Mariolcia ja wiem, ale to moja przyjaciółka i my często grzebiemy przy pazurkach :P wiecie jak to jest :)
Printable View
Mariolcia ja wiem, ale to moja przyjaciółka i my często grzebiemy przy pazurkach :P wiecie jak to jest :)
nanami super odrościk. Bardzo ładnie sie utrzymał.
Paznokcie, które przetrwały 2 tyg w Egipcie i codzienne obowiązki :) :D
do tego klientka mówiła, że zawsze jej się paznokcie trzymają góra 2 tyg. a tu proszę jaka niespodziewanka :P
Załącznik 30682
julcia - niezły odrost :D
julcia odrost naprawdę ładny :ok:
a oto mój 5 tyg :)
Askar piękny odros bez zapowietrzeń. Lux :ok: Też wrzuciłabym coś swojego ale zdjęcia z mojego telefonu wychodzą masakryczniie. ;(
A to moje zanim Dzikakurka mi zrobiła "moje skarby"
http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img091...910_10d2d3.jpg
moja klientka awsze jak przychodzi na odrost to mi opowiada jak dba o paznokcie, myje naczynia w rekawiczkach, sprzata.mowi ze nawe gdy pada descz to zaklada rekawiczki zeby woda jej nei podeszla;] ale sa efekty zawse przychodzi bez zapowietrzen;]] hmm... trzeba pomyslec o tych rekawiczkach gdy descz pada;]
5 tyg odrost :)
http://images39.fotosik.pl/343/397b62096a942bb8m.jpg
Julcia88 Ładne pazurki i świetny odrost :) Fajnie się trzymały :)
---------- Dodano o godzinie 15:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:46 ----------
Renatko1717 też ładny odrost :)
Askar ogromny odrost .Gratuluje!
Julcia bardzo ładne odrosty. Super!
Zalotko super odrościki.
Renatka spory odrost , pogratulować!
ewek co prawda to prawda. Unikać wody a wszystko będzie dobrze. Ale przed deszczem się jakoś ostatnio nie można uchronić...
Julcia ładny odrościk!
Renatka - spoko odrost!! :)
a to moj, ma chyba z 3 tyg bo nie pamietam kiedy je robilam :p
te zapowietrzenia sa od lakieru bezbarwnego bo mi sie zmatowily przez ten miesiac i se malnelam lakierem, ktory i tak sie zmatowil ;) i w ogole jakies nierowne mi sie zrobily...wazne, ze nie odpadly
A to mojej klientki imienniczki Justyny, 3 tygodnie i 3 dni :-) jedynie cyrkonie odpadły :skacze:
Drugie Pauliny, tylko frencza spiłowała, bo już nie dała rady nosić i jej się ukruszyła, wtedy robiłam extreme white od Dobrej Rady i nigdy więcej FUUUJJJ do bani, odpadała każdemu końcówka , łącznie ze mną :wow:
a tu moje coś koło 4 tyg. prawie nie widać tych odrostów oprócz serdecznych bo bułkowate wyszły przez to grube fimo. Ręka lewa i prawa.
śliczniutkie odrosty
jejku naprawdę prawie nie widać :) super :)
hersa - piękny odrościk :D
pierwsze 6 tygodni a drugie i trzecie po 4 tyg.
luska piękne odrosty!! Kochana powiedz mi co Ty masz za nabłyszczacz że te pazurki się tak błyszczą po kilku tygodniach??
Hersa slicznie odrosły :)
luśka 6 tyg.? to moje klientki same sćiagaja po tym czasie :):) ale super odrosty i widzę ze i u ciebie wskazujący czasem odpada :)
julcia88, Askar, zlotko87, renatka1717, rudzia1985, sztynka, hersa, luska102 ładne wasze odrościki.:)
zobaczymy czy mojej koleżanki też długo wytrzymają wiedząc,że jest fryzjerką.:D no ale trzymają się już jej 4 dni.:skacze:
dzięki dziewczyny :*
w ogóle jak to głupio brzmi "ładne odrosty" hehe, zawsze śmiać mi się chce z tego jak wchodzę w ten temat :D