-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
Pewnie, że wytrzymamy. Jestem ciekawa, które prace wygrały, ale jakoś dziwnie spokojna, bo i tak bez szans:porazka:.
-
Cytat:
Napisał
szpila59
Buuu... ;( Szkoda... ;(
mialy byc dzis :(:(:(:tuptup:
-
Cytat:
Napisał
Aneta
mialy byc dzis :(:(:(:tuptup:
;( EEE tam jakoś wytrzymam... chybaaaa :D:D::D
I tak pewnie ie wygram hehe ;P
-
tak. ale nie ma szefa i szefowej.obiecała mała że jutro wieczorem powinny już być.chcecie chyba żeby podjęły słuszną decyzje i żeby potem nie było o nic pretensji i czepiania się tak jak przy wystawionych zdjęciach konkursowych,:):):):)
---------- Dodano o godzinie 16:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:56 ----------
Cytat:
Napisał
szpila59
;( EEE tam jakoś wytrzymam... chybaaaa :D:D::D
I tak pewnie ie wygram hehe ;P
szpila kochanie nie ważne kto wygra ważne żeby decyzja była słuszna. wytrzymamy.:*:*:*
-
Będę się jeszcze bardziej denerwować :D Jak zacznę obgryzać paznokcie to do jutro już wogule ich nie będę mieć :D
-
pewnie ze wytrzymamy
---------- Dodano o godzinie 15:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:06 ----------
ale trzeba troche pomarudzic,Szpila nie martw sie ja tez swoje obgryzlam ha ha ha
-
Cytat:
Napisał
Aneta
pewnie ze wytrzymamy
---------- Dodano o godzinie 15:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:06 ----------
ale trzeba troche pomarudzic,Szpila nie martw sie ja tez swoje obgryzlam ha ha ha
lubię marudzić :D:D:D: Ciekawe jaki będzie następny konkurs... pewnie z jesienia związany ;P
-
hi hi hi. jak będzie:skacze::skacze::skacze: bo na razie wszyscy mają tego dosyć:skacze::skacze::skacze:
-
jak tak bedziemy marudzily to jeszcze dostaniemy zakaz brania udzialu w konkursach
-
Cytat:
Napisał
szpila59
Będę się jeszcze bardziej denerwować :D Jak zacznę obgryzać paznokcie to do jutro już wogule ich nie będę mieć :D
to pieronem rób nowe żebyś miała co obgryzać. a tak po za tym to się nie martw. ja w jednej ręce nie mam już trzech.:skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
to pieronem rób nowe żebyś miała co obgryzać. a tak po za tym to się nie martw. ja w jednej ręce nie mam już trzech.:skacze::skacze::skacze:
mnie moje wkurzały ;P Zdjęłam po dwóch tygoniach te frenchowe, zrobiłam te kolorowe i po tygodniu śdiągnęłam :D:D:D:D
-
Cytat:
Napisał
szpila59
mnie moje wkurzały ;P Zdjęłam po dwóch tygoniach te frenchowe, zrobiłam te kolorowe i po tygodniu śdiągnęłam :D:D:D:D
dobra jesteś a mi w połowie tipsiki popękały więc je zgryzłam z obawy przed linczem :skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
dobra jesteś a mi w połowie tipsiki popękały więc je zgryzłam z obawy przed linczem :skacze::skacze::skacze:
hehehe:skacze:
---------- Dodano o godzinie 18:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:21 ----------
niech ktoś coś pisze, niech mnie ktoś pocieszy ;(
-
trzeba walnac sobie pala w leb i obudzimy sie jutro,moze jakos zleci ten czas
-
Cytat:
Napisał
Aneta
trzeba walnac sobie pala w leb i obudzimy sie jutro,moze jakos zleci ten czas
kto mnie walnie?? :skacze:
-
Cytat:
Napisał
szpila59
kto mnie walnie?? :skacze:
no tak,a mnie?
---------- Dodano o godzinie 16:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:16 ----------
;(;(;(
---------- Dodano o godzinie 16:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:16 ----------
trzeba sie upic
---------- Dodano o godzinie 16:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:17 ----------
nie,ty jestes za mloda:)
a ja nie lubie miec kaca
-
Cytat:
Napisał
Aneta
no tak,a mnie?
---------- Dodano o godzinie 16:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:16 ----------
;(;(;(
---------- Dodano o godzinie 16:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:16 ----------
trzeba sie upic
---------- Dodano o godzinie 16:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:17 ----------
nie,ty jestes za mloda:)
a ja nie lubie miec kaca
a kit z tym, że za młoda :D Kto, mnie walnie, no ktooo??? ;( :glupek::glupek::glupek:
-
na trzy cztery walimy sie w leb czyms ciezkim
---------- Dodano o godzinie 16:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:27 ----------
:cisza::cisza::cisza:
---------- Dodano o godzinie 16:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:27 ----------
trzeba isc na jakas impreze
-
a ja takl czytam te wasze wzdychania i śmiać mi sie chce... ja wam to mówię-stara ciotka: wyniki będą w poniedziałek;P
-
nie zalamuj nas Woszczurku
-
Cytat:
Napisał
woszczur
a ja takl czytam te wasze wzdychania i śmiać mi sie chce... ja wam to mówię-stara ciotka: wyniki będą w poniedziałek;P
zgadzam się z Woszczurem wyniki będą w poniedziałek, dajcie odpocząć naszemu szefostwu, bo już NIGDY nie zrobią nam konkursu jak tak będziemy marudzić. A przecież bardzo lubimy konkursy :D ;P
-
Cytat:
Napisał
woszczur
;(;( Woszczur nie dołuj mnie
-
przecież ja też czekam na wyniki i tak nie marudze i uprzedzę nietrafne stwierdzenie innnych: ja tez po raz pierwszy biorę udział w konkurie pazurowym... dajcie ludziom żyć do jasnej anielki... ja też nie moge usiedzieć na d**ie ale nie róbmy z siebi ofiar holokaustu;P
-
dziewczyny uspokujta się. postaram się z szefostwem pogadać i załatwić żeby chociaż dali dla otuchy wyniki sondy.:*:*:*:*
-