Kurcze musisz zaglądać co jakiś czas bo oni co chwile wznawiają akcje = ja już trzy takie paczki dostałam :D i rozdałam.
Printable View
co tu taka cisze hęęę ?? :cisza::cisza::cisza:
jak tam ciężarówki?? toczycie się jeszcze?? :D
hyyy szczęśliwy ten co ma już bobasa na ręku :D:]
hahahaha Kamilka :D
moje dziecko sie rusza:D
ale to cudne uczucie:D
no i po co te newry zyzka po co? :D
kocham te delikatne ruchy :D
hahahahahaha wariatka :D
Kamila :skacze2:- cwaniak, dwójeczkę urodziła, syn jest, córa jest.
Za rok będzie mieć z głowy zupki, kupki i kaszki:D to teraz się będzie nabijać z innych ciężarówek :przytul:
hej, jestem mezem majkarodzik:) mialem was poinformowac ze maja urodzila 30.04 o 10:25 naszą Julkę:), do szpitala poszla 29.04. 30.04 podano jej kroplowke na wywolanie porodu, niestety okazalo sie nagle ze dziecko ma owinieta dookola szyi pepowine i trzeba bylo szybko zrobic cesarskie ciecie. Ze szpitala jeszcze nie wyszly......bo 4 dnia okazalo sie ze cos zawalili przy operacji - lub zaraz po(?). Niby cos poprawili i czekamy, juz 8 dzien po porodzie i moze w poniedzialek je wypuszcza - oby bo masakra mala buczy a ona wstac nie moze = pomocy szpitalnej jak na lekarstwo
ps mala jest boska
No to gratulacje dla rodziców JULKI!! Trzymamy mocno kciuki żeby wszystko było ok. Dziewczynki czekamy na was :kwiatek:
o jaka wspaniala wiadomosc, ze juz mala na swiecie :)
dziekujemy za informacje :)
oczywiscie Gratuluje szczesliwym rodzicom :)
Gratulacje dla rodziców i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i do domku:)
a ja czekam choć juz bym chciała mieć maleństwo na rękach .. ledwo się toczę....:( lek w piątek powiedział że mały waży ok 3300 gr to i tak duż o a jka jeszcze przez tydzień nie urodze to o ok 200 gr tygodniowo więcej będzie ważył ale zobaczymy jeszcze tydzień do terminu:( niestety nic nie działa chodzenie po schodach na 8 piętro mycie okien sprzątanie odkurzanie sex:( tylko zostaje czekać
pozdrawiam wszystkich
Gratuluje :) :*
Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia dla Majki i powrotu do domu :)
całuski dla Julci :*
PS ja się dziś dowiedziałam że będę ciocią :jupi:
Majeczko- gratuluję i śliczne imię wybraliście:*
Emilka- Tobie też gratuluję, ciociu^_^:D
Gratuluję przyszlym mamom :D :*
ooo cudownie ze moja synowa juz na swiecie!!! :skacze:
Majeczko wracaj do nas szybciutko!! :D
GRATULACJE dla szczesliwych rodzicow!!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 08:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:40 ----------
hyyyyy :cwaniak: Dudejla a wiesz ze ten rok moze mnie wykonczyc?? hahahaha ale racja - za rok o tej porze bedzie juz super :skacze: w kazdym razie mam taka nadzieje :haha:
moje gratulacje maju :**:*:*:*:*:*:* wracajcie szybko do domciu :*
Emilka ciociu :P
Maja Gratuluje :* i zycze szybkiego powrotu do domku :)
Majeczko i Panie tato :D GRATULUJE :)
a laseczki kochane powiedzcie mi ... czy Was tez tak smiesznie kuło w ktoryms z boków ?? tak jakby w miejscu jajnika :/ bo mnie wlasnie tak smiesznie kuje :( i nie wiem co myslec :(
Tak Basiu mnie właśnie tak kuło i ponoć to normalne, bo macica się rozciąga-więc możesz być spokojna :)
A mnie dzisiaj boli brzuszek tak przy żeberkach :( ale to nie kopniaki małego tylko nie wiem co?
moze sie uklada w tamta strone i gniecie ;) dzieki kochana ... ulzylo mi :)
super ! gratulacje Majeczko dla Ciebie i Męża :)
moje wielkie gratulacje dla rozpakowanych mam :) Cieszym się razem z Wami :)
moj Synus wali mnie raz z lewej raz z prawej strony hehe tak jak Zyza, kocham to uczucie... chociaz jak sie w ciagu dnia nie ruszy to musze go do tego zmusić :)
najlepiej zjesc cos slodkiego- czekolade. Wypic cieple mleko lub kakao :D połozyć się na lewym boku. po około 20 minutach cukier i energia dotrze do szkraba i ot mamy przepis na "jestem mistrzem w skopie Cie mamo!" :)
wlasnie moj zaczal protestowac hehe czuje sie dosbrze, tylko senna cos jestem. Wszystkie badania w normie, cisnienie wzorowe., glukoza tyz. 18 maja mam USG tutaj w Holandii, połówkowe, wiec beda mierzyc warzyc i meczyc mojego synusia :)
laski pokazywac swoje brzuszki !! ja narazie nadal nie mam sie czym chwalic ... taki jaki byl taki jest :) waga w miejscu ...
moj urósl bede miala chwile to wrzucę grubasa :D
a moje stworzenie rusza sie jak leże albo siedze przed kompem...
jak ma kolysanie czyli chodzimy albo bezecenimy to grzecznie spi :D
jutro znow do doktorki :D
aj znowu na mnie nakrzyczy :D hehehe niedlugo zaliczymy setkę w kg :D
gratulacje nie ma to jak mieć już w ramionach swoje wyczekane maleństwo:przytul::jupi:
aaaa poczulismy kopniaka razme a ja znow sie poryczalam :D
dzis lekarz zobaczymy ile to ustrojstwo waży hahaahha :D
Zyza to czekamy na zdjęcia Twojego duuuuuuużego kopacza ;P
zyzaaaa ale fajnie :) ja juz nie moge się doczekac tego uczucia :) ja sie poryczalam ja malenstwo mi machalo :D:D:D:D a smiechu ze szczescia to nie moglam uspokoic :D
bo to jest wspaniałe uczucie kiedy się czuje ruchy dziecka:love::love:
dwa razy tego doświadczyłam:):):)
no to jestesmy po wizycie:D
dziecko zdecydowanie na 99% chlopczyk nawet siuraczka było widac :D 475g znaczy sie prawie pol kilo :D nie to co mamusia +15 hihihi
i strasznie podobny kształtem buzi do tatusia :D
tylko doktorka sie smiala ze nos ma ladniejszy niz tatuś :D ze pewnie po mamusi
a w ogole mam mega doktorke, opowiadala nam ze ma kolege po fachu u ktorego kobiety sa tak spanikowane ze po wizycie zdarza sie im zapomnieć majtek... i doktor ma juz cala kolekcję :D a doktorka sie smieje bo u niej nitk jeszcze nic takiego nie porzucił :D
dostalismy tez pare probek i gazetek w prezencie :D i tatus sie doczekac nie mogl jak zobaczy stworzonko i zobaczył wierzgacza :D
ps. ale co mi sie za bezczelne babsko wepchnelo to myslalm ze jakem hormonami nabuzowan to babe rozniosę...
przyszla mloda dziewczyna i zapytala czy moze wejsc ze mna bo ona po receptę. ja sie zgodzilam ale po chwili przyszla stara prukwa i glosno i dobitnie mowi zeona teraz wchodzi bo ona tylko po recepte... pomyslalam ze po moim trupie szczegolnie ze czekalam juz 40min wypadaloby sie zapytac tego co wchodzi prawda?
to ta wyrwala sie jak klientka wyszla
moj Arek mowi - pani ma teraz wizytę?
ona - nie ja tylko po receptę
Arek - to poczeka sobie pani za drzwiami
ona dalej wlazi
ja - pani wybaczy skoro ja moglam poczekac 40 minut to pani 10 nie zbawi!!
ona wlazla i do doktorki zagaduje, zostawila ksiazeczki i wyszla...
wystarczyloby ze by sie spytała nie zrobilabym checy ale jak sie darla na pol korytarza na jaka cholere ona bedzie tu siedziec i kwitnąc to sie zagotowalam :D
jaki piękny brzusio!! no i jaki przystojniacha w środku ;) Gratuluję :*
PS. sa ludzie i parapety niestety.... zwłaszcza u lekarzy ech
Zyza, cudnie wygladasz z tym brzusiem :) piknie wrecz ;)
a chlop to CI rosie jak dab :D hehe chociaz ja powiem ze do Cibeie podobny haha
gratulacje :*
ja ide we wtorek do gina- bede miec fotki :D to sie wstawimy z brzucholem :)
zyza- jaki cudny brzusio:* no a w środku skarbuś też śliczny:kwiatek:
zyzaaaa jaki brzuszek !!!! sliczny ;) no i bobasek cudowny :D:D:D:D
zainspirowana Zyzą, postanowilismy sie tez pokazać :)
ja i Kubulek :)
20 tydzien i 2 dzień :)
waga 62kg - ok 2 na plusie ;)
ojej i Twoj brzuszek cudny:) baardzo poodbają mi się te piękne, zaokrąglone brzuszki z bobaskiem w srodku, ale nie mogę jeszcze mieć....buu
Zyza cudowny brzuszek i cudowny maluszek :love:
After ty chudzielcu tak pięknie wyglądasz z brzusiem :]
Zresztą wszystkie babeczki na tym forum pięknie wyglądają w ciąży-juz taki urok stylistek paznokci hi hi hi :cwaniak2::haha:
Zyza ale super synek :)
After i Zyza super brzuszki tylko pozazdroscic figur :skacze:
after sliczniuchny brzuch :) a tak z nowości u mnie ... dziś sie dowiedziałam jaki jest aktualny rozmiar biustu mego .... no dawać dawać :D która zgadnie ?? ;>