To jest nablyszczacz od fikusa ten z pendzelkiem z pomaranczowa naklejka.
Kupilam go bo tu na forum dziewczyny go zachwycaly i jast super.
Printable View
rzeczywiscie super błyszczy :)
musze go nabyć
a to odrościk moich pazurów
http://images35.fotosik.pl/192/a7f49d8e0c56bcf1med.jpg
szukałam czegoś innego, a przy okazji znalazłam to, więc wrzucam. stare, już nie pamiętam ile, ok 2 tyg chyba ;)
6 tyg odrost pani ktora sprzata klatki,biura itp.....
sprzata bez rekawiczek i w ostrych srodkach czystosci...takze moge byc dumna..bo po takim chrzcie po 6 tyg zero powietrza
http://images40.fotosik.pl/345/e2dc583717903ademed.jpg
moje osobiste.. równo 7 dni ma ten odrost
a czemu tak krotko ? zmiana wzoru bo sie poprzedni znudzil :P
mala-naprawde super sie trzymaj przy takiej pracy,,,super!!!
Atu 6 tygodniowy ,
drugi 5 tygodniowy i
4 tygodnie.
Dziewczyny super odrościki:ok: tak trzymać :):ok:
7 tygodniowy az sie sama dziwe ze jej sie utrzymal-1 palcem uderzyla w pracy dzien przed wizyta u mnie(trzymal sie na koncowce twardo ale go ****ła do konca;])(dlaczego mi gwiazdkuje wyraz U R W A Ł A przeciez to nie przeklenstwo? coz za cenzura hihi :p)
Anoosia coz za odrosik :) wcale go nie widac na pierwszy rzut oka :)
nie wiem czemu gwiazdkuje, dziwne ale jakbys dodala "k" na poczatku do tych liter co zagwiazdkowalo tu juz masz ciekawy wyraz :P
hehe no wiem wiem ale wlasnie ta 1 literka robi roznice a cenzura i tak sie wlacza hehe:p
a odrostu prawie nie widac bo zamalowala go lakierem bezbarwnym to sie tak w oczy nie rzuca ;)
odrościk superancki
anosia odrost 1 klasa
Anoosia wooooow :o piękny:)
ale odrościochy!! zobaczycie co będzie tuż przed świętami :haha: wszystkie przetrzymują byle do świąt dotrwać hehe :D
samotniaczek 2-tygodniowy:) wiem, jest okropny, ale to była próba nowych akryli :skacze:
Świetne odrosty :D
Mi sie udało wytrzymac az 3 tygodnie!! Jestem z siebie dumna
Oczywiscie jest kilka zapowietrzen ale nie jakies drastyczne jak zgram zdjecia na kompa to oczywiscie pokaze :)
jesli chodzi o mnie to ja jak juz sobie robie pazury to max tydzien i inne ;p niestety teraz nie moge miec dluzszych niz za opuszek milimetr, bo studiuje kosmetologie i na zajecia praktyczne musze miec krotkie.. :(:(:(:( ale na swieta sie odchamie :D
Mój 3-tygodniowy odroscik o ktorym juz pisalam.
Jak zwykle sa zapowietrzenia ale i tak jestem dumna z siebie :)
Wczesniej juz spilowalam troszke wolny brzeg :P
http://images39.fotosik.pl/412/4972ef462f09222amed.jpg
mój równo 4-tygodniowy :D powietrze pokazało się na małym pazurku lewej dłoni i na kciuku prawej :D ale jestem z siebie bardzo zadowolona, tym bardziej że to żel, a u mnie z żelem ciężko:/:
RedSunset gratuluje bardzo ładny odroscik :) no i prawie go nie widac
świetne odrościki :ok: niektórych prawie wcale nie widać ;)
RedSunset, odrosty cudne! :) Widać, że precyzyjnie wykonane
tera moje dwa :D zapowietrzone sa rowniez ale nie widac :p pod dobrym katem fote zrobilam :p
( odrost 3 tyg na obu )
to klientkowe ;)
Pani ktora robi w sklepie spozywczym i jestem dumna bo nie miala ani jednego pazurka zapowietrzonego ;)))