-
Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
Ja moją szefową przekonałam do HS5, którego najpierw się bałam a po pierwszym użyciu uwielbiam. Wcześniej w salonie miałyśmy klej niby najlepszej rzęsowej firmy- Perfect Lash[es]-nie wiem dokładnie, ale paskudztwo długo schło i Kurkowe doszkolenie nijak zgrywało się moimi chęciami współpracy z owym spoiwem :) Jutro uroczyście otworzę hs5 i mam nadzieje, że 9szt./3min. zostanie osiągnięte :D
Marto Sz. czyli powiadasz, że HS4 rulez? :) lepszy dla Ciebie od "piatki"?
-
Aśka super że szefowa się zgodziła na HS-5 :D, ona nie pożałuje, a Tobie będzie sie lepiej i szybciej kleiło :) też się go bałam na początku :D, teraz kleiłam na HS-4, którego też się bałam i niepotrzebnie:) szybko i porządnie schnie, czyli to co najważniejsze :)
(off: Aśka Twoja Hybryda czeka :D)
-
nawet nie wiecie jak nam milo, ze doceniacie nasze starania :)
Cieszymy się również, ze i Wy lubicie jakość produktów Evo :)
Polecamy się na przyszlość :):):)
Mini mysle ze to ja byla sprawca wysylki HS4... bo cierpialam na jej niedobór a wysylalam paczki w tamtym czasie :)
Juz niedlugo pastelove juz nie moge sie doczekac :):)
-
Edytko na dobre wszystko wyszło :) i poznałam nowy świetny produkt :) jestem ciekawa tych pastelovych :D czekamy czekamy
-
Ja też jestem ciekawa pastelowych, będzie jakieś foto jakie tam kolorki są? :skacze: Dzisiaj wysłałam pieniążki na polskie konto więc w weekend składam zamówienie :D
-
[link]
To będą takie lub podobne rzęsy? Czy jeszcze coś zupełnie innego? :)
-
Uwaga uwaga :)
Mamy juz na stanie:
1 czerwone rzeski ombre :) piekne są :)
2 pastelove - boskie
3 rzeski podówjnie scinane gęsto tkane o dlugościach dodatkowo 8 i 12
Pamiętajcie, ze te rzeski C sa jak standardowe C :)
I mamy dla Was kolejną niespodziankę:)
Do zespołu Evo zawitał chłopak, który zajmuje się zamówieniami. OD tej pory będziemy starac się jeszcze bardziej i jeszcze szybciej realizować Wasze zamówienia. Prosimy o wyrozumiałość :)
-
a kiedy będą w sklepie? Żeby zobaczyć jak wyglądają na zdjęciu i zamówić :)
-
Te pastelowe to jaka grubość, długość i podkręcenie?
-
Anastazja, chyba miałaś czuja :ok:
-
W trakcie świąt postaram sie wstawić :)
-
-
-
Paczucha jak zwykle expresss... dodatkowe zabezpieczenie paletek:ok:, nowe pismo na kopercie - kolega spisał się na medal:win:
-
Dziękujemy staramy się tylko i wyłącznie dla Was. Plakacik nowych rzęs pastelowych będzie gotowy juuutrrrooo :) w koncu nasza kochana Agnieszka-x tez miala święta :):):)
-
No trzeba przyznać, że i organizacja super, i klientów słuchają i rozwój dynamiczny, tak powinna każda firma działać :)
Czekam niecierpliwie na moje czerwone ombre rzęski hahaha :D Już jestem umówiona na założenie ich :P
-
Tadaaaam :)
Wracamy ze zdwojoną siłą :)
A juz niebawem rzęsy ultraslim 0,07 mink do zadań specjalnych :)
Tymczasem mamy dla Was
czerwono-czarne rzęsy z serii ombre lashes
http://images43.fotosik.pl/1790/52f0892ac3bbf5e5med.jpg
I oczywiście dłuuugo oczekiwane Pastelove... candy lashes
http://images36.fotosik.pl/435/c5161c453c131ffbmed.jpg
-
baardzo kuszące :) ślicznie wyglądają :)
-
Ciesze się, ze Wam sie podobaja :):):) Czerwone to tylko zasługa Anastacji B :)
-
Witam wszystkich,pierwszy raz piszę na tym forum i mam pytanie odnośnie profili rzęs Evo. Ja pracowałam do tej pory na SL i najwięcej klientek mam na profil B. Zastanawiam się czy evoskie A jest może zbliżone do B z SL, czy jest jednak bardziej proste. Mam już silki z Evo profil B, jednak jest on raczej identyczny z C z SL. I jestem teraz w kropce, bo chcę złożyć zamówienie i nie wiem czy ryzykować to A. Może któras z Was ma porównanie do SL.
-
mogę Ci doradzić tyle, że C z evo, to raczej D z SL. natomiast nie znam A
-
A jest mocniej pokręcone niż standardowa j-ka spróbuj, powinnaś być zadowolona :)
-
Kiedy będą te rzęski 0, 07 ? :D bo juz mam na nie dziewczyny :D
-
Cytat:
Napisał
olenka78
Witam wszystkich,pierwszy raz piszę na tym forum i mam pytanie odnośnie profili rzęs Evo. Ja pracowałam do tej pory na SL i najwięcej klientek mam na profil B. Zastanawiam się czy evoskie A jest może zbliżone do B z SL, czy jest jednak bardziej proste. Mam już silki z Evo profil B, jednak jest on raczej identyczny z C z SL. I jestem teraz w kropce, bo chcę złożyć zamówienie i nie wiem czy ryzykować to A. Może któras z Was ma porównanie do SL.
Ja mam takie porównanie. Od lewej masz Minki. Ja zamówiłam minki 0,15 mix właśnie profil A i leży :( Wyraźnie widać, że Evoskie B to dokładnie C Secretu a A = J.
http://img22.imageshack.us/img22/270...0410103414.jpg
-
Mucha ale ladne zestawienie zrobilas, jesli skręt nie pasował babo mialas 10 dni na wymiankę lub zwrot :)
---------- Dodano o godzinie 12:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:22 ----------
Zen Kochana beda w przyszlym tygodniu w skręcie evoskim B I C :) juz zacieram rączki :) hehe