Kamilka jakie śliczne :] i odroscik też nie zly:D
Printable View
a to moja kolejna metamorfoza ... na fotce nie widac dobrze jakie te pazurasy krotkie ... :/
no i niestety kolejny french...
metamorfoza wykonana rewelacyjnie, a co do frenchy to niestety taki już nasz los, ze głównie wykonuje się french i to do tego jeszcze biały
Kamila miodzio!!:good::good:
Basiu rewelacyjny frenchyk, śliczna linia uśmiechu, taki czyścioszek :) super
barbara_kawka, piękny french :) a te malutkie motylki dodają uroku :)
Kamilka, Basia bardzo ladne prace :D
Podziwiam, że tak sobie radzicie z tak szeroką płytką, pięknie! ;)
Kamiś-pogielo Cie-ja miszcz.. a w zyciu takich pieknych roz nie ulepie z akrylu, chyba, ze... mnie nauczysz!:skacze:
baska, swietny, siwetny, swietny!
Basiu fantastyczna przemiana:ok:
Kamila elegancko, a ta czerwien mmmmmmm :)
Basiu bardzo ladnie, delikatnie :)
Basiu rewelacja :)
i mi też się podoba :kwiatek:
Masakra ,ja dopiero zaczynam ale takich jeszcze nigdy nie widziałam
---------- Dodano o godzinie 02:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 02:30 ----------
Przepraszam ale to nie tu miało być ,ale na pierwszej stronie tego tematu .Dotyczy niebieskich paznokci ,idę spać bo już nie kontroluje mózgu .
dzięki dziewczyny ;)
a to paznokcie (mam nadzieję) mojej nowej klientki ... podobno są w takim stanie od 1,5 roku kiedy tej pani znajoma robiła akryle .... (ale nie we wszystkim można wierzyć klientkom) ... przyznała się tylko że sama sobie je zgryzała ... pracuje jako pielęgniarka... paznokcie zaczęły rosnąć w dół :( masakra ... niektóre są trochę kluskowate ... ale jak bym jeszcze trochę chciała je "spłaszczyć" to bym się dopiłowała do płytki ....
ja sama z siebie jestem średnio zadowolona ... robiłam co mogłam i jak najlepiej mogłam ...
Pani Małgosi się bardzo podobały ...
Mini miałaś duże wyzwanie ! gratuluję, bo efekt końcowy jest świetny :)
mini trudne zadanie przed tobą było ;) ale efekt naprawdę dobry :)
mini cudownie sobie poradzilas !! pazury przed to był cięzki orzech do zgryzienia. :good:
wogóle to te kciuki okropne miała ta kobieta !! :/:
watpie by tak wygladaly po akrylach, tym bardziej ze 1,5 roku temu robione...plytka juz by z 1000 razy cala odrosla ;)
na pewno ma takie juz dluzszy czas, moja ciocia ma podobne ale zniszczone przez prace na roli, i kobieta wstydzila sie przyznac, ze ma takie wiec zgonila na akryle :P ;)
Mini ale swietnie sobie poradzilas... :)
minimouse gratulacje, super sobie poradziłaś, klientka pewnie w siódmym niebie!
mini uuu ale miałaś he he pazurki w kiepskim stanie... poradziłaś sobie wzorowo :good::good: piękna metamorfoza :)
Przed chwilką skończyłam ;)
Załącznik 20223
Załącznik 20224
great job ! :D
łaaaa pazury nie do poznania brawo :brawa:
kasiunia bardzo ładne te pazurki :) :D
łooo ja Cie.. jakie długie swoje miala :p
świetna robota ;)
Kaniusia0Jak nie te same dłonie.Swietnie:good:
dziękuje ;)
świetne metamorfozy :good:
Kaniusia wow! super, jestem pelna podziwu :D
super dziewczyny, co jedna to lepsza!!
ja wam pokaże kolorowe graslawce mojej Ani
z okazji jutrzejszych urodzin pozwoliła zaszaleć :P
minimouse-matko jaka znieksztalcona plytka, masakra. Dobra, rzetelna robota, wygladaja jak pazury
kasiunia-wowww jak czysto, swietnie
no wiec woszczur... klekne za chwile przed Toba, sluchaj czy to przypadkiem nie jest rozwiazanie dla tej Twojej Ani? Nie french, tylko Kolorowe pazury swietnie jej wyszczuplily te plytke i odciagnely uwage od tych biednych grubych paluszkow-brawo!
Iza - swietnie :D
Kura ma racje, zupelnie inaczej niz z frenchem :)
Ja tez sie podpisuje pod slowami Kury. O wiele smuklej wyglada plytka przy tym zdobieniu niz przy frenchu ;)
dziekuje Wam moje kobitki drogie... własnie jej też sie bardzo podobały nawet bardziej niż frenche więc może koniec moich (naszych) męczrni w szukani odpowiedniego "maskującego" zdobienia??
tylko pytanie czy Ania będzie \chciała nosić tego typu zdobienia cały czas?? bo ona uparta taka jak i ja ;P
Woszczur, pokaz jej co napisalysmy na forum, chyba ze nie wiesz ze ja tu wstawiasz... bo moja zadna nie wie, ze je wstawiam, ale pzesz zdobienia moga byc rozne, nie?
Chyba wazne jest aby walsnie tak od wolnego brzegu cos sie na nich dzialo i schodzily taka jakby lza do skorek, nosz po porostu swietna robota
Meczylam sie z nimi ponad 2 godziny. Ale mysle, ze efekt zadowalajacy. Klientka super zadowolona! (wiadomo, ktore przed a ktore po ;) )
http://img717.imageshack.us/img717/1981/cimg3504.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/6361/cimg3505.jpg
izago cudowna robota !! :wow::D