kurcze naprawde niezle galerie maja:wow: tylko z lodzi do wroclawia troszku jest :( musze sie rozejrzec za czyms gdzies blizej lodzi :)
Printable View
kurcze naprawde niezle galerie maja:wow: tylko z lodzi do wroclawia troszku jest :( musze sie rozejrzec za czyms gdzies blizej lodzi :)
takie tam... próby wywijania nowym pędzlem
Woszczurku sa sliczne:) A to moje dzisiejsze kwiatuszki:)
woszczur i Jade, śliczne te wasze kwiatuszki :love:
ja tez tak chce ;(
ja jakoś szybko się nauczyłam, ale oczywiście moje kwiatki nie są do porównania z kwiatkami Jade czy Woszczurka ;(
Dziewczyny nie macie jakiegoś tutka z kwiatkami 3D?
tu na pewno cos znajdziesz
http://forum.wzorki.info/przedluzani...-po-kroku.html
i jeszcze tutaj
http://forum.wzorki.info/metoda-akry...-akrylowe.html
Etna Slonce mi sie Twoje podobaja co ty od nich chcesz:)A ja niedawno zaczelam rzezbic te kwiatki:)ale jeszcze duuuuuuuzo im brakuje
jade ta pierwswza fotka bombowa!! na drugiej najbardziej podoba mi się różyczka:) a ja czekam na nowe akryle kolorowe..:)
etna te pierwsze pazurki są rewelacyjne!!
Dziekuje slicznie kochane:)
myśle że są ok, tylko w tych drugich 1/4 mniejsza kuleczka i ciut mocnej dociśnij i będzie gitara:)
spokojnie kochana, moje też nie są rewelacyjne, to jeszcze nie to co bym chciala, jak dla mnie są takie se... jesli chodi o te twoje to taka sama rada jak u Jade: mniejsza kuleczka i ciut mocniej dociśnij, tylko nie mokry akryl tylko lekko suchawy, jak się zrobi matowy, wtedy jak dociśniej pędzelek to lekko sie włosy odcisną i będą bardziej naturalne... dla pocieszenia pokaże ci moje pierwsze kwiatki (tzw wyżuta guma Orbit;P)
Wszystkie sliczne :))) A to moja ramka do zdjecia:)
Załącznik 8922
Niestety nie moje:( Znalezione na ruskiej stronie( dlaczego to juz nikogo nie dziwi? :D ...hyyy)
Załącznik 8924
syiwka, ładniusi, a jak kolorowo ^_^
Woszczurku hehe te Twoje kwiatki to naprawde jak zrzuta guma orbit :P oki bede prubowac... Dziekuję za radę :*:* :przytul::przytul:
Mi sie nie widzą jakoś naciapane :(
ja teraz takie kwiatuszki ćwiczę .... :) :D :)
ale ladniutkie
Mini, widzę, że w kwiatkach wymiatasz!
he he he .... no bez przesady ... wymiatam to ja może <myśli> miotłą :D :) he he he
minimouse sliczniutkie naprawde :D
bardzo dziękuję ... tutaj jeszcze jedne dzisiejsze "wypociny" :D
i jeszcze jedne kwiatuszki na starym telefonie siostry :) :D
sliczne robisz kwiatki:)