Destiny przed uzyciem hybrydy powinno sie buteleczke w dłoniach tak poturlać to znaczy w taki sposób delikatnie wymieszac wiesz o co mi chodzi hehe ??;D
Printable View
Destiny przed uzyciem hybrydy powinno sie buteleczke w dłoniach tak poturlać to znaczy w taki sposób delikatnie wymieszac wiesz o co mi chodzi hehe ??;D
A ja wstawiam te obiecane pazurki ;), z tego co widzę mogłam je bardziej do skórek pociagnąć i po boczkach, ale no niech będzie ;p
Podobnie jak Destiny tez mam problem z jesiennym porankiem i turlanie ani bełtanie nie pomaga, moze jakas felerna partia ......bo znajoma ma swój egzemplarz i u niej nic sie nie dzieje....
to mozlie ze cos nie tak z partia :huh:
na ile mniej wiecej setów starcza lakier kolorówka 9ml ?
bo nie mam kasy, a chciałabym zakupić hybrydki ze dwie.. tylko własnie patrze ze 9 ml to strasznie mało.. chyba że wydajne są?
ile zdąrzyłyscie zrobic danym kolorkiem setów i jak tam, ile go zostało? ;P oczywiscie chodzi mi tak pi razy drzwi:skacze:
i jeszcze jedno głupie pytanie ;P
Kolorki to trudno powiedzieć, bo mam ich ok. 20 i ciągle je mam:P Na samym początku zaznaczałam ile setów zrobiłam i wyszło mi, że baza starcza ok.30.:ok:
ja dziś zamówiłam kolejne zele z MM :love: min 2*bianco i coverek :love: kochaaaaaaam MM
A ja biję się z myślami czy kupić zestaw MM z lampą Led za 549,90. Kurcze tak bym chciała ale się boję.:placz:
Noo 550 zł to nie mała kwota... ja póki co zamówiłam ten najtańszy zestaw, raz zrobiłam sobie, dzisiaj siostrze i zobaczymy ile wytrzyma :) Moje wytrzymały szorowanie podłóg, więc nie jest źle :D
W końcu nie muszę się przejmować paznokciami :D
Marzą mi się jeszcze inne kolorki, ale poczekam na kolejną promocję 2+1 ;)
Natalia cięzko okreslic, ale polecam :) kup dwa podstawowe kolory np czerwień i beż to sa dwa najbardiej chodliwe, lakiery z MM sa bardzo wydajne, czasem wystarczy 1 cienka warstwa. Ja mam 1 kolor od roku, ale zrobiłam nim około 20 setów i... nadal mam
Popieram, u mnie teraz jest szał na karminową czerwień, normalnie kobity nie chcą nic innego ;p chyba muszę swoje zrobić jakimś innym bo tak to się sugerują moimi ;)
dziewczyny a co do tej promocji 2+1 bo ja tempa jestem to dwa wybieram i trzeci gratis ale co moge sobie wybrac kolor czy to juz losowo dostaje zawiesiłam sie i nie wiem a na hybrydki sie nakreciłam:D
piszesz w komenatrzu jaki chcesz.. tylko ja sie zastanawialam czy to tyczy sie tylko tych za 49,90 czy tych za 59 tez ;P
no własnie tez nie wiem moze ktos z dystrybutorów sie wypowie byłabym wdzieczna:D
a tam, ja już zamówiłam... tylko kurcze mam nadzieje ze załapie się na tą promocje 2+1, bo nie wiem kiedy pieniążki teraz dojdą :(
edit:
płatność zaakceptowana :mml:
natalia a hybrydki zamówiłas?
I ja jednak zamówiłam cały zestaw. Sama nie wiem po co bo u mnie szału nie ma na pazurki aż tak. Dziewczyny pewnie już była o tym mowa ale powtórzcie czy lampa led utwardza hybrydki?
Dziewczyny, ktore kupiły nowe kolorki hybryd, czy rzeczywiscie sa jakies problemy z tym jesiennym porankiem, chce śliczny beż, na zdjęciu Choco wlansie ten wygladał na ten odcien, ktorego szukam. podpowiedzcie (moje klientki chcą naturalny kolor-cokolwiek to znaczy)
kolor jest piękny gdyby nie te smugi:/:
Tusia smugi?:o W moim jest wszystko ok:-/ Zawsze możemy zrobic zwrot, pisz na maila:*
Lampa LED utwardza hybrydy, wszystkie covery, białe żele i topy jakie mam, i kolorowe żele prawie wszystkie jakie mam (3 nie utwardzila, ale one mają mało pigmentu). Wszystkie żele nie LED-owe utwardzają się w 30-60 sek (nawet arctic z asto:). Nie utwardziła mi żadnego przeźroczystego żelu oprócz LED mistero. Wszystko już sprawdzalam :)
Ja też mam jesienny poranek i wszystko w nim porządku, ładnie kryje, jednak trzeba dać 2 warstwy, ale moim zdaniem on daleko ma do beżu, jest bardziej pastelowym różem.
Ja taki naturalny beż uzyskałam mieszając jesienny poranek z caffe latte ;)
Moim zdaniem ten jesienny poranek też ma coś bardziej z różu niż z beżu... zależy też od światła. Na tym zdjęciu, które wstawię troche to widać, mimo, ze jakość telefonowa. Pierwszy z lewej górny rząd to naturalny róż (2 warstwy cienkie), trzeci jest jesienny poranek właśnie (również 2 cienkie warstwy), jak widać też, zadnych smug nie mam :) - wstawię dwa zdjecia , z lampą i bez co prawda robione wieczorem ale coś widać :)
Za to zauwazyłam inną rzecz. W niektórych lakierach, podczas malowania pojawiają się takie jakby maleńkie ciemne włoski. Powierzchnia po której malowałam czysta, w powietrzu też nie lata mi nic takiego, wiec chyba wychodzi na to, że te włoski miałam jakby utopione w lakierze, nie przeszkadza to aż tak bardzo, przemaluję kilka razy i się to ściaga razem z nadmiarem lakieru ale jednak coś takiego się dzieje :(
Biały nie jest aż tak śnieżnobiały, ale do cienkiego frencha da radę :) na zdjeciu z frenchami małe porównanie, po lewej żelowe: cover z modeny a biała koncowka to biały z kolorówki neonail, po prawej hybrydy jedna warstwa naturalnego różu a biała końcówka aksamitna biel. Fajnie kryje ta aksamitna biel, ale dwie cienkie warstwy dałam juz chyba z przyzwyczajenia :)
zen mogłas wrzucic te kolorki do katalogu zhybrydek przynajmniej dziewczyny mogły by miec wszystkie pod reka do wgladu;)