Dziewczyny super zakupy :D
Printable View
Dziewczyny super zakupy :D
moja bluzka - na zywo prezentuje sie lepiej@:)
Buy Collarless Shirt from the Next UK online shop
i buciki - podobne do tych tylko matowe - zamszowe:)
Miss Sixty Black Patent Platform Shoes
och jak to fajnie zrobic czasem zakupki:))
Dziewczyny świetne zakupy :) ja też się muszę wybrać na jakiś shopping :D
Moje nowe buty :) kiedys takie szpilki nosilam bardzo czesto pozniej przeszlam na nizsze ale jak zobaczylam te postanowilam przymierzyc i juz tak mi na nogach zostaly :)tylko 10 cm:)
Blue and Black Block Platform Court Shoes
tylko gdzie ja je ubiore ??
Jade - piękne buciki:ok: a ubierzesz je do wszystkiego, i do jeansów i do sukienki, taka szpileczka do wszystkiego pasuje, a kolory mieszać możne teraz tak, że naprawdę nie masz się czym martwić tylko eksperymentować :skacze:
O tak buciki extra, a gdzie się Jade w nich wybierzesz to niech mąż główkuje, może jakaś kolacyjka we dwoje:P;)
haha tez mu tak powiedzialam :)
Świetny kolor butów muszą się pięknie prezentować do wszystkiego .
A co sądzicie o tych butkach??? :huh:
Wow! Zarąbiste! Mam podobne, a`la zamsz - błękitne ale chcę je sprzedać bo wzięłam 38 a z takich butów lepiej brać większy rozmiar. Jakby ktÓraś z Was chciała to zapraszam na PW
Załącznik 58808
Wow! Twoje też piękne :ok: ale mnie z tym rozmiarem zmartwiłaś :( bo kupiłam taki jak zwykle czyli 40, większych to już chyba nawet nie ma dla kobiet:lol:
ja jak zwykle gabinetowe
Fajne zakupki Evelyn:)
Ja dzis dostałam dwie paczuchy
Załącznik 58875Załącznik 58876
kasiulka81 super butki:love:
ja też mam 40:/: i ja osobiście kupuję takich butków ewentualnie rozmiar miejszy lub taki, który noszę, nigdy nie wieksze...kupiłam raz, i teraz jak chodzę to je prawie ciągnąć muszę, poprostu się rozczłapały a miałam je żadko na stopie, wolę jak mi bucik dobrze stope trzyma, ale oczywiśie nie za małe:P
Ale buciki piękne kobitki macie:love::love:, rewelacyjne są, ja się poślinię na ich widok, bo takich na pewno nie kupię, za wysokie jak na moje biegi za młodą:)
A mi dzisiaj przyszedł urodzinowy prezent "od mamy", który sama wybrałam ^_^ ( mimo że to dopiero 28 :cwaniak2:)
Załącznik 58881Załącznik 58882
źródło: DAVID JONES LISTONOSZKA GWIAZD A4 XL RETRO CZARNA (2581216050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Germana weszlam z mysla ze wstawilas jakies odjazdowe koturny, ale sie pomylilam :P
jednak torebka tez super i jaka duuuza...
ja sie teraz przymierzam do zakupu butów... co myslicie?
źródło: Lilu W021 SNEAKERS trampki koturny BRĄZOWE beż 37 (2593348332) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nanami mi tam się podobaja :)
Ja kupiłam puki co takie z myślą że moge je ubrać nawet na te nieszczęsne wesele...
Jesień BOTKI OD ZARRA obcas KOKARDA black r. 36 (2607980704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nanami fajniutkie są, wczoraj w podobnych biegałam po deichmanie i były mega wygodne, tylko cena mnie przeraziła więc jeszcze sobie nad nimi pomyślę:P (179zł;().
Germana prześliczna torebunia:)
Mi dzisiaj przyszła :
http://www.novamoda.pl/images/liston...a_cfiolet1.jpg
Listonoszka z klapką * w kolorze fioletowo-bakłażanowym - sklep internetowy Novamoda
oraz sporo ciekawych butów typu botki jest teraz w ccc, wczoraj przymierzałam kilka par i były zaskakująco wygodne, jedne nawet bardzo na mnie zerkały, nie wiem czy po nie nie wrócę :)
ooo samaron jaka ładna !!
szukałam wczoraj w takim kolorze może niekoniecznie listonoszki
ale zależy mi na takim kolorze ..
milenka mam identyczne botki :)
nanami świetne buciki :D właśnie sama zaczęłam rozważać zakup, ale tych trochę jaśniejszych lub czerwonych, co koleś tez ma w ofercie :D
dla mnie te 119,00 za buty to juz jest duzo... no ale moze uda mi sie cos wykombinowac bo bardzo mi sie podobaja a nie mam takich wygodnych na jesien :)
A ja sobie niedawno kupilam w Orsayu taka ramoneske:
http://pliki.wzorki.info/images/TWSmf.png
Źródło zdjęcia:
ORSAY Shop - aktuelle Mode täglich neue Styles - ORSAY Online Shop - feminine Mode und Accessoires für anspruchsvolle Frauen!