trendy zauroczyły mnie te pazurki:)
Printable View
trendy zauroczyły mnie te pazurki:)
Trendy śliczne landrynki, ta zawijaski dodały uroku
Paula rzeczywiście budowa kuleje ale następny konkurs napewno Ci lepiej wyjdzie :)
Evelin chociaż żółtego koloru nie lubię na pazurkach to w Twoich jest to coś :)
trendy-urocze!!
Evelyn-slodkie!!
trendy :master: takie zawijaski mi sie marzą... chcialabym takie umiec i cieniutkie i wszystkie rowne, a to wcale nie jest takie proste :( chyba ze ja uposledzona jakas jestem :huh:
paulka mi sie od razu rzucil w oczy pomysl na weza.. ekstra ze jest wypukly ! nie wpadlabym na to :) !!
nie tylko ty masz z zawijasami problem:D:D ja tez chyba jestem jakas uposledzona, bo te zawijaski wyszly trendy swietnie i tak lekko;)
teraz widzę jak daleko zostałam w tyle ze swoimi pracami... zdolne bestie wrzucacie same cudeńka aż mnie oczy bolą od patrzenia i podziwiania!! Gratuluję moje drogie tego talentu!!
trendy77 świetne zawijaski :)
dawno tu nie zagladałam ile pięknych orac kobitki zrobiłyscie wielkie brawa to i ja sie pochwale swoimi
Paulka pierwsze koty za płoty ale chyba warto było co ?:)
Cieszę się że coraz więcej osób bierze udział w konkursach a nie tylko "starzy wyjadacze" :)
Mojej babci żelki standardowo, żelik z mistero mleczny róż na naturalną płytkę + farbka, mega króciaki
korcia te drugie:love:
plusia słodkości:kwiatek:
Plushak babcia to ma z Tobą dobrze :)
Plusia, Twoja babcia zawsze ma eleganckie krociaki :)
Plushak - no babcine króciaki wypasione :)
No no żeby moja babcia dała mi tak poszaleć..:):)
Nowe mojej mamy
http://images39.fotosik.pl/920/a0b510e5d674369cmed.jpg http://images35.fotosik.pl/750/e37388bad5a2cc1cmed.jpg
Milena - super pomysł :)
plushku Twoja babcia jest harcorem:)śliczne!!
milena super pazaski, oj zeby moja mama chciała :leze:
Trendy uwielbiam :love: pazurki prześliczne :P ja też chcę takie!
Milenka mamuśka odważna :D
Plushak słodkie :kwiatek:
Korcia kolorowo i bardzo ładnie :)
Elirena - śliczne, podoba mi się kolor.
ajjj ten kolorek, faktycznie ładny :)
no i kwiatki perfekto :ok:
tu takie moje :)
najlepsze jest to ze paznokcie są niebieskie a mienią się na zielono, takie małe zdjęciowe kłamstewko :P
Elirena - super kolorek i kwiateczki :)
Nanami - też extra pomysł, tylko ciut za dużo masy widzę i boczki ;)
Dizzy nie chcę się usprawiedliwiać, ale nie mogłam ładnie zrobić zdjęcia, bo w rzeczywistości są dość smukłe. No chyba, że ja już totalnie ślepa jestem :P
Elirena śliczne paznokcie!!