]
Jestem Marta i pazurkami zajmuję się od 2 lat.. ;) Mam nadzieje że miło mi sie bedzie tu spedzalo z Wami czas :D:D:D:D
oj napewno miło bo my kochane dziołchy jezdymy:)
Witam wszystkie forumowiczki.
Mam na imię Monika i jestem z Katowic.
Paznokciami zajmuję się od 1,5 roku.
Dopiero zapoznaje się z forum ale już mi się tu podoba. Pozdrawiam.:D
Witaj monika myśle że nie pożałujesz że znalazłaś się na tym forum :) ja czerpie z niego same pozytywy :)
cześć:) znalazłam to forum i od razu sie zapisałam:) Mam na imię Natalia i juz 25 latek:P Jestem dyplomowaną kosmetyczką (technik usług kosmetycznych) oraz stylistką paznokci od 3 lat ale dopiero teraz na nowo sie tym zajmuję narazie w gronie najbliższych ale cele są większe wieć sie dokształcam w stylizacji:) oraz wiżażystką:)
Kliknij jedną z ikon szybkiej odpowiedzi w postach powyżej w celu aktywacji tego okna.
---------- Dodano o godzinie 14:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:03 ----------
<P>witam was mam na imię Ela jestem z Elbląga .Wpadłam do was na chwilkę ,ale postanowiłam zostać na dłużej . A moją przygodę z pazurkami dopiero zaczynam</P>
Cieszymy się, że z zostaniesz z nami na dłużej :kwiatek:
hej:macham::kwiatek::hi::uklon::szabelka::ave::koo ffa:
Witam serdecznie .
Witaj :kwiatek:
Kurcze, jestem na tym forum już tyle czasu a nie zauważyłam, żę można się przywitać ze wszystkimi. HeHe Zatem Witam wszystkich bardzo gorąco. Nazywam się Ania, Robię pazurki hmm... 2 lata ale dopiero jakoś od pół roku robię pazurki komuś :) Bardzo dużo się od Was dziewczyny nauczyłam i każda nowa obywatelka naszego forum zapewne także się wiele nauczy. Już wiem co robic by pazurki się nie zapowietrzały :skacze: a to był mój największy problem. Dziękuję Dziewczynki!!!! :* :* :*
Witamy,witamy,witamy
Witaaaamy;];] piszcie piszcie ;]
witam
pracuje 4 lata w zawodzie kosmetyczki i stylistki paznokci. Justyna, 29 lat, mam córeczke Wiktorie, która ma 2 latka:D pozdrawiam wszystkich :D
Witam wszystkich!!!