fajny kolorek:)
Printable View
fajny kolorek:)
dizzy nikt Ci teraz nie podskozy:Dśliczne!!
lusill śliczne, super kolorek i bardzo ładnie przybralas je:D
dizzzy_girl śliczności powalisz ich wszystkich na kolana :D
Dziękuję bardzo :)
dizzy oo tak, minimalizm zawsze sie sprawdza;) piekne;]
dizzzy_girl boskie:)
Emilko pytałaś o tą hybrydę z nsi świetny jest:ok: kolor flamingo... jedna,cienka warstwa
evelin nie gniewaj się ale i tak Ci powiem-robisz piękne pazurki ale psujesz efekt zdjęciem. Kup kawałek materiału w pasmanterii za 2 zł najlepiej koloru białego lub delikatnie różowego bo najlepiej odbijają światło i połóż na nim dłonie, ułóż dłonie klientki np. tak jak lusill wyżej a zobaczysz różnicę. Sorki:D
Oj dziewuszki, ja tu nie mogłam zajrzeć jeden dzień, a Wy takie szaleństwa wyczyniacie :)
Pazurki śliczne, ale najbardziej zachwyciły mnie jednak pazurki na obronę Dizzzy - extra!! Podobają mi się takie, ale na razie nie bardzo mogę nosić, bo mojemu mężowi nie bardzo się widzą całe czerwone...mówi, że kobiecie w wieku mojej mamy a i owszem pasują i tak Mu się podobają, ale mi - w sensie młodej - już nie do końca... :D
Ja też już Ewelinie pisałam co do zdjęć:) bo pazurki naprawdę tracą na tym...;/ a szkoda bo są bardzo ładne
Evelyn pieknny kolorek:ok:i posłuchaj dziewczyn , zreszta wszystkie chcemy dla Ciebie jak najlepiej:D
robionejuz jakis czas temu
http://img221.imageshack.us/img221/9908/162hx.jpg
http://img825.imageshack.us/img825/4097/161qz.jpg
ooooo piękne:D
Ilona eleganckie :) Musza sie super mienic :)
ilona piekne pazurki :love:
Ilona ogólnie super i w moich kolorkach :) W niektórych bym tylko bardziej w jajo uśmiech zrobiła :)
lepiej??
jak dla mnie dużo lepiej:):)
O niebo lepiej :) Tak trzymaj :ok:
Evelyn no w końcu do Ciebie dotarło :D Świetnie :ok:
Jasne, ze lepiej :)
Metamorfoza pieknie wyszla :)
Ku woli wyjasnienia - fotki robisz dobrze, tylko ukladzik dloni nie pasowal do calosci :)
Ale juz jest dobrze, tak trzymaj Evelinko :)
Tak evelyn, dziewczyny mialy racje co do fotek....potrafia popsuc efekt naszej ciezkiej pracy :/:. Teraz jest super :ok: