Ja właśnie dostałam katalog z projektami. Dziewczyny a za te próbki z Yves coś płacicie?
Printable View
Ja właśnie dostałam katalog z projektami. Dziewczyny a za te próbki z Yves coś płacicie?
za próbki nie. ale za rzeczy zamówione już tak
próbki z Yves to są takie małe po 1 ml za to się nie płaci. Ale jak zamawiałam rzeczy z Yves to płaciłam a jakies gratisy to dali za darmo. A kolezanka mi mówiła ze ona jest w klubie Yves i przysyłają jej jakies fajne promocje oraz pamiętają o urodzinach. Zawsze są jakies prezenty. Ja w najbliższym czasie się chce isc do ich sklepu i się zapisze do klubu. :skacze:
O gratisach to wiem że dają do zamówień:) tylko nigdy nie używałam ich kosmetyków i chciałabym sobie zamówić próbki jeśli nie trzeba nic płacić ale nie mogę dojść do tego jak się je zamawia:/
nicia probka perfum to rozumiem ze strony darmoweprobki.pl??? dawno zamawialas??
napisz do nich maila pod ten adres bok@yves-rocher.com.pl i okresl jakich produktów próbki cie interesują. Ja wypisałam jak najwięcej i dostałam 14 próbek: napisz np ze interesują Cię zapachy, kremy do twarzy, żele, podkłady itd, poproś o oferte wysyłkową....
ladyss napisz tu: bok@yves-rocher.com.pl że jesteś zainteresowana i tak dalej i że prosisz o próbki. mogę ci powiedzieć że mają naprawdę fajne kosmetyki
mariola a do tego klubu to tylko w sklepei można się zaoisać? to ja też chcę:)
chyba tylko w sklepie... bo to wtedy kupujesz kosmetyki w sklepie i za kazde wydane 10 zł oni przyklejają ci znaczek na jakąś karte którą dostajesz przy zapisaniu się w sklepie... ulotki z promocjami i gratisami dostajesz na maila albo listownie i z tym idziesz do sklepu i sobie wymieniasz... czasem cos jest za symboliczny 1 grosik a czasem trzeba kupic coś za okresloną sumę i wtedy dostajesz prezent:)teraz moja kolezanka ma za dowolny zakup zrobiony w sklepie taką promocję ze dostaje tusz czarny lub brązowy do wyboru 10ml.
a macie może jakieś stronki z darmowymi próbkami żeli?
Kurcze...dawno poruszałyście ten temat, pewnie już po prezentach...a to peszek..., ale cóż, znajdę coś innego:P
---------- Dodano o godzinie 13:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:20 ----------
chodziło mi o to, co na pierwszej stronce _ Rossman...tak dla uściślenia... Ale ze mnie gapa
na święta też podobno będą prezenty z rossmanna wiec jeszcze nie wszystko stracone:)
nicia pytam bo zamawialam z tamtej str probki i jak narazie nic:( ale jak znajdziesz swoje linki to mozesz podac;)
byłam wczoraj w sklepie Yves Rocher i założyłam sobie kartę stałego klienta... na wstępie w prezencie dostałam pakiet 8 próbek różnych kosmetyków, torbę ekologiczną i kilka ulotek i kuponów rabatowych... polecam
Dziewczyny macie jakieś nowe kody z Yves?Bo tamte na błyszczyk i mydło były do 15
jeszcze nie ma kodów jak coś dostane na maila to na pewno wam napisze... a ciekawa jetsem czy można nic nie zamawiac tylko te kody same do sklepu zanieść i dostac to za darmo?chyba za dużo bym chciała...:(
Szkoda,ze nie ma nowych kodow,bo chcialam zamowic-sa zaje..... promocje :) i zalezy mi na czasie,bo nie wiadomo ile jeszcze potrwaja(e-maila napisalam,ale nie odp)
jeśli interesuję cie to co jest na stronie Yves od dzisiaj te promocje to one potrwają do końca listopada. I podejrzewam że jutro na pewno będą jakieś kody na darmowe produkty rozsyłane na maila... bo stara oferta trwała do wczoraj - do 15tego..więc nowa do końca miesiąca bedzie
Tak też myslalam.By sie mogli pospieszyc z tymi kodami :/: a do kazdego zamowienia to teraz chyba sa jakies krysztalki-troche lipne,no ale z braku laku... Poczekam na kody :]
tak dają kryształki a jak zamówisz na kwote wyższą niż 79 zł to dostaniesz jeszcze gratis krem do rąk. ja też właśnie poczekam na kody jakbędzie jakaś chała to sobie cos w sklepie kupię... wczoraj kupiłam szampon do ciemnych włosów:)
Zastanowilam sie i poczekam do grudnia az bedzie cos innego,lepszego niz te krysztalki,no i bede mogla zamowic wiecej,bo beda Swieta :]
no ja też zobaczę co bedzie w kodach ale jakos tez mnie te kryształy nie kręcą... mama nadzieję że na świeta dadzą coś fajnego na prezent:)jeszcze dwa tygodnie do nwej oferty:) moze jakos wytrzymamy:)
Miriale International -już dawno miałam się z Wami tym podzielić,ale całkiem zapomniałam.Jest to stronka,na której możecie sobie zamówić fajną bielizne,z dobrego gatunku.Mi osobiście bardzo się podoba,świetnie się nosi i w ogóle jestem bardzo zadowolona.Cena to jedyne 19,90 (+5zł za przesyłkę) :) póżniej po otrzymaniu i zapłaceniu najlepiej jest zrezygnować z dalszych przesyłek,bo normalnie 1komplet kosztuje ponad 100.Z resztą jeśli ktoś jest zainteresowany to na stronie wszystko jest(w zakładce FAQ) Polecam :)