i w jednych i w drugich ci ładnie :) bo ładnemu we wszystkim ładnie ;)
ja mam ostatnio hopla na punkcie czekoladowego brązu :slina: mrrr
Printable View
i w jednych i w drugich ci ładnie :) bo ładnemu we wszystkim ładnie ;)
ja mam ostatnio hopla na punkcie czekoladowego brązu :slina: mrrr
u mnie miała być czekolada, ale sama żyje w niepewności co z tego wyjdzie :P
ja kiedyś sto lat temu miałam śliczną czekoladę taką mleczną ... może znajdę fotkę.
nanami tak jak emilka napisala i w tych i w tych Ci ładnie;) podobaja mi sie wlosy z refleksami i każde złociste i brązowe takze jak dla mnie jest okej:*
kochana na 1wszych 2 fotkach mam włoski nierozczesane:) Może dlatego tak wyglądają:)
A na 3ciej sa pokrecone;)
Ale moze i masz racje:) Nie znam sie;) spytam sie fryzjerki:P
rudzielec kochana ja tez scielam wlosy (ale to juz 2 lata wstecz) i troche zaluje;p a miałam już za tylek:((:P
nanami ślicznie:) Bardzo ładny kolorek:))
oswiadczam wszem i wobec ze jestem ruda!!!:D:D
tylko, ze:
moja czern nie chciala puscic, wiec jestem tylko do polowy ruda:D ale za 2 tygodnie powtarzam zabieg i juz bedzie git, wszystko po to, zeby nie zniszczyc mi wlosów, wytrzymam te 2 tygodnie.
po drugie:D nie jest to kolor jaki chcialam, ale juz go kocham, bo jest pikantny normalnie:d
soł:
WOW:) Rudzielec pięknie wyglądasz w tym kolorku! Rudy podkreśla kolor Twoich oczu...super)
dziekuje;) w koncu rudy to moj naturalny kolor wiec glupio by bylo gdyby mi nie pasował:*
Rudzielec ale zajedwabisty ten kolor :skacze:
jak to nie chciał kolor puścić ?? ;) u mnie puściło bez problemu ;>
i to nie miały być złociste refleksy... pokażę Wam jednak zdjęcie w świetle dziennym już po drugim farbowaniu,bo na zdjeciu wyszły nie takie ... :/:
Rudzielec piękny ten kolorek wyszedł:) taki soczysty:)
Rudzielec extra, ja też taaakie chcę:tuptup:.
no no no.. uwielbiam taki kolor !! moze dlatego ze sama bym sie na niego nie odwazyła ale jest na czym oko zawiesic.. przyciaga uwage :)
kurcze ja tez chce taki kolor :D oddaj :p
moj chlop wymysla i mowi, ze rudy brzydki ale ja sie nie zgadzam :D
dziekuje kochane!!!
nanami no tak, nie chcial puscic kolor czarny w miejscach gdzie bylo najwiecej farby czyli mniej wiecej w polowie dlugosci. tzn juz nie jest czarny tylko brąz , za dwa tygodnie robie znów i juz beda cale takiego koloru:D
rudzielec o mrrrrrrr super włoski :ok:
Rudzielec, bo włosy ciemne z tyłu i od połowy, trzeba odbarwiać mocniejszym stężeniem ;)
tyle się dowiedziałam ;) a robiłaś sama czy fryzjerka robiła?
Odpuściłam sobie na razie karmel, bo nie jest tak łatwo go dostać a, że moje włosy wołają o pomstę do nieba pomyślałam, że pomaluje sobie na jakiś jasny blond...tylko nigdy nie malowałam sama na blond i mam obawy...boję sie, że wyjdą mi białe albo jajko...
Może byście mi poradziły jakąś farbę? Najlepiej garnier albo casting
A marzy mi się jakiś jasny naturalny blond niewyglądający sztucznie :)
a to moje włosy
Rudzielec super !! też mam ochotkę na rudy ale chyba bym się nie odważyła...:)
nanami;
nie nie robiłam sama, wole nie eksperymentować z tym:D fryzjerka mi robiła i ogolnie ona nie jest za nawet najmniejszym niszczeniem wlosa...wiec na moje nieszczescie, bo ja byłam za rozjasnianiem takim bardziej agresywnym, no ale ma kobita swoje zasady, ktorych sie trzyma i dopiero za 2 tyg jak juz wlosy troche odetchną zrobi mi drugie, nie wiem czy to czysty wyzysk, czy za słaby jakis roztwór był, ale poki co daje rade:D
dziewczyny, czy ten kolor jest naprawde taki rażący? bo juz sie sama boje wyjsc z domu:D:D
Aga powiem ci że teraz masz przecudny kolorek na włosach. Właśnie taki naturalny i sama bym chciała taki mieć:)
Rudzielec kolor jest piękny. Może i żarówa ale jaka ładna:)
Rudzielec może i jest rażący, ale pięknie się błyszczy i dodaje ognistego temperamentu;).
Aga mnie też się podobają Twoje włoski, masz śliczne refleksy:).
Wlasnie Agus, dlaczego chcesz zmieniac kolor ?
Twoje sa piekne, nie wyobrazam sobie jasniejszych :)
Rudzielec :woot: zajeeeeeaaaa kolor!! :slina:
Dziękuje:) ale juz mam spore odrosty i wolałabym sama pomalować niż u fryzjera
aga mi tez sie podobaja twoje włoski:) nawet nie widac tego odrostu:)
dzis wpadlam na pomysl, ze aby ta roznica kolorów sie nie rzucala w oczy zrobie sobie dobierane:d no i akurat wpadla moja ciocia i mi zrobiła, patrzcie jaki fajny efekt:D
ale extra!!!!!! czegos tak zaczepistego jeszcze nie widziałam:slina::love::woot:
Dziekuje :kwiatek:
ale świetna fryzurka :slina: oryginalne
świetny :slina: a ja w końcu kupiłam sobie londe miodowy blond... i jestem ruda :huh: :P a szczególnie na odrostach
Rudzielec kosmos :D Swietnie to wyglada i wyglada tak jakby bylo specjalnie albo jakbys miala kosmyk czarnych dolozony - zdolna ciocia :) :ok:
Agus, pokaz sie :)
Aga pokazuj :cwaniak2:
Rudzielec ale bajer :slina: zdolna ciocia !
Dzisiaj już sie nie pokaże, bo mój aparat nie uchwyci koloru ale jutro postaram się pokazać :)
jeszcze raz dzieki;)
aga - ale ogolnie jest okej, czy zle ci z tym rudymi:D? czekamy na foty;)
tzn one aż takie rude nie są... kolor nie jest zły tylko chyba ja mam trudności z przyzwyczajeniem się... rzadko zmieniam kolor więc trudno mi sie przestawić :)
---------- Dodano o godzinie 20:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:39 ----------
aa i przypomniało mi się, że Rudzielec całkiem przypadkiem masz bardzo modne ostatnio "ombre hair" :D
Rudzielec szał normalnie z tym dobieranym francuzem :D :D ekstra !!
Rudzielec -> ja Tobie napisze tak: moja fryzjerka (siostra mojego chłopaka, dlatego mogę bez krępacji zapytać i cierpliwie odpowie :P),
jest po kursach jakiś cuda wianki ...
i jak jej powiedziałam, że z mojego ciemnego brązu chcę być tak ruda jak ona i powiedziałam,
że wiem że się nie da to spojrzała na mnie tak,
jakby mi ktoś powiedział, że obgryzionych paznokci nie da się przedłużyć :skacze:.
Więc generalnie powiedziała,
że kolor da się ściągnąć i żeby nie zniszczyć włosów,
to nałoży mi jakąś mieszankę jogurtową, żeby nie zniszczyć włosów.
Wiadomo, że i tak się niszczą, ale na moich włosach nie widać,
bo nadal zostają miękkie i "nie odstają", nie są popalone.
Także wszystkie moje wątpliwości, co do odbarwiania włosów zostały rozwiane :huh:
i wiem, że nawet jakbym chciała blond to myślę,
że 3 spotkania z fryzjerką i bym miała "platynkę" na głowie :skacze::skacze::skacze:
("powiedziała, powiedziałam, powiedziała, powiedziałam ..."
z językiem polskim to ja na bakier jak widać :P :P)
aga - ombre hair - pierwsze slysze, ale faktycznie moje kudły odpowiadają tym z fotek:D ale ja dziekuje za taki efekt:d tylko na warkoczach ladnie to wygląda, ale jak wyprostuje to porazka:D zbyt duza roznica:D
nanami - no to zazdroszcze Ci, ze masz kogos takiego do dyspozycji, tez bym tak chciala, a zwlaszcza bym wykozystywala do czesania:D no widzisz, Ty masz braz, to juz lepiej z brazu idzie zejsc niz z czerni farbowanej przez kilka lat tak jak ja mam.
spoko, spoko nie spieram się, może jutro się zapytam jak to jest z czarnymi włosami :P
Rudzielec, ale mimo wszystko Twoje włoski mi się podobają :kwiatek: !
spoko spoko w zadnym wypadku sie nie chce spierac ja operuje tylko informacjami od mojej fryzjerki i na tym sie opieram a jaka jest prawda to nie mam pojęcia;) no to cóż za problem walnać sobie rudziutki kolorek?;)
ja chciałam rude, ale do mnie ponoć nie będą pasować :P ale coś czuję, że moja przygoda z włosami i kolorami na tym się nie zakończy :D chciałabym przedłużyć :huh:
tak !!
ja tez bym chciała...oo marzy mi sie to, ale poki co, nie wiem.