:wow: szkoda, że u mnie nie ma takiego sklepiku :(
Printable View
:wow: szkoda, że u mnie nie ma takiego sklepiku :(
Asiu gdzie dokładnie jest ten sklepik ? to bym zajzała :skacze:
na bazarku przy ul. julianowskiej:) przy końcu linii 25 od ciebie chyba. ale wydaje mi się że takich sklepików jest więcej, spytam się mamy czy gdzieś na ochocie nie ma, może będzie wiedzieć, np na mołdawskiej? bo ja kupiłam a ona ich z 5 miała.
testowałam, są identyczne jak te z allegro. jedynie co to dłuższy uchwyt i drewniany malowany na czarno, a ja wolę te plastiki bo łatwiej myć. no ale nic, przeżyję.
jutro tam idę, bo już dziś zamknięte, ale było jeszcze kilka z innego włosia, chyba do farbek akrylowych będą dobre. i zaniosę jej pędzel do akrylu i się spytam czy by takiego nie miała za następną dostawą:)
miminko być może u ciebie taki sklepik się pojawi, bo ten co jest u mnie ma może z 2 miesiące. są tam bardzo różne rzeczy
mmm troszke daleko.. ;] ja obok siebie mam sklep od 2,99 ale tam nie ma nic juz ciekawego...
w centrum, w podziemiach jest kilka takich po 1,50 lub od 3 zł... i czasem mozna cos trafic.. znaczy ozdoby głównie... jeden mam swój ulubiony :love: bo pół sklepu to z rzeczami do paznokci :love: a w tych po 1,50 to troszke takie badziewie.. na nic dobrego nie trafiłam...
albo jak mozesz to zapytaj sie tej pani ze sklepu czy nie wie czy gdzies 'tych samych sklepów' nie ma gdzies na mokotowie,centrum,sródmiescie...albo cos ;]:skacze:
a mnie dzis przyszły z allegro kolejne kolczyki i zawieszka na łancuszek. takie skromne ale taki cudne:) ehhh
poka ;]
jak zrobie fotiszczaka to wam pokaże:)
dokupiłam jeszcze kilka (7...:) ) pędzelków w tym sklepie, dziewczyna chybha zobaczyła że będzie mieć we mnie klientkę bo miała dziś bulion w pojemniczkach (co prawda nie super dużo, ale i tak się opłaca) i cyrkonie i inne pierdoły, ale nawet nie wziełam ze sobą pieniążków żeby dokupić:)
oprócz tego kupiłam już 2 storczyka za 10zł, który przekwita, bo nie zależy mi żeby kwitł teraz (kwitnie mi inny aktualnie) a za kilka miesięcy i tak zakwitnie ponownie, więc dla mnie to niezły biznes, dla tej mojej pani też, bo wpół przekwitłego i tak nikt nie kupi. a ja kocham storczyki i mi tfu tfu idzie ich uprawa :)
z allegro doszły 2 ciuszki, różowe sukienki:):) (wieczorem wrzucę foty)
szalejesz z tymi zakupami :D
pędzelków to już długo nie będę kupować, przynajmniej tych do żelu:)
mi dziś przyszła witryna do saloniku:)
cudowna. uwielbiam ten styl!!
ja też ten styl uwielbiam dlatego w tym stylu robie salonik:)
super, mamy znajomych i rodzinki trochę w olsztynie więc kiedyś cię może odwiedzę:):) cudnie to wygląda
a no to zapraszam zapraszam:):)
Widziała może któraś z Was w jakimś sklepie taki turkusowy sweterek z kokardą??
z kokardą znalazłam tylko coś takiego...
ASOS SWETEREK KOKARDKA 38 (734910227) - Aukcje internetowe Allegro
ATMOSPHERE PURPLE SWETEREK Z KOKARDA 38/10 (737992871) - Aukcje internetowe Allegro
A to moje skromne przed wypłatowe zakupy :)
Akryl PL muszelka kruszona bulionik pilniki bloczek akryl, liquid bulionik od tenne allegro i gratiski pieguski
Tego akrylu od tenne tak pełne pudełeczko że nie wiem jak to otworzyć :p
Ciekawe jaka jakość miał go ktoś? :)
plushaku gdzie kupowałas? (chodzi głównie o akryl)
Akryl Asiu z perfect lady kupiłam przez allegro bo na stronie mi się kolory nie wyświetlały... kilka groszy drożej niż na stronce
TN akryl KOLOROWY PLASTYCZNY 25 Perfect Lady LODZ (729184641) - Aukcje internetowe Allegro
Różowy i zielony tutaj
Tenne - śliczny AKRYL KOLOROWY bajeczne kolory!!! (739407558) - Aukcje internetowe Allegro
niestety z brokatem mi dali to nie do kwiatuszków :< a szkoda reklamować :)
matko nie wiem co się ze mną dzieje... miałam na myśli liquid...:wstydek:
Hihi Asieńko ten liqud od tenne mam :) jest koloru przeźroczystego kosztował grosze
dzięki:) właśnie chcę sobie dokupić liquid do ćwiczeń i myśłalam o czymś by ie zbankrutować:) wieczorkiem będę zamawiać