-
Odp: Noble Lashes - produkty do przedłużania rzęs
Zgadzamy się, Ale ma super pomysły, ale Ty kiwaczku też nie odstajesz :)
Już niedługo będzie więcej nowości oraz ... bardzo pozytywnych niespodzianek.
Póki co uzupełniliśmy stany magazynowe henny Henna brwi i rzęs bo od dłuższego czasu jej nie było i dostaliśmy wiele maili aby czym prędzej powróciła.
-
Dziewczyny napisałam do was maila :-) nie wiem czy dotarł ? z rzęs wizualnie jestem mega zadowolona, w sobote zobaczymy jak będzie mi się na nich kleić :-) no i przesyłka ekspresowa (tylko nie pełna ;-) )
-
kasiiia Noble to raczej nie "Dziewczyny" ;)
to najlepciejszy;] fachowy męski team rzęsowy jaki znam:)
Będziesz z rzęsek zadowolona, nie wiem jakie zamówiłaś ale jak dla mnie faworytem są MINK mają ładny odcień czerni i delikatny połysk.
-
w sloganach reklamowych daleko mi do Pawła. a do reklam właśnie, Kiwaczku, bardziej się nadajesz, ja mam tremę, ty masz dar, talent wrodzony, mogłabyś wszystko sprzedać :)
przypomniało mi się jeszcze, że w naszych płatkach pakowanych po 10 Płatki Hydrożelowe - bez włókien - bez podrażnień- zestaw 10 par jest kolejne ulepszenie, może już same zauważyłyście, że ich powierzchnia nie jest, jak niegdyś, piankowa, tylko gładka, biała, sucha, w sam raz dla zabiegu przedłużania rzęs. ale też mam wrażenie, że są bardziej "mokre", dlatego nadmiar żelu z brzegu płatka leciutko wyciskam :ok:
-
Dostalam nano rozpylacz! Przesylka za granice z predkoscia swiatla:ok:
Dziekuje!
Edit: ok przeczytalam opis jeszcze raz i wiem po co mi ta pusta butelka :D
-
Cieszymy się że tak szybko dochodzą paczuszki :)
Mamy dla Was małą nowość, rzęski L o nowym, bardziej podkręconym skręcie Rzęsy express - Rzęsy z Norek L
-
No nie, a ja właśnie czekam na paczkę, toż będzie trzeba nowe zamówienie złożyć :P
-
Nie dziala mi ten nano rozpylacz :/:
Probowalam z dwoma nowymi zestawami baterii i nic.:/:
-
Zroluj baterie. Przejedz po nich dłonią. Powinien zadziałać:-)
-
Tak jak mówi Katii, spróbuj zrolować baterie i powinno być ok.
-
gosialicious ja tez tak myslalam az moj ukochany ozywil mojego nano :) nie wiem gdzie, ale wyczytal ze trzeba wkladac baterie przy otwartej pokrywie zbiornika na wode. Po zamknieciu pokrywy baterii i dopiero pozniej pokrywy zbiorniczka moglam cieszyc się cudowna mgielka :))) sprobuj moze moja rada sie przyda.
-
Tymczasem mamy dla Was fajną nowość, produkty do brwi.
Zarówno do ich przedłużania jak i rekonstrukcji.
Przedłużanie brwi
-
Nono w koncu jestem bardzo ciekawa tych produktow do brwi
-
Juz dziala. Ale bajer :skacze:
Zlozylam wlasnie kolejne zamowienie, ale w adresie nie zmienilam kraju z Polski na Szwajcarie :o
Prosze pamietac, ze to na Szwajcarie :)
-
A gdzie bananowy primer ? :)
-
no w końcu jest wszystko co dusza zapragnie, no prawie prawie :D
:cwaniak2::przytul::skacze::yess::ok::hura::szabel ka::skacze2::kooffa:
-
Gorzkajakmokka każdy z naszych Primerów jest bananowy :) Zachęcamy do kupowania brwi oraz klejów do brwi :)
-
Ja wlasnie zamowilam i juz znalazlam kroliki doswiadczalne na zabieg.
Kurcze no nie krzyczcie na mnie, ze bez kursu, ale najblizszy mam w Niemczech 6godzin jazdy pociagiem :(
Edit: a teraz nie moge sobie pozwolic na 2 dni wolnego.
Do Polski nie mam mozliwosci leciec.:/:
-
gosialicious możesz być spokojna, u nas w wątku nikt na nikogo nie krzyczy :)
-
Ooo proszę , myślałam że siła zapachu-0 oznacza, że on bezzapachowy :D, trzeba dać 6, bo zapach na szóstkę :D , wszystkie Panie się zachwycają ;))
-
Siła zapachu 0 ma oznaczać bardziej brak oparów :) tak zapach banana jest genialny :)
---------- Dodano o godzinie 10:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:10 ----------
Kiwaczku tak, pamiętam, cieńsze rzęsy kolorowe, jeszcze trochę cierpliwości :)
Chyba udało nam się wprowadzić jakieś 70-80 procent Waszych życzeń, postaramy się o jeszcze więcej. :)
---------- Dodano o godzinie 21:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:12 ----------
.
---------- Dodano o godzinie 09:46 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 21:39 ----------
https://static1.tradoro.pl/80/rzesy-ex/brwi3.jpg
-
Lki podkręcone w Noble <padła z zachwytu> już teraz wszystko w jednym miejscu :D
-
-
Noble, a jak z odzywka DV blooming essence lub serum ample lash? Która sie lepiej sprzedaje lub która bardziej polecacie? Potrzebuje kupić dla klientek, a nie widze juz prolash w ofercie
-
L curve 0,07 już brak? :o Powiedzcie, że macie jeszcze 1 paletkę dla mnie :kwiatek: