Natalcia proszę o próbke shade ;)
Printable View
Natalcia proszę o próbke shade ;)
w środę zrobię :* - ogólnie to czerwony przechodzący w jasny róż
Moje plastykowe, modenowe ;-)
Jeszcze czekam na pakę z mm :P
Kasiulka kupilam na allegro byly inne kolory dalam coś ok 50zł na pw wyysle link ;)
Dziękuję kochana :przytul:
Moje misterowe ;-) Większy płyn w końcu, farbka akrylowa na spróbowanie namaluje coś i Wam pokaże , i 4 akryle kolorowe, zielony granatowy brązik i czarny :))
zachęcona promocja kupiłam na probe....
orly gel fx
Załącznik 59537
moje dzisiejsze zakupki i oczywiscie spodnie z niebieskim paskiem obcisłe i sie dziwnie w nich czuje bo zawsze luzne mialam hehe;p ale mysle ze przyzwyczaje sie:)
poszalałam:) Informacje o Użytkowniku Nawiedzony-997 szafka wenge
Informacje o Użytkowniku -JULNATA- kardigan i spodnie
z motylem Informacje o Użytkowniku STREETuk
bakłażanowa Informacje o Użytkowniku S__and__S
perfum http://allegro.pl/show_user.php?uid=23037745
oooo! Angel :love: uwielbiam :love: to dla Ciebie Evelyn czy komuś na prezent?:)
dla mnie:) też lubię i jeszcze paco rabane ultraviolet:love:
PACO RABANNE ULTRAVIOLET EDP 80ML + PREZENT! (2624163086) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
o i książki prawie już wszystkie przeczytane:)
jak myślicie czy te dru\gie spodnie sie rozbiją jeszcze juak są ze streczem ;p bo wziełam wieksze ale wlasnie nie wiem czy pozniej z tyłka nie zlecą;p bo te z pomaranczowym paskiem chyba ok;p mozecie sie wypowiadac:P mimo ze mam duze biodra i nigdy nie moge sie zmiescic w spodnie odpowiednie dla mnie bo jak mowie ze na siebie szukam to mowią ze małe a pozniej sprzedawca zdziwiony ze wieksze trzeba bo biodra wieksze i kosci nie chca sie chowac hehe;p
A wasze zakupki super;p widze ze nie tylko ja szalałam hehe;p
Krasta, spodnie ze streczem rozciągają się w miarę noszenia, ale po wypraniu wracają do pierwotnego stanu. Mam jedne, które mogę założyć dosłownie dwa razy i muszę prać, bo zjeżdżają mi z tyłka. ;)
wlasnie jak widzisz jedne te z pomaranczowym paskiem mam obcisle a znowu te drugie wzielam luzniejsze to nie wiem czy nie beda leciec hehe;p
zdecydowanie w tych wezszych wygladasz o niebo lepeij, wg mnie te drugie wygladaja na za duze, chociaz w tym mniejszych boczki slbao wygladaja, ale z kolei nie masz se co rzejmowac bo nei masz ich niewiadomo jak wielkich, wlasciwie to wcale:)
a ja sie skusiłam na ta bluzę - jutro dojedzie to wkleje fotke:)
NOWA FENOMENALNA BLUZO TUNIKA BLUZA DŁUGA XL (42) (2624207429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Evelin
ja polecam książkę " Dlaczego mężczyźni nie słuchają a kobiety nie umieją czytac map"
rzadko kiedy polecam ksiazki ale ta jest nie tylko świetna zabawą ale genialną rozprawa o relacjach męsko-damskich.
Autorzy to małżeństwo które bez stronniczego podejścia w zabawny sposób jadą i po facetach i po babkach... super
wyjaśniając problemy które wynikają z natury obu płci i podpowiadają niejako jak podjeść do zagadnienia.
Chcę sie jeszcze skusić na tą kurtkę ale cały czas kalkuluje jaki rozmiar wziąść
http://moda.allegro.pl/ShowItem2.php...ars_rule_id=44
syrena tuniczka extra:ok:
może się skuszę na tę książkę, choć ja najbardziej lubię tajemnice i fantasy:)
własnie nie wiem czy te drugie sie nie rozciagna i nie bede musiala oddac mamie hehe;p
Do mnie dzis dotary hybrydy INS (ciekawe ze w rożnych butelkach)
http://i1091.photobucket.com/albums/...psdb9ca487.jpg
wiem czemu je kupilas ! bo maja fioletowe opakowanie hahaha :leze:
no i ja czekam na swoje 8, ciekawe co dostane, to chyab jednorazowy zakup bedzie, bo skoro nie maja podpisanych dobrze byteleczek to oni sami nei wiedza co wkladaja, wysla jak leci pote zamowisz inny kolor a dostaniesz znow ten sam
Tunika super... strikte jak na fotce na alegro. Fajnie opina i podkresla talie i 4 literki . Super wykonana- spokojnie można ja nosić jako jesienna kurteczke.
Ja tez czekam na ins hybrydki:)
dojechały w sumie wyszły mi za 6,30 szt
syrena16 -o ja cie :o ilee....
gdzie? :>
omg!! az tyle:o i wszystkie w jednakowych buteleczkach, wowo:) skad kupilas??
to sa te po 6/5ml?? ja kupowalam te 15ml po 12,50 na allegro...
tu wychodzi po 6,37zł - 6ml
33% Więcej Lakiery Żelowe Hybrydowe 3+1 Gratis, Acetonowe Świat Paznokci