Odp: Jestem zła / smutna... wygadaj się
Puk Puk?
Smutno mi okropnie, chyba doła złapie... Postanowilam wejsc na diete. Okropnie mi sie przytylo przez ciąże i teraz ciężko mi to zrzucic. Przy wzroscie 16ocm waze 70;/;/ to wyobrazcie sobie jak wygladam. Musze cos z soba zrobic bo jestem mloda i nie chce tak wygladac. Narazie mam wymowke ze po ciazy ale ile tak pociągne? taaki mi wstyd:(:(
noi juz to trwa poltora tygodnia... rano wstaje 50 brzuszkow, i rowerek. Kawe pije na czczo. Jem blonnik w tabletkach przed sniadaniem na sniadanie jogurt gratka. potem obiad to juz roznie jadlam troszke barszczyku bialego, zupy pomidorowej i tak cale poltora tyg. potem skakalam na skakance po poludniu 500 podskokow i znow 50brzuszkow. czasami ale nie zawsze jablko jadlam przed 18. i na noc znow 50 brzuszkow i rowerek. Dodam jeszcze ze przez caly dzien pije ok 3 razy herbaty zielonej po 0,5l . Noi co staje na wage a tu ani rusz ;(;(;(;(;( Boże! co ja mam zrobić!?:( jak bym mieszkala gdzies w miescie czy bym miala swoje auto to na silownie bym jezdzila calkiem inaczej a tak to dopiero bede mogla jezdzic po zimie jak auto bede miala.. eh ;(
a chcialam dodac jeszcze ze myslalam, ze do swiat uda mi sie z 5-6 moze wiecej zrzucic kg bo meza mam za granica i jak wroci to wiecie o co chodzi :(a ja czuje ze lipa bedzie...
a ile już jestes po ciąży ? myslę że mozemy sobie ręce podać, bo mam ten sam problem. Ja już rok i trzy miesiące walcze o powrót do wagi sprzed ciązy, czyli 10 jeszcze do stracenia. A teraz przezyjesz szok bo w ciązy przytylam prawie 40 kilo, a urodziłam jedno 3 kilowe dziecko :-/ problemy z hormononami tarczycy.
Mam mega depresje z tego powodu żadne ciuchy nie pasują na mnie stare a nowych większych dla większej mobilizacji nie chce kupować i tak już ponad rok. Z tego wszystkiego mam opory przed wychodzeniem z domu bo wiem że nie wyglądam tak jak kiedyś :-/
Może jak sie tak katujesz dietami i waga ani drgnie też masz problem z hormonami tarczycy ?
w tym miesiecu minie 9 miesiecy od ciazy. nie martw ja w ciazy przytylam 30kg takze wiem co to znaczy ::(:( poczekam jeszcze do swiat jesli nie rusze z waga to zrobie jakies badania... :( ja tak samo wstydze sie wyjsc gdzie kolwiek okropnie sie czuje
Diamond zielona herbata to nie wszystko bo jeszcze trzeba pic wode mineralna. Rob 6 weidera jak juz sie tak katujesz... Jest tu nawet chyba temat o plaskim brzuszku.
A najlepiej do lekarza albo dietetyka :)
Moze macie za duzo wody w organizmie ktorej trzeba sie pozbyc a same to juz sobie z tym niestety nie poradzicie.
polecam orbiterek ,a jeśli nie macie kasy na niego to najpierw szybkie chodzenie , a potem jak złapiecie kondycje to bieg , ale dobre śniadanie powinno być obowiązkowe i nie za późno aby nie spowolnić metabolizmu i wczesna kolacja , powodzenia dziewczyny
proponuję przeniesc te wypowiedzi w temat odchudzanie...
nanami pije 2 l wody czystej zapomnialam dodac
zyza masz racje ;*
DiamondShine będzie dobrze, grunt, że masz motywację:*. Ja do wagi wróciłam dopiero po 3 latach od porodu i teraz czuję się rewelacyjnie!! Też myślałam, że mi się nie uda:P. Trochę to trwało;). Dużo ruchu i wiary w siebie, powodzenia:przytul:.
shola az 3 lata to dosyc:)
ja wogole musze sie wybrac do ginekologa bo po porodzie bylam tylko raz...
i chyba pojde jednak do tego ginekologa ale kurcze musze kupic auto jakies to chociaz na basen bym raz w tyg jezdzila czy na saune:(
przeniesione za bałagan ktoś wreszcie lagi dostanie:P:D:nunu: