wyprzedaz letnia to juz chyba się skończyła:(teraz już w sklepach wszystko wystawiają na sezon zimowy:)
Printable View
wyprzedaz letnia to juz chyba się skończyła:(teraz już w sklepach wszystko wystawiają na sezon zimowy:)
Jade cudna paczuszka!!
ja czekam na swoja mieszankę :P
w ogóle śliczne są te opakowania żelków :p
żeby akryli tez były takie ładne ehh!
Zamówiłam akrylka z pl na próbe, pilniki i takie tam :)
dokładnie zrobiłam koleżance pazurki i bite cztery tygodnie i nic się nie dzieje a mówi że wszystko robi pierze ręcznie sprząta myje okna podłogi normalnie szok jak dla mnie,tym bardziej że ma dość kłopotliwe dłonie bardzo potliwe i bałam się że paznokcie długo nie wytrzymają bo czytałam ze jak ma się takie ręce to pazurki też się pocą
Elaxx ten żelik jest bardzo fajny ale na naturalka wjechać nie można
No mi dorzucili tez taki zarowiasty tylko ze zielony to mezus powiedzial ze sie przyklei jak bedzie sie wybieral na ryby,do splawikow sie nadaje:)To mu powiedzialam ze niema sprawy ale niedlugo zamowie kolorowych wiecej:)
---------- Dodano o godzinie 19:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:32 ----------
Tego z dobrej rady jeszcze nie,ale uzywalam tego od swietki i jest super bo nie trzeba juz przemywac ten od dobrej rady tez nie trzeba:)I to jest super ale trzeba uwazac zeby nie wchodzic na skorki
kurcze planuje sobie kupic torebke.. ale mam dylemat bardzo podoba mi sie jedna stylizowana na torebke miu miu, ale nie wiem czy bedzie mi kolor pasował :( bo mam brązowe tzn tak naprawde lekko rudawe fajne kozaczki na ciemnym obcasie z klamerką w kolorze starego złota- a mam juz torebke tego koloru i nie jestem pewna czy chce kolejna 'ruda' musicie mi poradzic :)
oto ta torebka:
'mizensa emili' :
http://etorebka.pl/f1/f0101ab1.jpg
http://etorebka.pl/f1/f0101bb1.jpg
stylizowana na taką miu miu:
http://www.pursepage.com/wp-content/...-lux-purse.jpg
starsznie podobaja mi sie takie krotkie i sztywne raczki w torebkach, koleny plus to to ze miesci A4, wiec nadaje sie na wykłady :D
Ogólnie to bardzo lubie ciuszki w pastelowych kolorkach i takie przewaznie noszę- jakies beże, brązy, biele, złoto jak i czarny. Ewentualnie sprany róż. Niewiele mam rzeczy w mocnych zywych kolorach ale mysle ze taki szary raczej pasuje do wszystkiego.
A propos tych rudych kozaczkow znalazałam takie foto:
http://stylefrizz.com/img/vanessa-hudgens-miu-miu.jpg
to chyba zle nie wyglada co? czy daje po oczach, bo ja niestety mam taką fobie ze staram sie utrzymac taka samą kolorystyke torebka- pasek- buty i jakos nie moge sie przemoc :( a naprawde podoba mi sie ta torebka i w sumie wychodzi niedrogo bo 99zł. Poradzciemi dziewczynki! aaaa! i od razu podpowiedzcie mi jaki płaszczyk zimowy by do teog pasował- chodzi o kolor, bo myslałam o jakims takim ciemnym beżowym, popielatym..
:help::help::help::help:
bera, wydaje mi się, że bedzie to pasowac. Zreszta jest to pokazane na ostatnim zdjęciu. Mnie się podoba ta kompozycja :)
Ja na Twoim miejscu już bym ją kupiła
a mi średnio pasuje na tej ostatniej fotce, ale torebka jest fajna, zawsze można dokupić jakieś półbutki szarawe:)
moje zakupy sa narazie w swerze marzen,potrebuje dobry pedzel do kwiatkow,farbki akrylowe,kolor szary,rozowy i fiolet,(nie wiecie czy mozna kupic pojedyncze kolory w tubkach?)plytki z konada,szablony,kozaczki ,wyciery,,,ale sie rozmarzylam^_^^_^^_^
pojedynczych tubek chyba nie można kupić ale możesz kupić pojedyncze farbki u dobrej rady albo u allepaznokcie o ile dobrze pamiętam
ale w czym,kupilam w pjemniczkach wyschly,szkoda kasy:(
Ja kupowałam pojedyncze tubki w plastyku.
o dzieki kochana bede szukac
Kasiu, pojedyncze tubki jak najbardziej mozesz kupić np. na ArtEquipment - Internetowy sklep dla plastyków :: Farby akrylowe , na serwetnik.pl czy hergon na sztuki
Są też tam pędzelki ale nie polecę zadnego, bo sama wciaz dobrego szukam.
podziekowania mi sie skonczyly wiec slownie dziekuje
ja wczorak kupiłam sobie farbki akrylowe a dzisiaj spodnie rurki i sweterek :love:
Tez potrzebuje spodni.. ale teraz sa strasznie drogie takie jakieś co mi sie podobają.. :(
A ja za cholere tutaj nie moge znalesc spodni ktore by mi pasowaly:(dzisiaj sobie kupilam trampeczki ale takie na podwyzszonym obcasie nawet niezle do spodni:)corce starszej bluzke a mlodszej dwa sliczne cycniki:)
Jade, jeżeli mamy na mysli te same trampki na obcasie to one mi się bardzo podobają. Chciałam je nawet sobie kupic ale nie mam zadnych ciuchów, które by mi do nich pasowały :( i kupiłam sobie normalne botki
Załącznik 8349
o te chodzi??
zaraz zdjecie wstawie ale to nie takie
kasiassssss:
PROMOCJA! FARBY AKRYLOWE PHOENIX 24 x 12 ML +Rabat (737012773) - Aukcje internetowe Allegro
ja zakupiłam czekam na paczkę, dziewczynki polecały, więc kupiałam i sama sprawdzę.
polecam również szablony QNS od Dekorynki na allegro, świetne zwłaszcza do kolorowego akrylku - również na stópkach (wypróbowane:P ), jak dobrze wyschnie akryl, to nie trzeba go potem piłować i nabłyszczać, bo ma odpowiednią budowę i błysk. nie umiem jeszcze robić w nim frencha ( tak jak na filmikach z you tube), ale ćwiczę:P kilka razy służyły mi do budowy szkieletu z akrylu, ale trzeba dobrze uklepać masę od spodu pazurka, albo frezareczką ładnie wypiłować... ale zazwyczaj przedłużam na szablonie ( żeby się potem nie męczyć) i potem całość z foremki. na tipsa to zupełnie rewelacyjne, ale ja wypieram się tipsów i robię tylko szablony:P
:skacze::skacze::skacze: weszłam do sklepiku za 1zl u mnie, tam jest tak że jak dziewczyna sprzedaje towar to zamawia inny.
pędzle nylonowe - każdy po 1zł:) i zestawik pęset w którym wypatrzyłam niezłą zaciskarkę:) (cały zestaw za 2zł), naczynko do mieszania brokacików - zobaczymy czy się sprawdzi no i 2 brokatki w śmiesznych opakowaniach. za wszystko zapłaciłam 8zł....:)
a weszłam tam bo ta dziewczyna ma bardzo dobrą kropelkę, oczywiście chińską ale jest lepsza od oryginału. chyba jutro przejdę się po resztę pędzli jakie miała, bo to jak za darmo. ja wiem że one mi nie posłuża do końca życia, ale do brokatów, malunków farbkami itp - super. na sucho nie różnią się niczym od tych z allegro, potem zobaczę jak z aplikacją żelu
poprawiłam sobie humor..:):):)