Evelyn mi tam się podobają te pazurki i zaraz zrobię sobie coś fajnego natchnęłaś mnie :):):):haha:
Printable View
Evelyn mi tam się podobają te pazurki i zaraz zrobię sobie coś fajnego natchnęłaś mnie :):):):haha:
Evelyn extra pazurki, bardzo fajne pomysły. Mi też za nie długo zaczną się padicure i żelki w nogach.. Muszę się przygotować do tego heh :)
Piękne są Wasze prace a oo moje prace :)
Melka wszystko ok, ale w tych z french'em zmieniła bym trochę kształt, na proste.. Dwa ostatnie pazurki :) A tak poza tym to superek!! :ok:
Evelyn - fajne to kompleciki klientkom strzelasz :skacze: pewnie kobity nieźle zadowolone :D ja bym była napewno :ok:
Melka - śliczne stópki :)
Samaron - fajniste :ok: takie delikatniuśkie
Sami śliczny kolorek :) pikne stópeczki :D
Sami bardzo delikatne, super :D
Sami, no no ale zgrabniutkie stopki a pazurki pierwsza klasa :ok: :)
samaron - śliczne delikatne stópki :)
Sami, ładne pazurki
Samaron, ładne paznokcie. Skromne i naturalnie wyglądające :ok:
a ja pokażę jakie robiłam dziś lakierem hybrydowym :D są to pierwsze paznokcie wykonane przeze mnie tą metodą :D ale mam nadzieję że nie najgorsze :)
Piękny, soczysty kolor Red, a zdradzisz firmę i kolor (numer) ?
Samaron bardzo ladne...takie delikateski :D
RedSunset sliczne ^_^ swietny kolorek...sama jestem ciekawa jaka firemka :D
dzięki dziewczyny :D
a lakier to Red Velvet z Lady's Nails Cosmetics :D i w rzeczywistości kolor jest ładniejszy, mój aparat trochę przekłamuje kolory:/:
Samaron śliczne i jaki słodziaśny kolorek :love:
Red piękna klasyczna czerwień widzę ze sezon stópkowy rozpoczęty,tylko pozazdrościć :P
Samaron bardzo ładne brokaciki :ok:
Red świetna czerwień ,śliczne :ok:
Red pięknie zrobione pazureczki, wspaniały kolorek :D dasz znać jak sie trzymał ;)
dam dam :D
sama jestem strasznie ciekawa ile wytrzyma :D pierwszy raz robiłam stopy hybrydą i muszę przyznać że super sprawa... I mogę polecić hybrydy z LNC:]
Red - super te hybrydowe stópki!! :D
RedSunset pazurki wyszły rewelacyjnie :ok:
redsunset pazurki ślicznie wyszły ja mam ochotę na te hybrydy tylko z klientkami na to może być krucho
Sami, RedSunset - bardzo ładne pazurki :D
RedSunset - fajne te hybrydki :skacze:
a ja dziś robiłam takie :) no słodziuchne sa :D malowane lakierem :)
Załącznik 40732
ale słodkie trawniczki:ok:
Kurcze, swietny kolorek na tych pazurkach :)
faktycznie super kolorek;]
Faktycznie fajne trawniczki :ok:takie wiosenne :skacze:
Dorobiłabym jeszcze jakieś cwietuchy :) Kolorek super
Emilko, kolor świetny :D raczej dla odważnej :D
a dziś takie delikatne frenchowe stópeczki :D (żelik ;])
Załącznik 40924Załącznik 40925
emilia te zielone świetne idealne na tą porę a frenchyk piękny
Moje osobiste dzisiejsze :D. Taka mała metamorfoza i mój pierwszy raz z żelem z stópkach... :wstydek: Jak widać pazurki przed są niezbyt piękne z uwagi na ich "przybicie" i trzeba sobie jakoś radzić i czekać aż odrosną zdrowe ^_^.
Proszę o szczerze opinie ;)
Emi, śliczne, żel już chyba opanowałaś perfect :D
Ela, no zmiana jest kolosalna, mi się te piórka podobają na paluchach :P
Emilko dla mnie bomba :) Piękne:love:
Kochana jak ty robisz takie śliczne kwiatuszki ?? :D
Ela nie ma porównania do tego przed :P^_^
A to moje takie oo...
drugie foto troche rozmazane bo lapka mi sie trzesla :P
http://images38.fotosik.pl/836/986ac9e6b3ddc723m.jpg[
http://images35.fotosik.pl/659/001beede8f9403bdm.jpg
dziewczynki sliczne stópki :) ja tez w koncu swoje zrobiłam....musiałąm przedłuzyc delikatnie bo po zderzeniu z futryna mało co zostało z pazurka..i oto wczoraj żelik z przedłuzonego odpadł :/
naprawiłam ale juz na swoim ;) troszke sie róznia póki co dwa duze pazurki wiec moze pokaze jak sie zrównają
Śliczne dziewczyny stópki robicie! Też muszę się pierwszy raz porządnie za moje zabrać ;)
Piniusia, jak dla mnie za długie, ale wzór bardzo ładny. Ten motylek jest świetny :)