Ale piękny jest:)ja też chce zrobić sobie w tym miejscu ale nie wiem czy będzie mocno bolało..
Printable View
Ale piękny jest:)ja też chce zrobić sobie w tym miejscu ale nie wiem czy będzie mocno bolało..
Rewelacyjny tatuażyk:love:, śliczny motyw:ok:.
Patii bardzo, bardzo mi się podoba i motyw i wykonanie:love: zazdroszczę :ok:
Patii fajny wzór :)
Dzieki dziewczyny:)
Milenko wiesz co.. bałam sie bardzo bólu, bo jestem baardzo wrażliwa na ból i w ogole igieł się boję:P ale było..hm..przyjemnie:D Ból czułam tylko jak cieniował na ścięgnach (bo tam najciensza skóra, i jeszcze mialam tak łapke ułożoną ze jechał po ścięgnach).
wyzej (od strony lokcia) nie czulam nic kompoetnie, jedynie ssam dol byl troszke bolesny, ale dalo sie wytrzymac;) w sumie to byly takie "sekundowe" bole;) zabolało i przestało;)
butterfly, zolzella, shola dzieki:) dlugo szukalam swojego wzoru:P
az w koncu tego zobaczylam i pomyslalam "tak, tego bede miec na nadgarstku" :D
W przyszlosci w srodku serca wyladuje imie dziecka;)
zgadnijcie ile zaplacilam;p
Mi ten mój paw na ścięgno wchodzi i bolało mnie jak sto diabłów..;/ No dawaj ile zapłaciłaś??:>
Patii-
jaki wyku... projekt i wykonanie :o
damn it.... nie mogę się napatrzeć :o
germana dzieki:) facet sie tym zajmuje od kiedy tattoo w ogole pojawilo sie w europie bardziej. byl jednym z pierwszych tatuazystow w polsce;p ale nie otworzyl swojego studia, bo kocha to co robi, a nie potrafilby robic tego tylko dlatego zeby sie utrzymac;)
Milenka.. No wiesz co, mnie nie bolało aż tak;) tak jak pisalam, sekundowy bol;p przemile uczucie przy robieniu:D
Uwaga;p zapłaciłam za niego aż: 100zł:D :skacze:
w sumie jak robi wyje... w kosmos. to ma duuużo chętnych więc opłaca mu się brać mało tym bardziej jak to kocha.
ale tatoo wow wow wow ehh.. mogłabym mieć takiego mentora ^_^
No germana, zgadzam się:) U niego na termin 2 miesiace niektórzy czekaja;P Minimum miesiac;) Ale to chyba taki standard;)
W salonach w ktorych pytalam za niego wolali minimum 400zł:D wiec 300zł miec w kieszeni to duzo;) Wybieram sie na kolejny:D
a ten facet ma jakąś stronkę ze swoimi pracami?? bo chętnie bym pooglądała:)
No to ja się pochwale moim na ręce
http://img690.imageshack.us/img690/8...0105609994.jpg
A w załącznikach tattoo mojego faceta .. Śmierć jeszcze nie skończona :)
a co tam jest napisane??
tosiaczku no dziara na cale plecy imponująca:) ostatecznie napewno bedzie fajna, ale troche dziabania jest:D
a ja to jak bede w polsce mysle rozbudowac swoje kwiaty na plecach troche do przodu tak zeby z lopatki zachodzily w przód, ciut nad biustem. o jejku jakie to uzalezniające:(
\
los ami-umre śmiejąc sie-jak sie urodziłem płakałem a oni sie śmiali jak umre oni będą płakać a ja sie będe śmiał czy to ten sens??
a To moj nabytek miesiac temu
bardzo ładne słowa;) no i fajne miejsce;]
napis fajny - choc bardziej chyba na męską ręke....tak mis ie wydaje (tłumaczenie fajne)
a na plecach bardzo mi sie podobają duże tattoo, ale ta śmierć taka odważna.... chyba bym nie chciała by małe dziecko oglądało tate z takim tattoo...
gratuluję odwagi
kasiaa-nails fajny napis
a moj maz wytatuowal sobie moje imie :skacze:( jeszcze nie zagojony do konca )Załącznik 45690
[quote=asiekfr;293573]a moj maz wytatuowal sobie moje imie :skacze:
piękny tatuaż i piękny dowód miłości :)
Asiek tatuaż rewelacyjny, piękna czcionka:love:. Kochanego masz mężusia:ok:.
ja zakochałam się w tym ale kaski brak Załącznik 45705
źródło to Facebook tablica Magdaleny Karasińskiej
Asia rewelacja tattoo, elegancko wykonczony :)
Super masz mezulka :)
Katarynka, jak nie Twoja fotka to podaj zrodlo prosze :)
I ogolnie fajne to piorko..Zrob sobie :ok:
wiecie co a to porko to normalnie wyglada jak prawdziwe... cudne jest ... tylko teraz dobrego tatuazyste znalesc... mojemu mezowi robila dziewczyna ,robil jeszcze orla (wstawie foto ,jak sie malzon pozwoli opfocic) ... niedlugo to mu zacznie miejsca brakowac na ciele :]
dal :)Załącznik 45724
Asiu, świetny tatuaż ma Twój małżonek. Piękne imię(:D), pięknie napisane. :)
Katarynka, piórko super :ok::)