oo piękny kącik i widzę nawet rękę sztuczną do ćwiczeń:D:D Gdzie zakupiłaś bo się czaję ale na allegro widziałam tylko dwa razy:(
Printable View
oo piękny kącik i widzę nawet rękę sztuczną do ćwiczeń:D:D Gdzie zakupiłaś bo się czaję ale na allegro widziałam tylko dwa razy:(
Jade, ale przyjemniutko! I podoba mi sie ten zwierzecy motyw..:D mrr.:D
A to moje miejsce pracy ktore jest w hurtowni kosmetycznej
Załącznik 33068
Załącznik 33070
Załącznik 33071 :)
ładny, schludny kącik :) i świetny ten cennik ;)
dziekuje Emilko:) a o co chodzi z tym cennikiem?:P
na tej ściance, taki duży :)
aaaaaaaaaaaaa hahahahah mial byc wiekszy ale niestety;p
natka-bardzo przyjemny kacik... no i faktycznie klientka nie moze powiedziec ,ze nie widziala ile co kosztuje ;)
Natka swietny koacik, wszystko pukladane, pod reka, kazdy sprzecik ma swoje miejsce :)
cennik faktycznie fajnie wyglada :)
Kochane a dodajcie focie witryn,reklam na zewnatrz reklamujace wasze salony... Ja choc nie jest to pewne ze bede go miec to juz sobie planuje szperam wyszukuje wszytskiego aby potem nie tracic czasu na rozmysly;) Wasze saloniki sa sliczne kazdy inny i kazda magiczny...Pozazdroszcze;))))
Duzo klientek/tow zycze;)))
A oto mój skromniutki kącik znajdujący się w sypialni :)
Póki co pazurki wykonuję tylko na samej sobie więc takie maleństwo mi nie przeszkadza, a przynajmniej wszystko ma swoje miejsce!!
ciasne ale własne! :D
edit:
zapomniałam dodać że półeczkę zrobił mój chłopak-przyczepił mi takie lampeczki na baterię i jest super!
A to moje miejsce .Stolik składany i taboret z kuchni, wszytko stoi w pokoju który dzielę z siostrą ;).. ale powoli zbieram na biurko które już zaprojektowałam ;)
sliczne te wasze kąciki:)
super pochlaniacz ten czerwony:)
zadowolona jestes z niego?
fajne te wasze kąciki :) od czegos trzeba zaczac najpierw sama sobie w sypialni a pozniej salon dla klientek :)
malutkaistotkaa pewnie ze jestem zadowolona, jest cichy, pochlania wszytko co lata wokoło i juz po piłowaniu nie mam calych spodni rak i twarzy w pyle ;) hehe
śliczne dziewczynki sa Wasze kąciki...Może kiedyś i mi bedzie dane sie Wam pochwalić
:)
A ja zrobiłam remoncik, dodatkowo wstawiłam fotelik do rzęs i mam swój kącik. Wymarzony. Oby tylko klientek było więcej.
Załącznik 35650
Załącznik 35651
Załącznik 35652
Załącznik 35653
boski wzór na ścianie, schludnie i super wyglądające pudełka a nie jakiś tam bałagan, i do tego ta jedna ściana w drewnie dająca taki swojski klimacik. i dużo papierków na ścianie coby klientki wiedziały z jaką profesjonalistką mają do czynienia :D baaardzo mi się podoba! :yes:
Jeśli chodzi o ozdoby to część mam wyciągnięte a milion innych leży w kuferku. Moje klientki wybierają pazurki z albumów ze zdjęciami i ewentualnie na bieżąco robimy drobne poprawki i fantazje.:]
Dużo potu, dużo nerwów, dużo trudnych decyzji i wyrzeczeń ale w końcu jest!
Wszystko zrobiłam sama ze swoim chłopakiem.
Meble zrobił znajomy według moich propozycji.
Przytulna kanapa kosztowała 70zł.
Ja jestem mega zadowolona z efektu.
Spełnienie marzenia!
Załącznik 35661
Załącznik 35662
Załącznik 35663
Załącznik 35664
Załącznik 35665
Załącznik 35666
Załącznik 35667
sliczny masz salonik!!! taki kolorowy, wesoly
śliczny salonik :ok::ok: przytulny i widać, że dużo serducha jest w niego wsadzone :)
zgadzam się salonik bardzo ładny :ok:
piękny salonik i jakie energetyczne kolorki:)
Ładny salonik, fajne połączenie stolika z półką :ok: