no aga w koncu jestes na swoim i to bardzo fajnym swoim :) gratuluje :)
Printable View
no aga w koncu jestes na swoim i to bardzo fajnym swoim :) gratuluje :)
świetny gabinecik, taki przytulny, super! bardzo dobry pomysł z tą kanapą z poduszkami- rewelacja! ;)
a ja mam tak... wszystko pochowane ,bo jak dzieci wpadaja do salonu ,na obcinanie wlosow,to mi wszystko ruszaja ,wiec jestem ograniczona ....ale pracuje mi sie super !!
Załącznik 35716
brawo... bardzo przytulnie i calej masy klientek zycze ;)
Asiek, bardzo ładne. Czyste i uporządkowane, super! :)
piatyelek śliczny salonik, widać, że przytulnie tam, a klientki lubią wracać do takich miejsc^_^. Życzę Ci byś za każdym razem, gdy tam wchodzisz miała uśmiech na twarzy o taki:D i dużo klientów:przytul:. Gratulacje, niech się interesik kręci:*.
Asiek świetny kącik, bardzo schludnie i przejrzyście :)
tomaszka fajna miejscóweczka :ok:
asiekfr super kacik :) i przy samej szybie to klientki cie widza i pewnie chętnie wstępuja :)
dziewczyny świetnie wyglądają te wasze miejsca pracy :ok: pierwsze co się rzuca w oczy to porządek i czystość!!!!!!!!:ok::love:
Asiek cóż za śliczny ten twój kącik :ok: Choc ja bym powiedziała, że raczej duzo masz miejsca, wszystko czysto i schludnie.
Ja ze względu na remont w moim przyszłym salonie poczekam jednak do marca ze swoim miejscem, ale już się nie mogę doczekać :-):love:
czasem kobietki sie zatrzymuja i patrza jak pracuje :) ... teraz w witrynie sa zdiecia moich prac ,wiec jest troszke tematycznie obok mnie :).Powolutku "zagarniam" wiecej miejsca... oczywiscie nie wchodzac w droge moim kolezankom fryzjerka,ktore sa moimi chodzacymi reklamami !
Dziekuje dziewczyny!
Przepiękny salonik,w moich ulubionych kolorach.Uwielbiam połączenie limonkowej zieleni z fioletem:D
W końcu sobie urządziłam kącik w nowym domku :P Mały, ciasny, ale własny hehehe :skacze:
Agusia_pa2 super kącik :) miałam kupić tą samą tapetę w kwiatuszki :D
Agusia bardzo fajny kacik:)
Agusia bardzo ładny kącik :ok:
Agus, maly nie maly wazne, ze Tobie sie tam w tym kacie dobrze pracuje :)
Agusia świetny i bardzo przytulny :ok:
agusia-slicznie,i kolorki zielone uspakajaja :) ,ale ja bym posadzila klientke odwrotnie,bo biedulka w sciane musi patrzyc;)
Agusia bardzo fajny kącik :)
Agusia... wiesz co ?i tak jest bardzo przytulnie :ok:
Heh na parawanik byłam napalona ale był drogi...tu w Helmstedt w Kaufie i tak na niego zerkałam aż w końcu patrze przeceniony...ale kurna akurat kasy nie mialam zeby tak wydać a był wtedy chyba za 29 Euro heh juz po przecenie... potem któryś dzien patrze a on znowu przeceniony na chyba 19,90 i zaraz go wziełam...juz nie pamiętam jakie to ceny dokładnie były ale byl 2 razy przeceniony hahaha Tu często w kaufie tak jest ze duzo jest obniżek heh
Oo tak ten parawan jest cuuudny ! :love: i ślicznie komponuje się z całym kącikiem.