sliczne te kwiatuchy ale mi jakos nie wychodza nie wiem pod jakim kontem pedzel trzymac:(
Printable View
sliczne te kwiatuchy ale mi jakos nie wychodza nie wiem pod jakim kontem pedzel trzymac:(
piękne frenchyki :D
Kamilko śliczne frenche :)
ja by,mm zrobila frenchyk z bialymi kwiatkami,mysle ze to nie ebdzie przeszkadzalo,
moim zdaniem też pazurki nawet z śnieżno biała końcówką nie bedą gryźć sie z kolorem sukienki. I zawsze można dodać kwiatuszki w kremowym kolorze tak jak pisała pinaaa
Ja dzisiaj takie zrobiłam frenchyki :)
http://img9.imageshack.us/img9/1637/pazz012small.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/2048/pazz032small.jpg
oooo i naumiałam sie wrzucać od razu fotki hahahaha
piękne pazurki Agusiu:good::skacze::skacze:
a oto moje dzisiejsze:
Moje dzisiejsze wypociny:D
poproszę o szczere opinie co można by udoskonalić :D
pekam z dumy
moje pierwsze duze na wszystkich paluchach mazaje
O kurka, z polotem :D Bardzo ladne!
dzięki za pomoc dziewczynki napewno coś wykorzystam, kilka mi się podoba teraz tylko się zdecydować. A ślub już w następną sobotę jak już zrobię to pokażę. Buziaki wszystkim
wczorajszy frenchyk-i znow rekord-2,5 godziny, sciagniecie starych i zalozenie nowych paznokci, ja nie wiem co sie ze mna dzieje, normalnie godzine mniej niz zawsze :)
no Rudi się ciesz że Ci to tak szybko idzie i nadal są takie śliczne jak zawsze :skacze:
dziewuszki moje kochane śliczne frenchyki :D
Mala,Rudi,Lusil piekne,jakiego nablyszczacza uzywasz Lusil one sie super blyszcza????
to dzisiejszy frenchyk-zdobienie wedlug zyczenia klientki
śliczne zobienie rudi
jak zawsze Rudi idelny frenchyk
mam nadzieje ze ktores Ci przypadna do gustu
Mi przypadlo do gustu to zdobienie Katarzyny z tych co podalas:)
Ale rowniez znalazlam pare.
dzisiejsze...
według mnie to te przedostatnie świetne do sukni ecrie
Dzidzia bardzo fajne pazurki, szczególnie te drugie przypadły mi do gustu :)
a to moje frenche. może nie są idealne ale nie mam jeszcze takiego długiego stażu jak niektóre z was (wiem, że są trochę żle opiłowane!! teraz to dopiero widzę):)
piekne sa te pazurki,nie wiedzialabym ktore wybrac
Byłam na urlopie wracam i widzem żem poszalałyście laski :D