... aaa 44 szt prezent zaległy urodzinowy od brata.
Tak to ze stronki świat paznokci- ja zamawiałam przez allegro w formie zestawów 3+1 gratis.
Puszcze próbnik za parę dni:)
Printable View
... aaa 44 szt prezent zaległy urodzinowy od brata.
Tak to ze stronki świat paznokci- ja zamawiałam przez allegro w formie zestawów 3+1 gratis.
Puszcze próbnik za parę dni:)
łoooo syrena - szaleństwo :)
Syrena a wrzuć też link od kogo kupowałaś, bo ja dostałam chyba 3 pomylone kolory:(
... bardzo proszę
33% więcej Lakiery Żelowe Hybrydowe 3+1 Gratis (2606058577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
przy czym że uważam że mają tam nie maly bałagan... trzeba sie uzbroić w cierpliwosc jeśli chodzi obsługe klienta
!!!! LAKIERY ŻELOWE 2 +1 GRATIS * LAKIER HYBYRDOWY (2647159189) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu wychodzi najtaniej :) 6.3zł dokładnie.
dzisiaj przyszła moja mini paczuszka od DR :)
Kupiłam folie wyścielającą podkładkę pod łapke w lampie UV, bo moja się zniszczyła z czasem,(niestety nie mam zdjęcia, bo już przykleiłam :D
3 kolejne akryle, różowy brokatowy, czarny satyna i oranżowy
wzornik, bo moje pazurki sie pałętaja wszystkie luzem, teraz bede je trzymała w ryzach ;D
Separatorki, bo jak robie pedicure to używam wacikow, ktore wypadały mi kolejno przy ruchac stopą:D
iiii moja uciecha, 10 słoiczków bulionu, rożnokolorowego <3
przyszły moje INS'y, oczywiscie prawi kazda z innej parafiiii :) i chyab zamienili mi kolorek sorbet z orange neon, wieczorek pokaze na wzorniczku, oj zapomnialabym- to male to oliweczka-gratis:D heheh
kama sprawdzily sprawdzily, sa rewelacyjne!! najlepeij sciaga mi sie tym wałeczkiem, walcem, ma najwieksza tak jakby ziarnistosc-jest najostrzejszy:)
Moje ostatnie szaleństwa
Załącznik 59779Załącznik 59780Załącznik 59781
choco daj znać jak się sprawuje ten clear :)
Zen, kupilam go właśnie bo mi polecono:)
No właśnie też nad nim się zastanawiam, czzekam zatem na relację :kwiatek:
Clear z Ra? Pracowałam nim na kursie, fajny produkt nawet dla żółtodzioba :D
ja już się szykuję do zimy i zaopatruję w podkoszulki
i pled (to szare w pudle) tapeta w paski do pracy ta zielono złota do domu
remont planuję w domu łazienki no i przemalowanie gabinetu:)
SWAROVSKI NOWOŚĆ!!! SREBRNY PIERŚCIONEK ROZM.20 (2614348747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Informacje o Użytkowniku outlet_RomA
Informacje o Użytkowniku STREETuk
Informacje o Użytkowniku rarita1
Zielona opadajaca bluzka, zbluzowana 46 (2626968953) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*ARRIVAL*TOP ROZM.46 881191 7D (2628094101) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Informacje o Użytkowniku aldaya
Informacje o Użytkowniku www_otostyl_com
Ewelinka ile tego nakupiłaś :o :D
Dawno nic tu nie wstawiałam z moich zakupów :P
a wiec moje wczorajsze ^_^
a ja kupiłam sobie żakiecik czarno biały, ale nie polecam, gdy by ktoś był zainteresowany. Za taką cenę, sie nie opłaca :( materiał cienki wręcz przeswitujący... no ale cóż...
A17 DŁUGI ŻAKIET MARYNARKA SZALOWY KOŁNIERZ S (2632317085) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wszyscy maja ins mam i ja :d
natalia sliczny ten zakiet, tylko szkoda ze przeswitujacy:/:
Evelin. - ale super ten pierścionek !!! powiedz mi jak z jego wykonaniem, rzeczywiście jest perfecto jak na fotkach ??
dziewczyny jeżeli piszę w złym miejscu to przepraszam wybaczcie nobusowi :P
widzę że dziewczyna kupiła produkty REFORMA coraz częściej widzę reklamy ich produktów ale mało opinii,
ja się przymierzam do kupienia żeli NC , a do hybryd baza i top hamory a hybrydy PL i Bluesky Shellac.
więc na pewno podzielę się moimi nowymi skarbami już w przyszłym tygodniu :skacze:
Co do produktów Reformy - dostałam na pokazie zestaw promocyjny akrylowy i na dniach sobie popaćkam to powiem jakie wrażenia.
Dziś przypadkiem znalazłam sklep NKD i nie mogłam wyjść bez kilku rzeczy - przy kasie okazalo się jeszcze ze na wszystko dostałam 25% rabatu :skacze:
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC07869.jpg
Apokalipsa Czoko :skacze:
tak. jest to naprawdę real foto tej konkretnej sztuki, pięknie się mieni:D
a teraz tak skromnie:)
Bądź modna KATANA ekstra żakiet na zamek 50 5XL (2672222948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
REGAŁ PÓŁKA SZAFKA OD PRODUCENTA (m60) (2639751717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MĘSKA czarna bluza z kapturem OZOSHI FOOTBALL -XXL (2599696022) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bluza dla męża