-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Zuzaneczka- bardzo dobre wykonanie, ja też mam raz po raz taką fazę, że nie umiem, że krzywo, że nie tak, a jak coś zwisa po otwarciu oka to mnie zupełnie rozwala, a!- ja nie dostaję napiwków, więc albo nie są zadwolone, albo mam za drogo:D
kamzu, bardzo ladne rzęski,
zyza, sarnina raz!:skacze: super
Ira, ja mam też parę amatorek 17 tek norkowych, mowią, ze spoko, tylko im sie w ten no- okular sloneczny nie mieszczą,ale ze se radzą, bo uwodzicielsko spogądają zza okulara opuszczonego na nos:D wiec dodaje z dedykacją dla Izi, następne nogi pająka, tyle że chyba troszkę bardziej odkarmionego bo ma więcej odnóży:skacze:, czyli 17 tki norkowe, a co tam:D
-
jesienny dół rzęsowy ? :o
-
Kurka widzę,że Animalsi Cię nie dopadną,bo pajączek nieźle wykarmiony :P
Ja dodaję noreczki,ale z tych bardziej "normalnych" tym razem :),(jeszcze mokre)
-
bombelkowa-ewidentnie, ewidentnie:skacze:
Ira,no ba! dziewczyna lubi gęstego pająka:)))) "Pani Bożenko po trzy, po trzy do jednej, a jak się da to po cztery, dobra"?:D
A Twoje piękne, piękne, równiutenkie i konsekwentne w aplikacji :ok:pieknie prowadzona rzęska 2:1 , prawda?
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
bombelkowa-ewidentnie, ewidentnie:skacze:
Ira,no ba! dziewczyna lubi gęstego pająka:)))) "Pani Bożenko po trzy, po trzy do jednej, a jak się da to po cztery, dobra"?:D
A Twoje piękne, piękne, równiutenkie i konsekwentne w aplikacji :ok:pieknie prowadzona rzęska 2:1 , prawda?
Nio,ale Ty masz oko,a ja myślałam,że zdjęcia kiepskie i nic prawie nie widać,no tak okulista też Cię jeszcze długo do siebie nie zaprosi :D
-
Co Ty Ira, wiesz jak mi się wzrok pogorszył przez te rzęsiory? Teraz mi wychodzi bokiem "srobilna" działalność gospodarcza, gdzieś u kogoś kątem na kanapie, wykrzywiona w chiński paragraf, przy górnym oświetleniu , bladawym, najczęściej nie rozproszonym (bo tera halogenowe żarówy modne) i mi siadł wzrok jak tralala.Ale podwójniaki dobrze zaaplikowane wszędzie poznam, inaczej się układają.
Ira czy Ty jest zodiakalna Waga?:D
-
Nie,ja to pracowity i uparty koziorożec :P
-
dzięki za opinie, czekam na więcej:skacze:
dzikakurko -17 obłędne, pewnie znalazo by się kilka chetnych i u mnie, bo moje 14 zaczynają im nie wystarczac, chca więcej, dłuższe, jeszcz i jeszcze...
-
Jezusie Ira ja chce takie :D
-
Cytat:
Napisał
Iraa
Kurka widzę,że Animalsi Cię nie dopadną,bo pajączek nieźle wykarmiony :P
Ja dodaję noreczki,ale z tych bardziej "normalnych" tym razem :),(jeszcze mokre)
i znowu w rządeczku !!Też tak chcę ;(
-
Iraa - i też o takich marzę u siebie :wow:, bomba
-
takie wieczorno-nocne :)
z turkusowymi końcówkami ;)
-
Małgosia cudności-takie zdjęcia baaardzo cieszą moje oko :D,ale pomyślałam to co koleżanki,czyli;"Jezu,ile kleju" :) nawet jak na dwie osoby,żeby się nie przeterminował :)
Ja dziś znów wstawiam noreczki :P (prawie wszystkie dziewczyny przeszły mi z 1:1 na norki)
-
bombelkowa- bardzo naturalnie wyglądają Twoje rzęski :)
Iraa - ale równiutko !
Gratuluję i dążę do osiągnięcia Waszego poziomu :D
-
wow zazdroszczę zakupów :slina:
A tu moje kolejne rzęski - evo diamond silk B, gr. 0.2 i 0.15, dł. 13, 12, 10, 8.
-
a to moje kolejne cwiczonka. Robie zdjecie komorka i wydajesie ok a jak w rzucam na kompa to juz tak srednio wychodzi :/
powiem szczerze im dluzej patrze na te zdjecia tym gorzej, nie zadowolona jestem z tej aplikacji, dalam ciala
-
wisienkakwspz aale... rzęsy, o ja cie przecudowne... rozwalilas system :D ja chce takie :ok:
-
A tu rzęski 1:1 0.15 B , naszej forumowej Fryzzz,która mnie dziś odwiedziła :D
-
dzieki Kurek poległam :):skacze:
dzis mialam takowa delikatna strukture, dalam jedynie do dyszki a i tak kobieta patrzyla w lustro z wrazenia.. co te Evoskie Minki maja w sobie? :)
czyli 8,10 -15mm oraz 10 - 20mm wszystkie Evo mink skręt B :)
-
Hej Bardzo Was proszę o ocenę są to moje pierwsze rzęsy Pani 50 + ,
ostatnie zdj to już uzupełnienie tych rzęs, zostawiłam rzęsy dłuższe niż 2 mm bo nie wiedziałam że trzeba zdjąć :spalony::spalony: dzięki wam już wiem:skacze: i to się już nie powtórzy :kwiatek:
jestem załamana swoją pracą , po oglądnięciu waszych prac są takie cudowne, równiutkie i gęste :wow:
Proszę o rady :roza::roza::roza:
-
-
violcias, ja bym zrobiła krótsze, do 10mm długości, popatrz na zdjęcie cudownej aplikacji forumkowej zyzy troszkę wyżej, taka stylizacja jest najlepsza dla pań 50+ ja swoim starszym paniom robię 7,8,9,10mm długości, prawie nigdy 11mm, i grubości tak, jak zyza 0,15 i 0,20.
-
kamzu-pamiętaj-17 tka nie jest zła(jesli tylko to sa delikatne norki, a nie ciezkie syntetyki):D
ira, super rzęsiory, zarowno noreczki jak i fryzzz-owe
zyzka, pikne pikne
wisienka, ale co ty chcesz, przeciez przystojne są
a ja znów zwierzaka wstawię, norkę w sensie, dopełnionko
-
marchewkowa nie mam rzęsek z evo tylko jakieś tam i nie ma tam 10 :/:
zrobiłam 7, 9 , 11 bo tylko takie mam 0,20 i C a widzę ze powinno być B :( dziękuję za radę :przytul:
strasznie źle mi się je kleiło tzn mogę powiedzieć że się nie chciały kleić to dlatego że wybrałam zły skręt ?
ale trzymały się w sumie dobrze :P
-
marchewkowy_las dzieki za takie mile slowa :):wstydek:
w sumie duzo kobitek przychodzi do mnie ze wzgledu na naturalną stylizację bo maja dosc stylistekktore robia tylko 'pajęcze nózki' jak to nazywacie... jakby tak jestem w żaganiu fenomenem robienia prostej delikatnej stylizacji rzęs 'a to tak mozna?', 'o jezu nic mnie nie boli po!' itd. takze zwolenniczki 17mm na razie omijają mnie szerokim łukiem :)
chcialabym robic kiedys takie Norki jak ty kurek :) jescze musze potrenowac...
Iraa ty jak zawsze wymiatasz swoimi stylizacjami
violcias pora nadrobic stracony czas i ubezpieczyc sie w dobre rzesy :) u mnie najwiecej idzie wlasnie 10-11 :)